- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.301
Benim aklimda bir dr. daha var. O biraz daha kavisli yapiyor gibi geldi bana. Ama hangisi daha guzel durur bilemedim. Ameliyat olan kisiler cok memnun. Dr. un ofisindeki fotograflara baktim benim begendigim fotograf sayili, o yuzden kararsiz kaldim. Sizce fotograflar nasil.
Arkadaslar ozel mesaj nasil atiliyor
Bende ozel mesaj atamiyorum.
Ne zaman olacaksın canım?
Endişelenmekten vazgeç bence gayet sakin olmalısın göksek beye güven canım
Sonuç gayet iyi olacak:)
minose naptın karar verdin mi. Sabahtan beri bakıyorum. Anca kafam karışıyor. Vazgeçicem neredeyse.
Slm minose emin ol ameliyat öncesi herkes senin şuan yaşadıklarını yaşıyor acaba yaptırmalımıyım acaba nasıl olur acaba kime yaptırmalıyım ? Ama sen bu işin en zor bölümünü atlatmak üzeresin sanırım ,Göksel bey gerçekten işinin ehli bir doktor.fotoğrafları görememekten şikayet ediyorsun op.dr.A.Göksel Facebook sayfasında hepimizin Pansuman sonrası fotoğraflarımız var. Ordan gir fotoğrafları istediğin kadar büyütüp bakabilirsin :)
Canim merhaba. Ben ocak aynda ameliyat gunumu belirledim ama ilk gttigim gun esim goksel beyin sekreterinin burnunu begenmemisti. Bende cok begenmemekle birlikte onemsrmedimde. Gecen yine gittim mordu burun ust kismi ama soramadim uzulur ksfasinatakar diye. Gunun belli ucretin bir kismini verdim ama buradada 2 yil once bir ark. Yorjmunu okuyinca cok kötüoldum. Siz iyi orneklersiniz acikcasi cok korktum.
Benim aklimda bir dr. daha var. O biraz daha kavisli yapiyor gibi geldi bana. Ama hangisi daha guzel durur bilemedim. Ameliyat olan kisiler cok memnun. Dr. un ofisindeki fotograflara baktim benim begendigim fotograf sayili, o yuzden kararsiz kaldim. Sizce fotograflar nasil.
Sedemse ben henuz olmadim ama en dogal burnuu goksel bey yapiyor bence. Diger dr. Larinda cok guzel yaptigi burunlar var ama sahsen bana kavisli burun gitmeyecegini bildigim icin riske gerek yok. Goksel beyin burunlari herkiside farkli duruyor. Cok begendigim burunlsri var ama her ameliyati mukemmel diyemem cunku busepinar in bir yazisinu okudum ugun beni cok etkilemisti ama belkide beklentiyle alakali olabilir yada burunun yapilabilirligiyle alakali ilk halini bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama yinede burada memnun arkdas orani daha cok bende pozitif dusunuyorum ve olumlu sonuc alacagimi dusunuyorum. Insallaah .. cunku bnmoncelikli beklentim dogal olmasi ve goksel beyde buna cok dikkat ediyor. Insallah yanilmam
Ocağın 20sinden sonra. Ya söyle ki şu anda sağlıkla ve estetikle ilgili kaygılarım var ve böyle kalmak istemediğimi biliyorum artık ama sonrası için kaygılarım daha rahatsız edici tabi.. çünkü doğallık çok önemli keşke eski hali kalsaydı demek istemiyorum. Hatta okuduğum kadarıyla uzun bi süre şiş ve domuzcuk gibi bişey olucak o bile rahatsız ediyo... tamm sonucu için katlanmalıyım ni süre ama utanıyorum. Estetikten ziyade benm içime sinmeyen bişeyle gezmekten. Hem kendime hem çevreme karşı utançGöksel Beye güveniyorum ve bazı şeyleri düşününce garipsiyorum bunu. Ön görüşmeye gittiğimde o çerçevedeki resimleri görünce yok heralde bn görüşür çıkarım dedim. Ama görüşmede kendisini çok sevdim bi de bnm beğenmediğim tarzdaki fikirlerimiz ortak gibiydi. O zaman karar verdim. Sonra bişey daha var aklıma takılan ama özelden sormak istiyorum özele bn henüz yazamıyorum bana siz yazabiliyor musunuz acepp
Minose . Bende bu ay smeliyat olucam ve o gelgitleri bende cok yasadim ama zaten boyle bir seyi istmeseydik suan bu formda olmazdik. Burnumuz rahatsiz ediyorku bursdayiz bu nedenle nekadar erken olursak nekadar erken bu stresten kurtulursak okadar iyi cnm.irdeledikce insan kusur ariyor. Bence sabirla ameliyat gunumuzu beklemeliyiz vede allahim utandirmasin insallah iyi sonuclar aliriz.
Cnm facede senu bulamyrm bnm mail adresim ckb.27@hotmail.com eklermisin bni. Kafamda deli sorular aydinlanmm lazim :)
Minose neden vazgeciyosun??????????
Ameliyat olmaktan mi, goksel beye ameliyat olmaktan mi?
ya off gelip gidiyorum şu an kimseye hiç bişeye ikna olmuş değilim ama en son ikna olduğum kişi Göksel Bey(di)
sanırım aklıma gelen bişey var ondan sonra net kararımı vericem
sen baktın mı facede Op.Dr.A.Göksel profilindeki fotolara
amin esra ama ben fotoğraflara baktıkça vazgeçiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?