Burun Estetiği Hasta Yorumları

Hepinize çok teşekkür ederim. İnsan böyle bi çatışma yaşarken anlayan birilerinin desteği güzel bişey. Bn ameliyat olmak istiyor gibi hissediyorum kendimi ama sonucu tam bilemiyorum ya ve dönüşü yok ya o rahatsız edici. Bi de sizin gibi ii örneklerin yanında kötü örnekleri de gördüm :-(

Hepinize çok teşekkür ederim. İnsan böyle bi çatışma yaşarken anlayan birilerinin desteği güzel bişey. Bn ameliyat olmak istiyor gibi hissediyorum kendimi ama sonucu tam bilemiyorum ya ve dönüşü yok ya o rahatsız edici. Bi de sizin gibi ii örneklerin yanında kötü örnekleri de gördüm :-(
ecemali çok iyi olur birazdan eklicem teşekkür ederim tekrar

minose,her işin bir iyi örneği bir kötü örneği var bu seni karamsarlığa itmesin.sen doğru doktorla görüştüğünde zaten içine siner ve kararın netleşir.Göksel bey e gelince ben ve birçok arkadaşım kendisinden çok memnun kaldık.sonuçlarımız ortada.
biz face de arkadaş olalım bi burnuna bakalım netleşirsin canım

Ecemali arkadaş olarak ekleyemedim ama msj attım sana faceden

Ecemali seni Abdulkadir beyin arkadaslarinin arasinda gordum. Ama diger hastalari kim tek tek arkadaslarinin resmine bakip bu ameliyat hastasi bu degil diye yorum yaparak bakilmiyordur herhalde :))

Ecemali seni Abdulkadir beyin arkadaslarinin arasinda gordum. Ama diger hastalari kim tek tek arkadaslarinin resmine bakip bu ameliyat hastasi bu degil diye yorum yaparak bakilmiyordur herhalde :))

hahaha yok canım ,göksel beyin facebook sayfasında hastalarıda mevcut kendi özel arkadaşlarıda ama hastalarının op dr abdülkadir göksel sayfasından hasta resimlerinden görebilirsin orda burun estetiği yapmış olduğu hasta resimleri mevcut

Merhaba arkadaşlar herkese mutlu seneler :))

Cumartesi Göksel hocamın yılbaşı partisine davetliydik
Bir kez daha Göksel hocama ameliyat olmanın gururu içerisindeyim
Hastalarıyla yapmış olduğu bu tarz organizasyonlar mükemmel
Güzel daveti için, bizlere göstermiş olduğu nezaketi için ne kadar teşekkür etsem az kalır
Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara burdan sesleniyorum gerçekten Göksel hocam işinin ehli, bunun yanı sıra hastalarıyla olan diyaloğu da.
Burda o kadar çok hastası var ki memnun olan bence bizlere kulak verin :))

Hcsezin çok güzel olmuş:) bn fazla kaygılıyım galiba aynı fotolara ikinci kez baktığımda bu sefer rahatladım
enteresan :-D

Tşk ederim Minose :)) bence çok fazla kaygılanma doktoruna güven. çünkü Göksel bey işini en iyi yapan cerrahlardan. Ben hiçbir şey sormadım doktoruma zaten geçen sene kötü bir ameliyat geçirmiştim burnum çok kötüydü kardeşim de göksel beye ameliyat olmuştu kardeşimin olumlu sonucunu görünce iki ay sonra bende oldum hiç tereddüt yaşamadım doktoruma güvendim ve şuan çok mutluyum yanılmadığım için.

Hcsezin çok güzel olmuş:) bn fazla kaygılıyım galiba aynı fotolara ikinci kez baktığımda bu sefer rahatladım
enteresan :-D

Merhaba Minose,

Biraz panik bir halin var gibi hissettim ama bilemiyorum tabi :)) Endişe edilecek birşey yok gerçekten ama sana geçen gün de dediğim gibi eğer kendini hazır hissetmiyorsan kesinlikle şimdi ameliyat olma. Kafa olarak kesinlikle hazır olmak şart canım :)

O partiye bende davetliydim ama gelemedim şehir dışında olduğumdan Yaza merhaba partisine katılmıştım daha önce. Çok keyifli geçiyor. Eminim yine öyle olmuştur :)

Ya evet :) ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi iyi olacak gibi geliyor. öyle bi ferahlık geldi işte tam hazır hissediyorum diyemem ama olsun bitsin istiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…