• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi engin erkal

siz adınıza üzüldüm. ama herşeyin bir çözümü vardır. devlet hastanesi ya da tıp fakültesinde bir hocayla görüşün derim. benimde şuan bir yılı geçti ve yamuk diye de revizyon oldum ama şimdi daha da yamuldu. ama ben kendim ettim olmamalıydım. evet ilgilenme yok. benim diğer doktorum kendi arıyordu bi görelim burnu diye ve acele etme düzelicek diyordu. ki çevremdekiler yamuk değil ki burnun diyordu ben çok inceledim. şimdi ise cevremdekilerde diyor yamuk.
evet burnu çok küçültüyor daha doğrusu üstten burnu çok törpülemiş. o da burnu geniş gösteriyor.

siz adınıza üzüldüm. ama herşeyin bir çözümü vardır. devlet hastanesi ya da tıp fakültesinde bir hocayla görüşün derim. benimde şuan bir yılı geçti ve yamuk diye de revizyon oldum ama şimdi daha da yamuldu. ama ben kendim ettim olmamalıydım. evet ilgilenme yok. benim diğer doktorum kendi arıyordu bi görelim burnu diye ve acele etme düzelicek diyordu. ki çevremdekiler yamuk değil ki burnun diyordu ben çok inceledim. şimdi ise cevremdekilerde diyor yamuk.
Sizin de mi engin bey. Çok geçmiş olsun.

Bende cok cok üzgünüm ilk aylar şişlikten dolayı memnundum ama sekiz aydan sonra şişlikler gidince burnumun ilk ameliyat tan cok kötü bir hal aldı ne yapcagımı bilmiyorum keşke pisikolojik olsa ama degil burun kemigim okadar inceltimiş ve kaşlarıma kadar nerdeyse yüzüme yaışmış gibi indirilmiş ve benim güvenim bitik cünkü üstüne basa basa en ufak küçültme olmayacak büyütülecek diye ikna oldum yoksa asla olmazdım ve bir daha ameliyat olursam tekrar burnumu küçültürler diye diye korkuyorum o yüzden herseyden önce dürüst doktor arıyorum bana ameliyat öncesi yapacagı ve benim istemedigim hiç birseyi yapmayacak doktor ama nasıl bulucam bilmiyorum cok zor günler yaşıyorum kendimi gectim cocuguma kaliteli hayat veremiyorum yaşama sevincim yok ve üç aydır hergün küçülüp sıkılmış kemigimi görseniz alsanımı görmekten tiksiniyorum keşke ikinciyi hiç olmasaydım hiç kalkıkttı evet ama yüzümde burun vardı kemik vardı düzelme sansı vardı yamuk degildi

Yanlız ben size yalancı demedimki. Evet şekil olarak çok doğal oldu onu bu mesajda da öncekilerde de söyledim . Ben asla size yalan söylüyor sunuz demedim.veya yaşadıklarınızı kucumsemedim aksine çok üzüldüm ve etkilendim. Mesajları eşimin ameliyatindan bir gün önce okudum . Uyuyamadigim için tesadüf girmiştim ve çok etkilendim. Ama ben hiç bir kötü niyet beslemezken ve hastam varken beddua etmenize üzüldüm. Kirdiysam özür dilerim ayrıca yanlızca benim ilk zamanlardaki psikolojimdemisiniz acaba diye burnunuzu merak ettim
Ben size beddua etmedim okursanız anlarsınız. Ben beni bu duruma düşürenleri ve yazdıklarımı sıradan veya hani burda paralı reklamcı veya doktor karalayıcı bir grup vardır ve gercek hastaları yalanlar veya doktor lara yöneltenler vardır onlara istinaden dedim ve beni inandırıcı bulmayanlara cünkü gerçekten cok kötü günler yaşıyorum

Bende işte ilk zamanlar acaba bu şekil sisliktenmi diye çok soru sordum herkese ve bende zor zamanlar geçirdim bu nedenle aslında yardım etmek niyetim. Yoksa ben doktoru niye savunayım . Ama ilk günlerdeki psikolojim benim de kötüydü sizi ona benzetip o yüzden resim istedim. Tabiki kimse kimseyi inandırmak zorunda değil. Üstelik revizyon olacak bir tanidigima sizin mesajinizdan dolayi iyice araştır bile dedim inanın . Ben çökme, darlık ve bir problem yaşamadım . Yoksa şekil olarak hala çok doğal yani ben hala o durumdan memnun değilim.
Ben burda resim paylaşmıyorum çünkü burada paylaştıgın resimler asla silinmiyor Google heryerde karşına çıkabiliyor kendi insiyatifinizle kaldıramıyorsunuz o nedenle

Lütfen burnunuzun resmini paylaşın bizimle. Bu doktor instagramda bir sürü başarılı ameliyat fotosu paylaşıyor. Başarısız olmuşsa siz de paylaşın ki ameliyat olmak isteyenler daha iyi bir fikir edinsin, sadece doktorun paylaştıklarına bağlı kalmasın.
Psikolojiniz çok kötü etkilenmiş. İntihar gibi şeyler düşünüyorsanız yardım almanız lazım. Ciddi bir depresyona benziyor.
Doktorların sayfalarına kanmayın derim cogu şiş hali ameliyat sonrası bile şişlik oluyor.size tavsiyem enaz altı veya sekiz ay sonraki hastalrı görmeniz benim ilk üç ay şişlikten iyi görünüyordu üç aydan sonra cıktı ama sekiz aydada bütün gercekler cıkmaya başladı bir iki yıl sonrayı bile tahmin edemiyorum

Doktorların sayfalarına kanmayın derim cogu şiş hali ameliyat sonrası bile şişlik oluyor.size tavsiyem enaz altı veya sekiz ay sonraki hastalrı görmeniz benim ilk üç ay şişlikten iyi görünüyordu üç aydan sonra cıktı ama sekiz aydada bütün gercekler cıkmaya başladı bir iki yıl sonrayı bile tahmin edemiyorum
Çok üzüldüm inanın adınıza. Ben De çok kaygılı bir insan olduğum için bir dönem çok stres yaşadım .ama Allah için hiç bir sağlık problemim olmadı. Benden sonra eşim de ameliyat oldu. Inşallah o da sorunsuz atlatır. Ama Birde arkadaşım olacaktı revizyon şimdi emin olamıyorum. Peki size Ne dedi engin bey veya paranızı iade etse belki başka bir doktorda şansınız olur mu?

Çok üzüldüm inanın adınıza. Ben De çok kaygılı bir insan olduğum için bir dönem çok stres yaşadım .ama Allah için hiç bir sağlık problemim olmadı. Benden sonra eşim de ameliyat oldu. Inşallah o da sorunsuz atlatır. Ama Birde arkadaşım olacaktı revizyon şimdi emin olamıyorum. Peki size Ne dedi engin bey veya paranızı iade etse belki başka bir doktorda şansınız olur mu?
Ben kötü bir doktor demiyorum kendimide sucluyorum Daha fazla bilgi edinmeden ameliyat a girdigim için evet bende cok begeniyordum zaten o yüzden ona oldum. Sans benden yana degildi belki ve doktora kendimi anlatabildigimi sandım çünkü asla küçültme istemedim çünkü burnum zaten küçüktü . İletişim kurmak cok zor ilk sıkıntılar ortaya cıktıngında bir türlü sorularıma cvp alamadım .zaten o yazdıgım ilk sitem msj o zamandı ve siz psikolojiniz berbatken düzelir iyi olur diye sözler duymak istiyorsunuz be ben bunu alamadım iletişim kuramadık sonra zorla kurduk ve tekrar olmak istersem elinden geleni yapıcagını söyledi hakkını yiyemem ama siz olsanız tekrar güvenip olurmusunuz işte bende ona degil tüm doktorlara güvemnim kalmadı iki defa yanıltıldım.ama en son elimden geleni yaparım dedi ama benim umudum yok düzelecegine dair

Ben kötü bir doktor demiyorum kendimide sucluyorum Daha fazla bilgi edinmeden ameliyat a girdigim için evet bende cok begeniyordum zaten o yüzden ona oldum. Sans benden yana degildi belki ve doktora kendimi anlatabildigimi sandım çünkü asla küçültme istemedim çünkü burnum zaten küçüktü . İletişim kurmak cok zor ilk sıkıntılar ortaya cıktıngında bir türlü sorularıma cvp alamadım .zaten o yazdıgım ilk sitem msj o zamandı ve siz psikolojiniz berbatken düzelir iyi olur diye sözler duymak istiyorsunuz be ben bunu alamadım iletişim kuramadık sonra zorla kurduk ve tekrar olmak istersem elinden geleni yapıcagını söyledi hakkını yiyemem ama siz olsanız tekrar güvenip olurmusunuz işte bende ona degil tüm doktorlara güvemnim kalmadı iki defa yanıltıldım.ama en son elimden geleni yaparım dedi ama benim umudum yok düzelecegine dair
Bazen hakikaten isler hayal ettiğiniz veya umduğumuz gibi gitmiyor. Tekrar güvenmek tabii zor olabilir. Ama kendiniz ve çocuğunuz için birşeyler yapmalısınız. Eğer sağlık açısından problem yok ama görüntü kötü ise belki bir daha ameliyat riski almaya değmez . Ama sağlık açısından da sıkıntı büyük ise iyice konuşarak aynı doktor veya başka doktor ile çözülebilir . Hayat kaliteniz çok önemli. Inanın sizin için tüm kalbim ile dua ediyorum. Hatta bildiğim bir doktor olsa tavsiye edicem ama yok

Engin Erkal a oldum .
Siz tekrar olmak istiyormusunuz bu konuda doktorun düzelir sırtı yükseltirim dedimi.yazdıgınıza göre sizinde benimle aynı sorun cok basık sırtınız var ve küçültülmüş.aklınızda Ameliyat veya bir doktor varmı görüştügünüz konuştugunuz lütfen bilgi verin

ben düzeltebileceğini sanmıyorum ki ilk burnumda zaten kemiğe müdahale yoktu. sadece burun ucuna müdahale vardı. eğrilik deseniz gün geçtikçe daha belirgin hale geliyor. başka doktorlarla görüşmedim. takmamaya çalışıyorum. ilk burnumda o hatayı yaptım çok inceledim. ki gerçekten o burnum çok güzelmiş .

birde törpülen burun sırtı nasıl düzelir ki. daha da kötü olma durumu var. ancak dolgu düşünebilirim burnumun diğer tarafında ki çukurluk için

birde törpülen burun sırtı nasıl düzelir ki. daha da kötü olma durumu var. ancak dolgu düşünebilirim burnumun diğer tarafında ki çukurluk için
Eger burun kemigine müdahale yo ise nasıl yamuluyor be basık yüzünüze yapıştıgını demissiniz kesinlikle müdahale olmuştur o zaman benim iki arkadaş oldu birinin burnu cok kötüydü üçüncüyü oldu 4 buçuk ay önce şuan gayet iyi burun ucu büyütüldü sırtı doldu ama işte bir yıl sonra tam anlaşılır onu bekliyorum bir digerinede bildigin dogal yüksek sırt yapıldı kıkırdakla onun ikinciydi ve şuan muhteşem duruyor üç aylık ama bekliyorum cünkü proplemler bu ayda cok belli olmuyor.hergün dua ediyorum onların burnu bozulmasın diye bir umut diye

Eger burun kemigine müdahale yo ise nasıl yamuluyor be basık yüzünüze yapıştıgını demissiniz kesinlikle müdahale olmuştur o zaman benim iki arkadaş oldu birinin burnu cok kötüydü üçüncüyü oldu 4 buçuk ay önce şuan gayet iyi burun ucu büyütüldü sırtı doldu ama işte bir yıl sonra tam anlaşılır onu bekliyorum bir digerinede bildigin dogal yüksek sırt yapıldı kıkırdakla onun ikinciydi ve şuan muhteşem duruyor üç aylık ama bekliyorum cünkü proplemler bu ayda cok belli olmuyor.hergün dua ediyorum onların burnu bozulmasın diye bir umut diye
O arkadaşların doktor ları kim. Arkadaşım için soruyorum da. Galiba arkadaşın ilk ameliyat burun ucu engin bey kemiğe de müdahale etmiş ama yamukluk nerede. Kemiği kırıp yeniden yapmadiysa yamukluk nasıl oldu acaba.

ilk burun ameliyatım için dedim onu, anlamamışsınız ilk doktorum kemiğe müdahale etmeyeceğini burun ucundaki fazla kıkırdağı alıcağını söylemişti.öylede yaptı. ikinci revizyon ameliyatımda kemiğe müdahale var ve törpülenmiş. eğrilik de evet gün geçtikçe daha da artarak belirgin hale geliyor, şişlikler gittikçe. ilk ameliyat sonucunda da eğrilik vardı ama çok incelemişim şimdiki kadar değildi tabiki.

söylemek istediğim illaki küçük kusurlar oluyor fazla takmamak lazım ben ilk ameliyatımdan sonra burnumu çok inceledim. ama şimdiki burnum diğerine göre daha kötü oldu. kısacası ameliyat sayısı arttıkça riskte artıyor ve bir yıl sonrasına bakmamak lazım 3 yıl 4 yıl sonra nasıl olucak fazla müdahale edilen burun

Arkadaşlar bu hafta konu acıcam orada resimlerimi paylaşacam ameliyat olmak isteyen herkesin ders alması için benim konumu resimlerimi görmeden ameliyat olmasın .üstelik sürecini ve detaylarını anlıtacagım neler ile karşılaştıgımı ben yandım siz yanmayın hayatım bitti resmen gercekten okadar zor kötü bir psikolojiki resmen yaşayan bir ölü gibi oluyorsunuz bu nedenle kaç insan uyarırsak o kadarda hayat kurtarmış olucam desteklerinizi bekliyecegim

Merhaba arkadaşlar malesef burada yazdıklarım dr memnuniyet sizligim yüzünden dr bana dava acmakla tehdit ediyor. Ama yinede ne olursa olsun burada yaşadıgım süreci anlatmaya devam edecegim cünkü ben yandım siz yanmayın dr antalyada özelden soran arkadaşlara cvp veriyorum.lütfen dikkat edin.daha öncede yazmıştım birinci ameliyat sonrası burnumun ucu kalkık ve nazal valf kanatlarda sıkıntı vardı ve burnum küçültülmüştü ama asla burun kıkırdaklarım cıkarılmamıştı dikişle küçültülmüştü ve ben ikinci ameliyat için binbir zorlukla paramı alıp antalyaya gittim cünkü buradaki reklamlara ve dr konuşmamızda herseyi yapabilecegini burun ucumu indirip sırtını yükseltecegini söylemişti bende inanarak güvenerek gittim ameliyat a girdim uyandıgımda istemedigim halde kanadımı kesmiş burunu büyütecegi halde burun sırnıma kavis oyukluk kemikletimi inceltmiş dar ve ince bir burunla cıktım büyük travma yaşadım ama buna ragmen ıyanmamı beklemeden parayı alıp gitmişti bir gün sonra geldiginde neden burnumu küçültügünü sordum teknik bu dedi oysa ameliyat a girerken bundan bahsetmedi burnumun büyücegi garantisini verdi. Ben atel cıkınca şişten dolayı cokta kötü degil diye doktora teşekkür ettim bir ay mutlulugun tadını cıkarıyordum cünkü ilk ameliyat sonrası mutlu olmayı unutmuştum

Ve aradan üç ay gecti burnum ilk uyandıgımda korktugum gübi şekil almaya başladı ucu mandal sırtı oyuk kaş arası incecik gözlerim cukurlaşmaya ve günden gübne yapaylalan bşr burun buna ragmen sabrettim her ay dua ettim böyle kalsada razıyım fiye cünkü gecen günü arar oldum dr her sordugumda cvp vermedi ilgisizce başından attı sonrada burnun bozuktu zaten dedi paranı iade ediyim dedi git başka dr ara dedi .beni bu yalanla bir süre oyaladı ve siz düzeltin yada paramı iade edindiye paramı istedigimde bana hakaretlerle dolu msj atıp istanbulda başka dr yokmuş gibi ne diye bana geldin senin burnun degil kafanda sorun var bir kk yazarsan seni dava edicem avukatım a söyledim parada yok düzeltmede yok git ne halin varsa gör diye beni engelledi ameliyat raporumu istedim onuda vermiyor elimde ona ameliyat olduguma dair hiç bir belge vermedi vermiyor sebebi ni bilmiyorum .en son yine eşim istedi yine hakaret dolu sözlerle msj atıp engelledi .oydugu burun kemigim derim ve dokularım yüzünden kemigim incelip oyuk olmuş böyle biley varmı tıpta şuan nefes alamıyorum burun hep tıkalı yapay oyuk revizyon öncesi küçük diye gittigim burnumu arıyorum . Asla hatasını kabul etmiyor sizi sucluyor ve hakaret derecesinde konuşuyor onun yüzünden psikoljim dahada kötüleşti .diyecegim
Ameliyat olucagınız dr önce insan olmasına dürüst vicdanlı olmasına bakın ben yandım siz yanmayın dilerim zorluklarla ameliyat olmak için verdigim para haram zehir olsun.bu arada bana davrandıgı gibi bir kaç revizyon hastasınada aynı muameleyi yapmış hepsini göndermiş bir daha ameliyat olamazsınız deriniz kötü bununla yaşayın diye başından atmış degişik bir ruh hali var üç kere ameliyat olanı dördüncüyü yapıyor düzelir diyo ama kendi hastası olunca bedava diye heralde yok mümkün degil olmaz diye başından atıyor .siz siz olun bu tarz dr uzak durun aksi halde kendi hatadı parahırsı için dokularınızı kemiginizi ve ona niye ameliyat oldugunuz için sizi suclar üstünede kafadan hasta deli damgası yersiniz . Özelden dr adı vericecegim

Back
X