Burun estetiği hakkında bilgi isteyen , olmayı düşünen ve korkanlar buraya bakın.

Arnavut cok guzel olmus yalniz yuzunun ifadesi biledegismis cok begendim ben kimse anlamaz estetik oldugunu dogal hali oyleymis gibi o kadar guzel oturmus yuzune yani. onemli olan da bu sanirim ameliyatta

sağol canım...
evet kamil bey sen bana bırak ben doğal yapcam dedi hep.
ben hep biraz bombeli olsun istedim fotolar götürdüm ama hep beni vazgeçirdi...
aaa bak bu estetik yaptırmış demelerini mi istersin yoksa doğal bi burun mu dedi...
birde burun sırtı çok eğri olduğu için çok bombe olursa nefes problemin olur dedi...
Bende artık siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dedim.
Ben memnunum halimden şuan...

Guzel olmus canim MASALLAH. Inanin boyle mutlu gorunce insanlari guzel burunlu:) cok seviniyorum yemin ederim)
Ama ondende olsaydi resmin yani burda ancaq profilden, profilden burun sekli fazla anlasilmiyor)
Bende yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum dogal gozukmez diye(
Lutfen rica etsem ondende bir fotografini koyarmirsin canim? Once ve sonraki halide olsa super olur) ama hic olmazsa simdiki onden)
Ve kaca yapti sana? fiyat olarak.
ben yurtdisindan yaziyorum

çok güzel olmuş bayıldım

merhaba size sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. bende temmuz 16 da ameliyat oldum. alçı alındıktan sonra burnunuzu görünce ne düşündünüz 2. si burun deliklerinde farklılık var mıydı 3. burun ucunda sağ sola kayma oldumu nasıl bir durum yaşadınız. burnunuz ne durumda. geçmiş olsun

ameliyat oldunuz mu. nasıl bir süreç yaşadınız. geçici olumsuz durumlar yaşadınız mı .

şuanki durumunuz nedir. asimetrik yaşadınız mı burun deliklerinde burun ucunda kayma oldumu anlatırsanız sevinirim

Yorum sizin gençler, DR SELÇUK ÖZTUNÇ ( HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİ )

Eki Görüntüle 731014

geçmiş olsun. çok beğendim burnunuzu. alçı alındıktan sonra nasıl bir süreç yaşadınız burnunuzda. merak ettiğim alçı sonra burun deliklerinde asimetriklık oldumu geçicide olsa. merak ettğim bir de burun ucunda kayma oldumu geçicide olsa . teşekkür

önden de resim koysaydınız daha belirgin olurdu yandan hoş duruyor.

alçıdan sonra burun deliklerinde asimetrk oldumu vede burun ucunda kayma oldumu

Merhabalar, morluklar kişiden kişiye değişiyor diey biliyorum ama bir bilene sorayım dedim.

ameliyat oldunuz mu. nasıl bir süreç yaşadınız. geçici olumsuz durumlar yaşadınız mı .

oldum çok olumsuz bir şey yaşadım ama anlatıp kafa karıştırmaya gerek yok doktorumun, doktorumunun hocalarının dahi şok olduğu bir olay cesaretinizi buradaki yorumlarla desteklemeye çalışmayın derim çünkü çoğu bayan buraları 1 yıla yakın didik didik ediyor sonunda niye bu kadar bekledim diye durup düşünüyor hadi bir cesaret demek lazım çünkü göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…