Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

canım ben doktora doğal, estetik olduğu belli olmayan bir burun istiyorum dedim bu kadar :) doktor bana, bence gerek yok dedi ama yaptırdım :) ameliyata girerken heyecanlı değildim, o malum ameliyat formasını giyip girdim :) bana tampon koyulmadığı için ameliyat sonrasını çok rahat atlattım, nefes sorunu çekmedim. şişlik, morluk kafana takılmasın geçiyor hemen. ağrı da yok sadece ara ara sızlama oldu o kadar. bünyeden bünyeye değişebilir tabii ama bana göre korkulacak bir şey değil

Bir yere daha yazmıştım uzunca kopyala yapıştır yapıyoorum canım :)))))))

Ben mersin'de oturuyordum ameliyat için istanbul'a gittim. Fatih Dağdelen'i zaten tv'den tanıyordum yüzyüze görüşmek istedim. Görüştüğüm gün ameliyat olmaya karar verdim ve fotoğraflarım çekildi..1 gün sonra güle oynaya ameliyata girdim çünkü çok istiyordum. Ameliyattan önce anestezi uzmanı geldi ve sorular sordu sigara kullanıyor musun? kilon kaç ? vs vs..bilgileri aldıkdan bir süre sonra tekrar fotoğrafım çekildi ve ameliyathaneye götürüldüm. bikaç dakika konuşturdular o ara zaten iğneyi vurmuşlar narkozu yemişim ama hissetmedim. Gözümü açtığımda odamdaydım. ağrım olmadı hiç. gözlerime buz koyuldu çok morarmaması için.ama kendime geldikden bir süre sonra ameliyat sırasında yuttuğum kanları kustum herkes gibi.. sabah ameliyata girmiştim öğleden sonra hastaneden çıktım kalmadım hiç hastanede yani. 2. gün gözlerim morarmıştı çok açamıyordum gözümü ve ışıkdan sulanıyordu..3.gün morluklar daha azdı.. randevum vardı doktorla tamponlar alınacaktı. Beni arkadaşlarım çok korkutmuşlardı tampon alınırken çok acıyor diye,, ama nasıl korkuyorum anlatamam. Tamponlar alınırken o kadar nazik davrandılar ki sadece gıdıklandım. ağrı sızı hiç bişey yoktu. sonra krem ve sprey yazdı doktor onları aldım, düzenli olarak kullandım. 7. gün morluk kalmamıştı zaten.. alçım çıkacaktı tekrar doktorun yanına gittim. alçım çıktı ve masajım yapıldı ilk kez o an acımıştı çünkü burun şiş olduğu için masaj yapılınca ağrıyor doğal olarak ama sürekli yapınca geçiyor o da. masaj bittikden sonra beyaz bir bant taktılar burnuma ve ben mersine döneceğimi söyledim. 1 hafta o bant kaldı burnumda ben sonra kendim duş alırken çıkardım onu mersinde.yani o 1 haftayı atlatınca normal hayatına dönüyorsun canım alçı çıkınca geriye bişey kalmıyor. burnumu ilk gördüğümde çokda beğenmedim açık söyleyim,şişti falan.. ama şişlikler inince aynadan gözümü alamıyordum hala da alamıyorum çok seviyorum burnumu hiç pişman da değilim. o zaman 18 yaşındaydım ama şimdiki aklım olsa yine yaptırırdım tabii aynı doktoruma :)) 2008'de oldum ameliyatı o zaman 3500 vermiştim canım..ameliyatımda tek sıkıntım rahat uyuyamıyordum çünkü ben öyle sırtüstü düz yatabilen bi insan değilim illa ya sağıma dönerim ya soluma ama burunda alçı olunca dönemedim hep dümdüz yattım o sıkıntı oldu benim için başka bi sıkıntım yoktu hala da yok çok şükür 6 senedir ne bi bozulma nede başka bişey olmadı hala ilk gün ki güzelliğini koruyor :)) Çevremde burun estetiği yaptıran çok arkadaşım oldu ama kimisi 2.kez ameliyat olmak zorunda kaldı,kiminin ameliyattan sonra sağlık sorunları çıktı nefes alamama gibi.. kimisinin çok ağrılı geçti ameliyatı vs vs..demem o ki doktor çok iyi seçilmeli Geri dönüşü olmayan kusurlar çıkabiliyor ortaya ya da sağlığınızdan oluyorsunuz. ya da her ikisi..çok duydum gördümde. Böyle işte

kızlar bi tanesiniz çookkk teşekkür ederim cevap yzdıgınız için.ama size bi sorum daha olucak ameliyat önlüğünü siz odada yanlızmı giyiyosunuz.bide iç çamaşırlarımızı da çıkartıyomuyuz

Burun estetiği yaptırdım 5 ay önce.çok çabuk ayağa kalktım.şimdi de revizyon için tekrar ameliyat olacağım.ucunu kaldırtmamıştım,doktorla konuştum,bir ameliyat daha olacağım.normal hayata dönmek 3 günü alıyor.sadece 3 gün hasta modunda geziyorsun evin içinde.

Önlüğü tek başına giyebilirsin,ama ameliyattan çıktıktan sonra önlüğü çıkartıp üzerini giydirecek biri lazım. Külot hariç hepsi çıkıyoooor

arkadaşlar merhaba :) bende bu şubat ayında burun estetiği olacağım.Doktorumla konuşmaya gittiğmdi genel anesteziyi kabul ettim. ve buna kendimi hazırlayacağımı söyledim.Ama olmadı cesaret edemedim.Doktorum genel anestezi konusunda çok ısrarlıydı.Bende ondan vazgeçtim ve beni lokal anesteziyle ameliyat yapcak bi doktor aramaya başladım ama neredeyse yok. Çok kötü durumdayım pskolojim alt üüst oldu.Anestezi sonucta benim verceğim bi karar değilmi.Genel anestezi riskli ve onları vücuttan atmak çok zaman alıo. Lokal olma konusunda çok ısrarlıyım ameliyat sırasında çıkan sesler beni hiç etkilemicek.Yani ben buna hazırırım cesaretim ama İstambulda lokal anestezi ile rinoplasti yapacak doktor bulamadım.yardımlarınıza ihtiyacım var .şimdiden teşekürler. :)

Önlüğü tek başına giyebilirsin,ama ameliyattan çıktıktan sonra önlüğü çıkartıp üzerini giydirecek biri lazım. Külot hariç hepsi çıkıyoooor

esralorinnn bi şey sorucam, ben bantları dün çıkarttım. ama burnumun üstü sivilcelenmiş, siyah noktaları hiç sorma :/ sende de olmuş muydu? ne yapmıştın?

Ben doktorumu hiç sorgulamadım çünkü bölümünü 1.likle bitirmiş çok kaliteli bir doktor.Nitekim öyle de oldu ben ameliyattan 20 dakikada uyandım kan kusmadım hiç ağrı çekmedim morluk bile yaşamadım bu yüzden hiç sorgulamadım

Canım neden korkuyorsun ki genel anesteziden ? Burun ameliyatında hem genel hem lokal yapıyorlar ağrı acı hissetme diye. Sen sadece lokal olsun diyorsun bence çok korkunç :26:

Doktora "yapmacık gibi olabilir ama doğal dursa iyi olur ucu kalkık küçük ve doğal görünen bir burun istiyorum" dedim tabi böyle düzgün bir cümle kurmadım çok heyecanlanmıştım :))) Ameliyattan 1 saat önce şeklini oluşturdu.Ben içime yarım atlet tarzı içinde metal barındırmayan birşey giydim,kilotum içimde kaldı. Ameliyata hiçbirşey yiyip içmeden giriyorsun,koluna serum bağlıyorlar önceden,ameliyata girerken de o damar yolundan anesteziyi yapıyor hiç hissetmiyorsun sonra başın dönüyor 2 saniyeliğine veee gözünü açtığında her şey bitmiş oluyor :)) 2 saat kaldım ameliyatta 20 dakikada uyandım gözlerime buz koydular 4 saat boyunca ve kalktım eve geldim. Ne bir kusma ne bir baş dönmesi hiçbir şey yoktu birde kalktım pazara gittim ertesi gün o derece yani

canını yakan bı durum olmuyor sadece şişlıkler psikolojını etkıleyebılır ama takmazsan sorun yokk

ben 33 yaşındayım bu zamana kadar ameliyat olmak için bekledim ve tabiki burnumdan dolayı psikolojim çok bozuk zaten portre foto ve yandan fotom iğrenç bekledim bekledim yok efendim zor ameliyat falan işte günah olur muş falan napayım mutsuzum fethi orak buldum nasıl bir doktor bilen var mıı ve tabiki fiyatlar nasıl

ladypenny burnunda sivilceler var mı? siyah nokta, sivilce burnum mayın tarlasına dönmüş havasızlıktan :44: tonik falan kullanıyor musun?

siyah nokta çookk . ameliyat olduğum hastanede bana dermatolog 2 krem bir de tonik tarzı bir şey verdi . kullanıyorum gayet memnunum.sen kullanıyor musun tonik fln karamel , napcaz biz böylee

siyah nokta çookk . ameliyat olduğum hastanede bana dermatolog 2 krem bir de tonik tarzı bir şey verdi . kullanıyorum gayet memnunum.sen kullanıyor musun tonik fln karamel , napcaz biz böylee

ben clean and clearın derin temizleme losyonunu aldım tonik gibi bi şey. bi de kükürtlü sabunla yıkıyorum. kükürtlü sabun sivilcelere iyi geldi gibi. ama siyah noktalardan kurtuluş zor gibi şu anda :/ druma siyah nokta bendı yapıştısam olur mu diye sorucam. ama burnumun derisi soyuluyor, bant da tüm derimi soyup gelirse diye korkuyorum :/ senin krem ve toniklerin markası ne canım?

Canım neden korkuyorsun ki genel anesteziden ? Burun ameliyatında hem genel hem lokal yapıyorlar ağrı acı hissetme diye. Sen sadece lokal olsun diyorsun bence çok korkunç :26:

cevapladığın için saol :)canım o konuda çok kararlıyım çünkü genel anesteziyi vücudtan atmak çok zor.birde uyanamama korkusu var .ben doktoruma lokal artı sedasyon dedim yani yarı uyku hali olacaktı. Benim isteğime bağlı die biliodum anestezi durumu ama deilmiş demekki .Valla canım çok düşündüm bunu lokal bana korku vermio bilincim açık olsun istiyorum.ve lokalle ameliyat olanda var hiç hissetmemişler.lokalle yapan doktorlar bunun da rahat olduğunu söylüo. neden genelde ısrar ediolar bilmiyorum maddiyatmı anlamadım çünkü hastanede yatıosun oda para onumu düşünüolar acaba .bilemedim şimdi param falan hazır ama doktor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…