- 22 Haziran 2016
- 16
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi songulyazgulu02
-
Olabilir cnm fiyat ve hangi hastane olduguna dair bilgilendirebilirsin..Canım, ben özelde oldum, çok da memnun kaldım. İlgilendiler, konforu devlet hastanesindeki odalara göre oldukça iyiydi, çok da uçuk fiyat vermedim. Burada önemli olan, tecrübeli doktora, uygun bir özel hastanede ameliyat olmak. Arzu edersen sana doktorumu ve hastanemi iletebilirim.
Ben Özel Kadıoğlu hastanesinde doktor Baki Çokneşeli’ye ameliyat olmuştum. Aynı zamanda kulak burun boğaz uzmanı da ameliyata girmişti. Benim burnum biraz sıkıntılıydı, fiyatı aynı olmaz, muhtemelen seninki daha ucuz olur, bence bir görün, bir fiyat al. Kesinlikle öneririm.Olabilir cnm fiyat ve hangi hastane olduguna dair bilgilendirebilirsin..
Hangi doktorunarastıeıyoraun semt olarak nerdesin ben gecen hafta oldum ameliyatıBulabilirsem burda olurum uzağa gitmektense ama senin doktoruda begendim instagramdaki bi ameliyatı hariç
Kızlar üsküdar yavuz selim hastanesinde hüseyin altun var kesinlikle arastırın ben ona olmak için iki katını bile verirdim beş istiyor ama harika burun yapıyor ben 16 plastik cerah dolastım o adamda karar kıldım ama adam hem meahur hemde iyi ameliyat kuyrugu var adamda ekim ayına kadar sıra var benim düğünüm olacak die ben aciş yaptırmak zorunda kaldım ve ekim ayını bekleyemeden ELVAN BAYRAKTARA oldum ama oda cok iyi yaptı tekniği çok iyi morluk falan çok azdı şişlik yoktu sıkıntı yok ve daha onuncu günde herkea cok dogal güzel burnun var dio ben bu konuda cok arastırdım cok korkuyordum ama suan memnunumResit beyemi tatlim hangi hastanede o doktor fiyati ne kadar
fotoğraf atarmısın canım ben istanbuldayımHangi doktorunarastıeıyoraun semt olarak nerdesin ben gecen hafta oldum ameliyatı
Ben o doktoruresit burak kayan diye bi doktor var onunla görüşcem 4.500 tl
resit burak kayan diye bi doktor var onunla görüşcem 4.500 tl
Geçmiş olsun :) resim var mı ?26 temmuz da Çağatay Ruhi ye oldum ben özel hastane de 5000 verdim
Süper bekliyorummm ^^ kendisine fiyat sordum instagram üzerinden veremem arayın fiyat bilgisi verirler dedi 5000 tl inmez mi sence ?Cuma bandajim çıkınca öncesi ve sonrası halinde aticam
Dr R.BURAK KAYAN da geçen sene ameliyat oldum ,, silikon son derece mennunum,, operasyon ve sonrası son derece yardımcı oldu,, yakın çevremden bikaç arkadaşımı da yönlendirdim :) :) keşke çok daha önce yaptırsaymışım bennn çok mennunummm ellerine saglık sevgili doktorum,,Ben o doktoru
4500 tl imkansız biri yeni sordu 8236 tl dedi kendisine avrupali yurt dışında kalıyor dogal olarak Türkiye de SGK si yok diye mi abartiyorlar fiyati bizlere ? Arada fark çok fazla yuh yani insaf yok bu doktorlarda ucak bileti konaklama yigecek bunlar birsürü para nasıl birikim yapip ameliyat olalım biz ya((
Merhaba ameliyatınız nasıl geçti memnun kaldınız mı bilgi verebilir misiniz lütfenevt canım bugun görüstüm önce stajyer doktora muayene oldum daha sonra nesibe hanımla görüştürdüler nesibe hanm karar ver gel neyapacağımıza karar verelim dedi yani nasıl bir şekil olucagına tomografiye yolladılar beni bugun onuda hallettim fiyatta dediğin gibi ünüversite hastanesi olduğu için 2 hatta 3 katına cıkmış ama sonradan hastalar şikayet uygulayınca düşürmüşler fiyati yani ameliyat sırasına aldılar beni en fazla dört ay dediler ama gelmeyen hastaların yerine çağırabiliyorlarmıs yani dahada erken olabilirmisim muhasebedeki kızın burnunuda o yapmış kız baya memnun kız devlet hastanesinin yaptığı burnu özel yapamaz diyor doktorları cok ıyı dedi fiyatta herseyiyle beraber 2400 e cıkarsın dediler 1900 ile 2400 tl arası olurmuş vezneden fiyat aldım yani suan ameliyat listesindeyim artı tomografinin sonucunuda 20 sinde alıcakmışım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?