Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

ben ameliyat oldum 35. günüm ameliyat sürecim çok rahattı. burnumda asimtrik sorun yaşıyorum hafif azalma oldu. sizde böyle durum yaşadınız mı netice sonradan ne oldu . onu öğrenmek için sormuştum .dr izinde eylül ilk haftası geliyor zaman benim için çok bende kendi çapımda tecrübe olanlardan bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

burunda hafif kayma oldu ama o alçılıyken bizim mimiklerimizle şekillenen bişeymiş yani normaldede burnumuz hep bir tarafa daha eğimlidir, mimiklerimizde öyle gülerken bir dudağımız bir yanağımız daha çok mimik yapar. fakat burun deliklerimde hiç asimetriklik olmadı

alçıdan sonra burun deliklerinde asimetrk oldumu vede burun ucunda kayma oldumu

merhaba antepli,hayır ne alçıdan sonra ne de daha sonrasında burun deliklerimde asimetri olmadı,burun ucum da halen yerli yerinde duruyor...ve çok memnunum, nefes darlığımda tamamen geçti, şeklim şimdi daha iyi oturdu...

çok güzel senin adına sevindim. inşallah bizde senin gibi memnun oluruz. tekrar geçmiş olsun

kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm

bende bu ayın sonunda olucam gün aldım ama devlet hastanesi doktoru araştırdım iyi işinde her hangi bi sorun çıkmaz demi önemli olan doktor yani siz ne kadar üçret ödediniz bi gün hastanede kalıcakmışım kırarak yapacak benim burnum kemerlide ? zor olur diyorlar

Doktorunu iyi arastirin, mumkun oldugunca yaptigi burunlari gormeye calisin. Ben goruntu ve fonksiyon acisindan su anda memnun degilim. Benim de kemer vardi bi zorlugu olmadi ameliyatin sikintisi cok degil, asil sikinti istedigin gibi bir burun olmasi

umarım güzel olur aylardır bunun hayali ile yaşıyorum senin burnun pek kavisli olmamış sanırım ama yüzüne yakışmış bence ben biraz kavis istiycem düz burun yakışmıyo genelde . doktora herkez iyi diyo doktorla ameliyat günü detaylı bi konuşma yapıcam senin ameliyat nasıl gelişti sonraki halini görebildin mi ameliyatdan önce

Ama benim burnumun estetikli hali yok ki burada :) eski burnumdan bahsediyosun sanirim ya da tasarim fotosu koymustum onu soyluyorsun. Ameliyati yapan doktorum tasarim yapmamisti.yani oncesinde gormedim. Umarim basarili bir sonuc alirsi n

Ama benim burnumun estetikli hali yok ki burada :) eski burnumdan bahsediyosun sanirim ya da tasarim fotosu koymustum onu soyluyorsun. Ameliyati yapan doktorum tasarim yapmamisti.yani oncesinde gormedim. Umarim basarili bir sonuc alirsi n

umarım teşekkür ederim :) çok heyecanlıyım

Merhaba karamel ameliyatınızı kime oldunuz acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…