valla en ıcıne sınenı gıt este word yaptırsnlar benım tanıdıklarım memnun ısmıne kanma bıde adam benden 6000 tl ıstedi yaptı burun korkunctu
bır cok dortorla gorus ve ıyı pazarlık yap benim param bu kadar de bu iş pazarlıkla 5 dıyen adam 3 000 bıne ındırını gördüm bizzat :))))))
doktorunuzun adı nedır? ve ftolarınızdan gorebılırmıyım cokkk gecmıs olsuunn umarımmm cok memnun kalırsınız hrzaman :)Merhabalar. Ben gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum bugun bir hafta oldu. Suna inanin ilk uc dort gun zor bir surec ama sonra okadar rahatsinizki hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak benim tamponlar uc gun once alindi.cok korkuyordum hic korkucak birsey degilmis. Bugun alcim aliniyoooor. Ben gunesli avrupa tio merkezinde oldum 2000tl dediler 1200e yaotirdim cokta memnunum tavsiye ederim.
Bende hiç anlamam pazarlık işlerinden ama bu seferr kendımı asmam lazım az uz bi para vermiyoruz cunkuuu
yapmasan da yapaak bırıle gıt o zaman kim ne tututursa bu sektorde :)
cok cok cok teşekkür ettim bana cok yardımcı oldunuz hadi inşallah iyi olur özel mesaj yazamadığım için burdan yazdım :d
Okkeey :rıcaederım byby :)bır ıkı sayfa gerıye gıt fotolarını yukleyen vardır zeki hocanın ordan gorebılrsn
kızlarr bugun 1,30da estede randevummm var bana sanss dıleyınnn bakalım neler dıyecekk doktorr :)
Kızlarr yaklaşık bir yıldır burun ameliyatı için doktor araştırıyorummm ve malesef hergün daha çok kafam karışıyorr.Maksimum 6000 bütçem var vee fazlasını vermem! Aklımda esteworld var fakat hangı doktor kararsızım (bahcelıevler.) boğaziçi tıp var fakat çok mutsuz hastası var oyuzden gozum korkttu..Yanı kısacaaa öyle domuzcuk burnu gıbı yapmayacakk en fazla 6000 tl fiyatı olan ve ist. avrupa yakasında olann bir doktor arıyorumm? Bana fikir verip yardımcı olun lutfen...Simdiden teşekkür ederimm herkesee :*
evt gordum bırıkı fotograf ama bahcelıevlerdemı yoksa baska bır subesndemı esteworldun kendisi? bana onur çukuroğlu dedıler fakatt ben hıc bılgı bulamadım kendsı hakkında
Resimlerinizi görme imkanm varmı bende Hanifi kayayı düşünüyorum :)Merhabalar. Ben gecen hafta cuma gunu ameliyat oldum bugun bir hafta oldu. Suna inanin ilk uc dort gun zor bir surec ama sonra okadar rahatsinizki hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak benim tamponlar uc gun once alindi.cok korkuyordum hic korkucak birsey degilmis. Bugun alcim aliniyoooor. Ben gunesli avrupa tio merkezinde oldum 2000tl dediler 1200e yaotirdim cokta memnunum tavsiye ederim.
Aradan 6 sene geçti ama yinede umud ediyorum,belki cevap verirsiniz. Onur bey hakkında hiç yorum bulamıyorum internette. Hala memnun musunuz?Onur Beye 10 yıl once Gazi üniversitende çalışırken iken ameliyat oldum ilk hastalarındanım sanırım:)
çocuk yaşta iken yapmıştı benimkini, çok sıkıntılı idi burnum,kemik erimesi,eğriliği vb, KBB dn randevu almıştım,tesadüfen kendimi rinoplastide buldum, Danışmadan bilgi alırken şans eseri onur bey ordan geçti,gelin ben bilgi vereyim dedi,gidiş o gidiş, randevu ameliyat derken hayatım değişti.
Annem yanımda idi,anne dedim ben 2.ye ameliyat olamam lüften bir kerede hem tedaviyi hem düzeltmeyi yapayım,burnumu sevmiyorum,Onur bey anneme doğal bir burun olacağı sözünü verdi,ailemede makul geldi.Böylece oldum ameliyatı.
10 yıldır gayet memnunum,doğal burnum gibi benim için,eskisini sildim hayatımdan,ailem bile hatırlamıyor eskisini nerdeyse:)
bazen burnuma iltifat alınca estetik diyorum,şaşırıyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?