Burun Estetiği Hasta Yorumları

Benim aklimda bir dr. daha var. O biraz daha kavisli yapiyor gibi geldi bana. Ama hangisi daha guzel durur bilemedim. Ameliyat olan kisiler cok memnun. Dr. un ofisindeki fotograflara baktim benim begendigim fotograf sayili, o yuzden kararsiz kaldim. Sizce fotograflar nasil.

Ne zaman olacaksın canım?
Endişelenmekten vazgeç bence gayet sakin olmalısın göksek beye güven canım
Sonuç gayet iyi olacak:)

Ocağın 20sinden sonra. Ya söyle ki şu anda sağlıkla ve estetikle ilgili kaygılarım var ve böyle kalmak istemediğimi biliyorum artık ama sonrası için kaygılarım daha rahatsız edici tabi.. çünkü doğallık çok önemli keşke eski hali kalsaydı demek istemiyorum. Hatta okuduğum kadarıyla uzun bi süre şiş ve domuzcuk gibi bişey olucak o bile rahatsız ediyo... tamm sonucu için katlanmalıyım ni süre ama utanıyorum. Estetikten ziyade benm içime sinmeyen bişeyle gezmekten. Hem kendime hem çevreme karşı utanç Göksel Beye güveniyorum ve bazı şeyleri düşününce garipsiyorum bunu. Ön görüşmeye gittiğimde o çerçevedeki resimleri görünce yok heralde bn görüşür çıkarım dedim. Ama görüşmede kendisini çok sevdim bi de bnm beğenmediğim tarzdaki fikirlerimiz ortak gibiydi. O zaman karar verdim. Sonra bişey daha var aklıma takılan ama özelden sormak istiyorum özele bn henüz yazamıyorum bana siz yazabiliyor musunuz acepp

Teşekkür ederim ceylince eve gidince bakim bi iyice

Benim gibi ameliyat olacak arkadaslar bence bu konuyu inceledikce kafamizi karistiriyoruz cunku ben arastirdigim kadariyla goksel beyi isinde 1 numara goruyorum muayeneye gittigimdede gorusmem cok iyi gecti ama buna ragmen arastirmaya deVAM EDEREK sadece kafamizi bulandiriyoruz. Sonuc olarak bu ameliyati istiyoruz tek yapmamiZ gereken doktorumuza guvenmek vede siradan bir dr. Tercih etmedik atastirarak bu isme karar verdik vede cok iyi orneklet var gozumuzun onunde ecemal gibi ben bugun itibari ile arastirmalarima son vetmeye karar verdim. Tek idim var goksel bey insallah bekledigimiz sonuclatla karsilasiriz ben ve benkm gibiler

Sedemse ben henuz olmadim ama en dogal burnuu goksel bey yapiyor bence. Diger dr. Larinda cok guzel yaptigi burunlar var ama sahsen bana kavisli burun gitmeyecegini bildigim icin riske gerek yok. Goksel beyin burunlari herkiside farkli duruyor. Cok begendigim burunlsri var ama her ameliyati mukemmel diyemem cunku busepinar in bir yazisinu okudum ugun beni cok etkilemisti ama belkide beklentiyle alakali olabilir yada burunun yapilabilirligiyle alakali ilk halini bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama yinede burada memnun arkdas orani daha cok bende pozitif dusunuyorum ve olumlu sonuc alacagimi dusunuyorum. Insallaah .. cunku bnmoncelikli beklentim dogal olmasi ve goksel beyde buna cok dikkat ediyor. Insallah yanilmam

Ilk yazima gelince dedigim gibi busenurdan sonra cok etkilendim ve soru isaretlerim artti kendimce yorum yaptim. Burnundski morlugu sormadim sma ilk gordugumde o morluk yoktu 1 hafta sonra gittigimde vardi belki sivilce olmustr biryere carpmstir oyle oldugunu dusunuyorum bilmeden seni olumsuz etkilemek istemem dedigim gibi bende ameliyat olucm kotu bir dr olsa ilk once ben olmm. Ben guveniyorum insallah iyi olur hepimiz icinde su stres biter :)

Minose . Bende bu ay smeliyat olucam ve o gelgitleri bende cok yasadim ama zaten boyle bir seyi istmeseydik suan bu formda olmazdik. Burnumuz rahatsiz ediyorku bursdayiz bu nedenle nekadar erken olursak nekadar erken bu stresten kurtulursak okadar iyi cnm.irdeledikce insan kusur ariyor. Bence sabirla ameliyat gunumuzu beklemeliyiz vede allahim utandirmasin insallah iyi sonuclar aliriz.

amin esra ama ben fotoğraflara baktıkça vazgeçiyorum resmen

Minose neden vazgeciyosun??????????
Ameliyat olmaktan mi, goksel beye ameliyat olmaktan mi?

ya off gelip gidiyorum şu an kimseye hiç bişeye ikna olmuş değilim ama en son ikna olduğum kişi Göksel Bey(di)
sanırım aklıma gelen bişey var ondan sonra net kararımı vericem

sen baktın mı facede Op.Dr.A.Göksel profilindeki fotolara

minose aklında kalan sorular neler nerde takılıyorusn ben seni face den bulamadım sen göksel beyin face listesinden beni bulup eklermisin ecehan tuncay bazlar ordan bana ne sormak istiyorsan sor tüm samimiyetimle cevaplayacağım sıkma canını

amin esra ama ben fotoğraflara baktıkça vazgeçiyorum resmen

Minose,

Eğer ameliyat olmaktan çok çok emin değilsen emin olacağın zamanı bekle bence. Çünkü Göksel bey gerçekten işinin ehli birisidir. Burada mutlu bir sürü hastası var. Sen bu kadar kararsızsan daha tam ameliyat zamanın gelmemiş olabilir :) çünkü insan karar verince gözünü kapatıp yatıyor o masaya. Açıkçası ben ameliyat öncesi şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye pek düşünmemiştim çünkü doktoruma güvendim. 1 kere muayene oldum. sonra da ameliyat oldum. çok şükür ki bir sorun yaşamadım ve 2 yıl olmasına rağmen nefes almamda ve şeklinde en ufak bir kötü değişiklik olmadı. Hiç pişman olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…