- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.341
Merhaba Minose,
Biraz panik bir halin var gibi hissettim ama bilemiyorum tabi :)) Endişe edilecek birşey yok gerçekten ama sana geçen gün de dediğim gibi eğer kendini hazır hissetmiyorsan kesinlikle şimdi ameliyat olma. Kafa olarak kesinlikle hazır olmak şart canım :)
Tşk ederim Minose :)) bence çok fazla kaygılanma doktoruna güven. çünkü Göksel bey işini en iyi yapan cerrahlardan. Ben hiçbir şey sormadım doktoruma zaten geçen sene kötü bir ameliyat geçirmiştim burnum çok kötüydü kardeşim de göksel beye ameliyat olmuştu kardeşimin olumlu sonucunu görünce iki ay sonra bende oldum hiç tereddüt yaşamadım doktoruma güvendim ve şuan çok mutluyum yanılmadığım için.
Birkaç gün önce çok paniktim ama ben de o yolda ilerliyorum galiba :) o da güzelmiş ama hiçbişey sormama durumuna geçemem heraldehadi inş bundan bir ay sonra bn de böyle konuşurum
O partiye bende davetliydim ama gelemedim şehir dışında olduğumdanYaza merhaba partisine katılmıştım daha önce. Çok keyifli geçiyor. Eminim yine öyle olmuştur :)
Senin burnun revizyon ameliyat mıydı? çok güzel olmuş bence.
yüzün ufak olduğu için ufak bir burun yapmış Göksel bey. 40 günlük hali bile çok doğal bence :)
Zyk78 bişey sormak istiyorum bu çene protezi önden görüntüyü değiitiriyor mu? Çünkü bn önden seviyorum çenemin yanaklara doğru giden eğimini? Bi de çene normaldeki fivi sıkılabiliyor mu
Çok teşekkürler canım :)) evet revizyon ameliyat oldum canım
Ya evet :) ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi iyi olacak gibi geliyor. öyle bi ferahlık geldi iştetam hazır hissediyorum diyemem ama olsun bitsin istiyorum artık..
Yaaa :-( öff sanırım fazla düşünmek istemiyorum artık. Bu arada sakıncası yoksa faceden msj atmıştım bişey sormak için gelen klasörüne değil de diğer klasörüne de düşmüş olabilirKesinlikle tam hazır olduğunu hissetmelisin :)
Dışa doğru bir çıkıntı vermek için protez çeneye konuyor. Bunu bana doktor bey çenem geride olduğundan yani hem önden, hem de yandan güzel durmadığı için yaptı. ama sen memnunsan yaptırma istersen. bu arada sen muayene olmuş muydun?
Evet günüm belli ama değişme ihtimali var ortalama 20gün sonra. Ecemali sana da faceden msj attım ama muhtemelen diğer klasörüne gitmiştir. Msj kutusunda görünmeyebilir :$ darlamadıysam:) bakabilir misin? :)Ameliyat ne zaman gün aldın mı
Gerçekten çok başarılı olmuş. Önceki halini merak ettim doğrusu :)
Evet günüm belli ama değişme ihtimali var ortalama 20gün sonra. Ecemali sana da faceden msj attım ama muhtemelen diğer klasörüne gitmiştir. Msj kutusunda görünmeyebilir :$ darlamadıysam:) bakabilir misin? :)
Yok canım msg almadım bu arada yeni resim yükledim neden ameliyat günün değîşiyor
Yok canım msg almadım bu arada yeni resim yükledim neden ameliyat günün değîşiyor
Evet oldum. Tasarım da yapıldı. Tasarımı sevdim ama tabi yandan görmüş oldum. Bunu Göksel beye sorsam daha iyi olur heralde o zamn. Teşekkür ederim :)
Tşkler canım :)) öncesi sonrası diye foto eklemiştim ama yine foto eklerim önceki halini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?