Burun Estetiği Hasta Yorumları

Karışmaz karışmaz fıstıklar
Doktorunuz Göksel beyse minik burunlarınız yere gelmez hehe
Bence bu konuların en kesin ve net kanıtı fotoğraflar veeeee buyrunuz üçüncü aydan iki görüntü. Normalde sorarlar burnunu nereye yaptırdın diye şahsen ben yırtınıyorum valla estetik diye
Herkese iyi pazarlar kadınlaaaarr sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:

Masallah cnm. Sisliklerin bile belli olmuyor. Birde tam sekli 6 aydan sonra oturuyor. Ne kadar daha guzellesebilecegini gorebiliyorum :)

Ayy maşallah diyim canım o zaman 😇 çok teşekkür ederim heyecanla paylaşıyor olucam 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çoook güzel olmuş burnun, yüzüne çok yakışmış ve gerçekten çok doğal
Göksel bey in ellerine sağlık

çok güzel olmuş :)

Teşekkür ederimmmmmm 🙏 herkese iyi haftalar!!! Buyrun taze taze 4.ay fotoğrafı :)

Göksel bey e revizyon ya da ilk burun ameliyatı olanlar karışmaz ben de dahîl
Çünkü sonuçlar çok tatmin edici
Bir kere göksel bey kişiye özel burun tasarlıyor ve yapıyor aynen bir mimar gibi onun inzası yüze yakışan doğal , sağlıklı burunlar
İşine ve insana saygı duyan biri
Bana göre yaptığı işin bedeli olan para derin düşündüğünüzde az bile
Çünkü ömürlük iş yapıyor
Sonra istediğiniz her zaman kendisine ulaşabiliyorsunuz..
İşin özü Göksel bey mükemmel bir insan ve çok iyi bir doktor
Kendisini tanıdığım için çok mutluyum..

Denooooo göksel bey e ameliyat oldun mu canım eğer kaçırdıysam şindiden pardon

bende yazmıştım ama kimse cevap vermemiş bende revizyon olmayı düşünüyorum esoessss:))

Slm ikon can cidden çağrın arada kaynamış:)

Revizyon için doğru adres bence göksel bey
Hem burdaki memnun hasta yorumlarından bunu anlayabilirsin
Hem de bizlerin profil resimlerinden
Ben de revizyon gök sel bey e sonuç ortada
nazar değmesin doktorumuza:)

bende yazmıştım ama kimse cevap vermemiş bende revizyon olmayı düşünüyorum esoessss:))

Slm ikon can cidden çağrın arada kaynamış:)

Revizyon için doğru adres bence göksel bey
Hem burdaki memnun hasta yorumlarından bunu anlayabilirsin
Hem de bizlerin profil resimlerinden
Ben de revizyon oldum göksel beye ve sonuç ortada
nazar değmesin doktorumuza

Teşekkür ederimmmmmm 🙏 herkese iyi haftalar!!! Buyrun taze taze 4.ay fotoğrafı :) Eki Görüntüle 1210350

İnanılmaz güzel olmuş gerçekten :)
Resimlere, kendi burnuma ve tanıdığım diğer Göksel bey hastalarının burunlarına.
Hepsi birbirinden farklı. ben daha 2 tane aynı burunu görmedim şahsen.
Gören var mı :)

Tabii ki ve tabii ki hayır canımcım :) herkesin kayıtsız güzelleştiği ortak bir gerçek ama herkes kendine özel be herkesin kendi yüzüne ait sanatlar olduğu inanılmaz aşikar 😎

Ben de hiç görmedim gerçekten hepsi birbirinden farklı hepsi çok guzel

Senin adına çok sevindik tatlım :)

Göksel beyde Reviziyon ameliyati icin 19 kisi olduk, whatsappdan gurubumuz var ve bilgilerimizi düsüncelerimizi paylasiyoruz,bu 19 kisiden zaten 3 kisi Göksel beye ameliyat olmak icin kararli ( benimle birlikte Göksel beye gelecekler) digerleri bizim sonucumuzu bekliyecek, hepsi Göksel beyin yaptigi Burunlarini cok begendi, Reviziyon oldugu icin korkuyorlar, o yüzden bazilari sonucumuzu beklemekle hakli.
Size anlatigim gibi Göksel bey benim Burnumu sadece genisleticegim ve düzelticegim diye yazmistim, bugün Reviziyon arkadaslarim herkes herkese Burun hakinda düsüncelerini yazdi, benimki ise hepsi ayni fikirdendi ( genisligi zaten uygunlanicak) fakat herkes altini cizerek uzatmalisin dedi, dudak burun mesafen cok dediler, hepsi ayni fikirde olurmu yaaa:))) !!! Aslinda baskalarin düsüncesi benim icin önemi yok, sonucta ben ömür boyu o Burunla kendimi iyi hisetmeliyim, ama bende ayni düsüncedeyim dogrusu Burun sirti yükselirse ve uzatilirsa ucuda basik olursa bana daha cok yakisicagina inaniyorum, Göksel beyden baska bir doktorada güvenemiyorum:))) ehhhhhhhh ne yapmaliyim, Göksel beyi ikna etmeliyim:))) Hadi bana kolay gelsin

Çok alemsin canım:) göksel bey ile bir sonra ki görüşmen de burun uzatma konusunu tekrar gündeme getir olabîlecek durumdaysa göksel bey zaten yapar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…