Burun Estetiği Hasta Yorumları

Zyk78 bişey sormak istiyorum bu çene protezi önden görüntüyü değiitiriyor mu? Çünkü bn önden seviyorum çenemin yanaklara doğru giden eğimini? Bi de çene normaldeki fivi sıkılabiliyor mu

Birkaç gün önce çok paniktim ama ben de o yolda ilerliyorum galiba :) o da güzelmiş ama hiçbişey sormama durumuna geçemem heralde hadi inş bundan bir ay sonra bn de böyle konuşurum

O partiye bende davetliydim ama gelemedim şehir dışında olduğumdan Yaza merhaba partisine katılmıştım daha önce. Çok keyifli geçiyor. Eminim yine öyle olmuştur :)

Evet canım gerçekten çok keyifliydi normalde ben de istanbul da yaşamıyorum ama denk geldi :))

Zyk78 bişey sormak istiyorum bu çene protezi önden görüntüyü değiitiriyor mu? Çünkü bn önden seviyorum çenemin yanaklara doğru giden eğimini? Bi de çene normaldeki fivi sıkılabiliyor mu

Dışa doğru bir çıkıntı vermek için protez çeneye konuyor. Bunu bana doktor bey çenem geride olduğundan yani hem önden, hem de yandan güzel durmadığı için yaptı. ama sen memnunsan yaptırma istersen. bu arada sen muayene olmuş muydun?

Evet oldum. Tasarım da yapıldı. Tasarımı sevdim ama tabi yandan görmüş oldum. Bunu Göksel beye sorsam daha iyi olur heralde o zamn. Teşekkür ederim :)

Evet günüm belli ama değişme ihtimali var ortalama 20gün sonra. Ecemali sana da faceden msj attım ama muhtemelen diğer klasörüne gitmiştir. Msj kutusunda görünmeyebilir :$ darlamadıysam:) bakabilir misin? :)

Yok canım msg almadım bu arada yeni resim yükledim neden ameliyat günün değîşiyor

Yok canım msg almadım bu arada yeni resim yükledim neden ameliyat günün değîşiyor

Arkadaş olmadığımız için "gelen" in yanında "diğer" diye yazan bi yere düşüyr msj. Bunu görmek için de sanırım mobil değil de normal bilgisayardan girmek gerekiyor. Uygulamalar göstermiyor. Ya da başka bi durum var bilemedim ama buradan msj yazabilmeme 7 msj kalmış denedim de :) yani olmazsa yakında buradan atarım msjı. Tarihin
değişme durumu da bugün itibariyle kalktı sanırım :)

Son düzenleme:
Evet oldum. Tasarım da yapıldı. Tasarımı sevdim ama tabi yandan görmüş oldum. Bunu Göksel beye sorsam daha iyi olur heralde o zamn. Teşekkür ederim :)

Bence de doktor bey ile gorussen daha iyi sanirim. Sorularinin tam cevabi kendisinde. Burnunu biliyor sonucta can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…