Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Arkadaşlar merhaba burnum kemerli görübtümü hiç beğenmiyorum fethi orak a ameliyat olmak istiyorum bilgisi olan ya da ona ameliyat olan arkadaşlar yok muu?ameliyat öncesi ve sonrası kısmını anlatabilir misiniz aşırı korkuyorum

yaptırdığınız doktora göre değişir.Benim doktorum Barış Çakır dı.Hiç zor olmadı korkulacak hiç birşey yok fakat.Ameliyat sonraki sürec cok sabır istiyor.3 hafta oldu fakat hala burnum şiş

benim bi arkadasım oldu .. burnun da cok hafıf bır yamukluk var saga dogru yandan gorunusu super ama :) bende cok ıstıyorum oyle cok korkunc bır burnum yok ama benı rahatsız edıyo ıste .. ):
Benım profılım harıc bır problemım yok aslında yandan bakılınca sankı kocaman mıs baska bırıymıs gbı hıssedıyorum

ben sonucu kötü de olsa olucam taktım bir kere ama iişte ameliyat süreci nasıl malum çalışıyorum ne kadar yatar insan ameliyat olunca iyileşince insan burnuna dokunamaz gibi geliyo bana

Vücuttan atmak gibi bir zorluğu yoktu ki eğer işinde başarılı bir anestezi uzmanıysa zaten çok kolay bir şekilde uyanıyorsun . Neyse tabi korkunun çaresi çözümü yok :) Ben hiç duymadım lokalle ameliyat olanı inşallah bulursun doktorunu bir an önce :2:

uyandıysan anesteziyi vücuttan atmışsın demektir, anesteziyi vücuttan atmadan uyanmak mantıken mümkün değil. ben lokalle bi ameliyat olmuştum; ameliyathanenin soğukluğu, duyduğum sesler beni inan hayattan soğuttu. rinoplastiyi lokalle yapacak dr bulmak da zor canım, çünkü tavsiye etmiyorlar. minumum 2 saat burnunla oynayacaklar, dayanması biraz güç olabilir. genel anestezi, lokalden daha konforlu

esralorinnn bi şey sorucam, ben bantları dün çıkarttım. ama burnumun üstü sivilcelenmiş, siyah noktaları hiç sorma :/ sende de olmuş muydu? ne yapmıştın?

Sivilcelenme olmuştu canım ama siyah nokta olmamıştı.. zamanla geçer

Doktorunuz mutlaka iyidir kötü diyemem zaten, dediğim gibi sadece ameliyattan bir gün sonra tampon çıkması ilgincime gitti çünkü yara taze..doktorunuz daha iyi bilir elbette.

arkadaşlar merhaba 12 yaşımdan beri burnuma feci takmış ve bunu takıntı yapmış durumdayım 30 yaşımda herkesi başta eşimi ikna ederek ama hangi doktora gideceğim hiçbir fikrim yok ve ameliyat sonrası ya hüsrana uğrarsam diye çok korkuyorum.Arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Canım Forumda konuları açılan doktor isimleri var hepsiyle yüz yüze görüş konuş derim içine sinende karar kıl yaptıran arkadaşlar fotoğraflarınıda koyuyor zaten

kızlar yardımınıza ihtiyacım var =( bütün hayallerin yıkıldı. ameliyat için 3 tane doktora gittim görüşmeye bi arkadaşım sayesinde yeni bi doktorla görüşmeye gittim. Muayne sırasında burnumun ucunda kemik olmadığını söyledi.Bunun içinde kulağımdan yada kaburgadan kıkırdak almak gerektiğini anlattı. Çok riskli bi ameliyatmış. Kafam karıştı bundan öncekiler hiç öyle bsey dememişti =( böyle bir problem yaşayan var mı??

selam kızlar , bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Fakat nerden başlayacağımı napıcağımı bilemiyorum,çok kararsızımm

selam kızlar , bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Fakat nerden başlayacağımı napıcağımı bilemiyorum,çok kararsızımm

Merhaba mmamy
Oncelikle iyi bir doktorla gorusmeye gidip fikir alabilrsin.Ameliayata gerek olup olmadigini olumlu ve olumsuz taraflarini sana anlatacaktir. Daha sonraa manevi ve maddi acidan hazirsan tamamdir demektir......

Aynen doktorlarla gorusme yapman en mantiklisi...Bu alanda cok iyo doktorlar var onemli olan o karari verip ilk gorusmeyi yapman.Emin ol gerisi kendilginden geliyor zaten...

sesimi duyan yokmu çıldırmak üzereyim ya fethi orak hakkında kimse mi bşeyler bilmiyor..

Merhaba evet benimde fikrim yok konuyla alakali. Ama benimde ameliyat olacagim doktor ile ilgili kimse cok fikir sahibi deil bizzat gittim kendisiyle gorustum. Sen peki yuzyuze gorustunmu kendisiylee? ?

Merhaba evet benimde fikrim yok konuyla alakali. Ama benimde ameliyat olacagim doktor ile ilgili kimse cok fikir sahibi deil bizzat gittim kendisiyle gorustum. Sen peki yuzyuze gorustunmu kendisiylee? ?

yok görüşmedim daha çok dolu 22 şubata randevu aldım nasıl bir doktor merak ediyorum pahalı da diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…