cevapladığın için saol :)canım o konuda çok kararlıyım çünkü genel anesteziyi vücudtan atmak çok zor.birde uyanamama korkusu var .ben doktoruma lokal artı sedasyon dedim yani yarı uyku hali olacaktı. Benim isteğime bağlı die biliodum anestezi durumu ama deilmiş demekki .Valla canım çok düşündüm bunu lokal bana korku vermio bilincim açık olsun istiyorum.ve lokalle ameliyat olanda var hiç hissetmemişler.lokalle yapan doktorlar bunun da rahat olduğunu söylüo. neden genelde ısrar ediolar bilmiyorum maddiyatmı anlamadım çünkü hastanede yatıosun oda para onumu düşünüolar acaba .bilemedim şimdi param falan hazır ama doktor yok
esralorinnn bi şey sorucam, ben bantları dün çıkarttım. ama burnumun üstü sivilcelenmiş, siyah noktaları hiç sorma :/ sende de olmuş muydu? ne yapmıştın?
Ben doktorumu hiç sorgulamadım çünkü bölümünü 1.likle bitirmiş çok kaliteli bir doktor.Nitekim öyle de oldu ben ameliyattan 20 dakikada uyandım kan kusmadım hiç ağrı çekmedim morluk bile yaşamadım bu yüzden hiç sorgulamadım
arkadaşlar merhaba 12 yaşımdan beri burnuma feci takmış ve bunu takıntı yapmış durumdayım 30 yaşımda herkesi başta eşimi ikna ederek ama hangi doktora gideceğim hiçbir fikrim yok ve ameliyat sonrası ya hüsrana uğrarsam diye çok korkuyorum.Arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
uyandıysan anesteziyi vücuttan atmışsın demektir, anesteziyi vücuttan atmadan uyanmak mantıken mümkün değil. ben lokalle bi ameliyat olmuştum; ameliyathanenin soğukluğu, duyduğum sesler beni inan hayattan soğuttu. rinoplastiyi lokalle yapacak dr bulmak da zor canım, çünkü tavsiye etmiyorlar. minumum 2 saat burnunla oynayacaklar, dayanması biraz güç olabilir. genel anestezi, lokalden daha konforlu[/Q
vücuddn atma derken baygınlık durumunu kastedmedim :) ben kafaya koydum bikere :) canım ya hangi doktor seni lokalle ameliyat etti ismini soyismini alabilirmiyim :)
uyandıysan anesteziyi vücuttan atmışsın demektir, anesteziyi vücuttan atmadan uyanmak mantıken mümkün değil. ben lokalle bi ameliyat olmuştum; ameliyathanenin soğukluğu, duyduğum sesler beni inan hayattan soğuttu. rinoplastiyi lokalle yapacak dr bulmak da zor canım, çünkü tavsiye etmiyorlar. minumum 2 saat burnunla oynayacaklar, dayanması biraz güç olabilir. genel anestezi, lokalden daha konforlu[/Q
vücuddn atma derken baygınlık durumunu kastedmedim :) ben kafaya koydum bikere :) canım ya hangi doktor seni lokalle ameliyat etti ismini soyismini alabilirmiyim :)
ben de uyanma açısından bahsetmedimbenim lokalle olduğum ameliyat burun ameliyatı değildi canım. burunu ben genel anesteziyle oldum. lokal başka bir ameliyattı.
selam kızlar , bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Fakat nerden başlayacağımı napıcağımı bilemiyorum,çok kararsızımm
selam kızlar , bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Fakat nerden başlayacağımı napıcağımı bilemiyorum,çok kararsızımm
arkadaşlar merhaba 12 yaşımdan beri burnuma feci takmış ve bunu takıntı yapmış durumdayım 30 yaşımda herkesi başta eşimi ikna ederek ama hangi doktora gideceğim hiçbir fikrim yok ve ameliyat sonrası ya hüsrana uğrarsam diye çok korkuyorum.Arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
sesimi duyan yokmu çıldırmak üzereyim ya fethi orak hakkında kimse mi bşeyler bilmiyor..
Merhaba evet benimde fikrim yok konuyla alakali. Ama benimde ameliyat olacagim doktor ile ilgili kimse cok fikir sahibi deil bizzat gittim kendisiyle gorustum. Sen peki yuzyuze gorustunmu kendisiylee? ?
yok görüşmedim daha çok dolu 22 şubata randevu aldım nasıl bir doktor merak ediyorum pahalı da diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?