Evet yaklaşık 1 ay sürüyor şişlik çok sorun değilde o göz altındaki morluklar varya 1 ay geçmiyor.
Ben çıkıyorum burnumda alçıyla dışarıya
Zaten okul tatilim var 2 ay o esnada yaptırayım dedim.
Canım emin ol hiç acımıyor hemde hiç ağrı falan olmuyor yani
ne güzel canım maşallah ya acı durumu biraz da tabi dr un iyi olmasıyla filan da ilgili sanırım
bide dikkat etmek lazım ama şu gözaltı morluğu işi bozdu yaa
makyajla filan kapatamaz mıyız yada krem vs ile
ikna etmem gerekenler olucak edersem yaptırmayı ciddiciddi düşünüyorum ama
bu sağlık sorunlarında çok dirayetli değilim kan aldırınca bile bayılabiliyorum aniden şekerim düşüyo zaar :90:
dayanabilir miyim acaba sonrasına
Burnum 11.gün sonunda gayett iyii sargısızz şiş yok ve morluk yokk
oofff çok kararsızım abartılacak bi şekilsizlik yok burnumda ööle büyükte değildir ama
nedense kafaya taktım ama ya çektiğim acı vs çok olursa
hem konu sahibi arkadaşımız bi ay sonra foto eklicem filan demiş
o kadar çok mu zaman alıyo normal yaşama dönmemiz
ben 1ay evde yatamam malesef yada burnumda bişiler varken insan içine çıkamam nasıl olacak yaa
Masallah dıyorumm sanaa :) Pekı dıkıslerın kendılıgınden mı dustu ??
ben 5. günü alçımla dışarı çıkmaya başladım :) şu andaa da bandajla çıkıyorum.göz bir süre sonra burnunda bi sargı olmasına alışıyo zaten, öyle gezmeyi yadırgamıyorsun :) normal yaşama hemen dönülüyor. ladypenny nin de dediği gibi korkulacak bi şey değil gerçekten, olmak isteyenler korkup da hiç ertelemesin.benim 10. günüm çok mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum
ben 5. günü alçımla dışarı çıkmaya başladım :) şu andaa da bandajla çıkıyorum.göz bir süre sonra burnunda bi sargı olmasına alışıyo zaten, öyle gezmeyi yadırgamıyorsun :) normal yaşama hemen dönülüyor. ladypenny nin de dediği gibi korkulacak bi şey değil gerçekten, olmak isteyenler korkup da hiç ertelemesin.benim 10. günüm çok mutluyum iyi ki yaptırmışım diyorum
teşekkürler canım..
ama dr vs çok etkili ha bide destek olacak kişiler..
şuan malesef sölediğim hiç kimse onay vermedi buna sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum
canım benım burnum da çok kötü değildi, herkes ne gerek var, böyle güzel diyordu. sadece bir kuzenim yaptır yaa ne olacak dedi :) düşündüm yaptırmasam sürekli aklımın bir köşesinde bu düşünce olacak yaptırıp kurtulayım dedim :) yaptırma diyen herkes de şu anda çok beğeniyo, iyi ki yaptırmışsın diyorlar :)) içinden geçeni yap canım
Geçmiş olsun canım adına sevindim fakat tamponlar biraz çabuk alınmamış mı ? ameliyat olmuşsun ertesi sabah tampon mu çıkar daha yara tazeyken?? bana tuhaf geldi. çünkü ameliyattan 3 gün sonra alınır genelde.
xAyx morluklara gelince benım sadece sol göz altım moraradı, az ile orta arasında o da. ben ameliyattan bir gece önce bol miktarda arnica jel sürüp yatmıştım göz çevreme belki onun etkisiyledir belki de bünyedir. ameliyat olmaya karar verirsen ben arnicayı tavsiye ederim ama ameliyattan önceki gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?