- 22 Haziran 2016
- 16
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi songulyazgulu02
-
Rilgin icin tskrBen izmireeyim canim istanbul zaten ucuk fiyatlar
Hadi yaa bosa kurek sallamiyim diyorsun ozamannesibe hanımında göğüs amelyatı yağ aldırma amelyatı iyimiş burunla ilgili pek bi yorum duymadım konuşmasıylada bana pek güven vermedi kadını zaten hastanede bulmak zor konuştuğundada hızlıca birşeyler anlatıp kaçıyor ahhh haydarpaşa numune ahh o koridorlarda ne depar attım varya devlet hastanesi resmen zulüm 6 ay boyunca gittim geldim hiçbişeye yaramadı
gel biz uygun fiyata dogal burun yapan doktorlar arayalim ben araştrmaya başladm tekrardanHadi yaa bosa kurek sallamiyim diyorsun ozaman
Özel veya devlet hastahanesi gibi bir ayrım yapmayın kafanızda ben devlet hastahanesine oldum 6.günüm gayet memnunum doktor seçimi hepsinden önemlisi, diğer önemli bir hususta ameliyattan ne beklediğiniz... Çok güzel olsun mükemmel olsun istiyor herkes ama zamanla olacak bunlar sismeden,morarmadan olsun istemek saçmalik geliyor bana.. Elimizi ayağımızı vuruyoruz masaya kaç gün açıyor.Buruna neler yapılıyor ameliyatta bence bunları kafanızdan atınMrb arkadaslar ben yeni uyeyim devlet hastaneri icin iyi bir estetik cerrahi oneren varmi aranizda istanbulda oturuyorum haydarpasa numune hastanesinden plastik cerrah nesibe sinem cilogluna carsamba gunu icin randevu aldim ama doktor hakkinda pek bilgi bulamadim bu doktora estetik olan varmi yada haydarpasa numunede onrreceginiz estetik cerrah fiyatlari nasil devlet hastanelerin butcemden dolayi orda yaptirmak istiyorum
Bende öyle dusunuyodumda özge cidden istanbulda devlet hastanesinde bisey yaptırmak zulüm kaç ay uğraştım boşunaymış şimdiye ameliyat olmuştumÖzel veya devlet hastahanesi gibi bir ayrım yapmayın kafanızda ben devlet hastahanesine oldum 6.günüm gayet memnunum doktor seçimi hepsinden önemlisi, diğer önemli bir hususta ameliyattan ne beklediğiniz... Çok güzel olsun mükemmel olsun istiyor herkes ama zamanla olacak bunlar sismeden,morarmadan olsun istemek saçmalik geliyor bana.. Elimizi ayağımızı vuruyoruz masaya kaç gün açıyor.Buruna neler yapılıyor ameliyatta bence bunları kafanızdan atın
Canım emin ol samsunda da aynı sıkıntılar var ama, doktor seçimin gerçekten çok önemli özel hastahane ve devlet hastanesinde farklı ameliyatlar uygulanmıyor... Ozeldeki doktorlar uzaydan da gelmedi.. benim demek.istediğim şu bütçeniz varsa gidin olun istediğiniz yerde ama 10-15 bin TL vermek bana saçmalik geliyor insanları soyuyorlar resmen ..Bende öyle dusunuyodumda özge cidden istanbulda devlet hastanesinde bisey yaptırmak zulüm kaç ay uğraştım boşunaymış şimdiye ameliyat olmuştum
Evet canım bencede siz devlette olan hastalara ulaşmayı deneyin, bende tasarım için gittiğimde doktorum gösterdi bilgisayarından birkaç örnek... Kendi instagram sayfasında öncesi sonrası paylaşımı yapmıyor yasak devlet hastahanesi olduğu için...10 15 bin zaten çok absürt fiyatlar .. Özelde daha makullarda var 3 4 5 civarı devlette ameliyat olan hastalarin fotograflarini isteyelim daha iyi olur ozaman cunku hastane gizli tutuyo gostermiyo bi bilgi sahibi olamiyo insan
İnşallah canım... siz İstanbulda mi olmak istiyorsunuz ?Forumda konu actim insallah yazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?