- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.981
Göksel beyde Reviziyon ameliyati icin 19 kisi olduk, whatsappdan gurubumuz var ve bilgilerimizi düsüncelerimizi paylasiyoruz,bu 19 kisiden zaten 3 kisi Göksel beye ameliyat olmak icin kararli ( benimle birlikte Göksel beye gelecekler) digerleri bizim sonucumuzu bekliyecek, hepsi Göksel beyin yaptigi Burunlarini cok begendi, Reviziyon oldugu icin korkuyorlar, o yüzden bazilari sonucumuzu beklemekle hakli.
Size anlatigim gibi Göksel bey benim Burnumu sadece genisleticegim ve düzelticegim diye yazmistim, bugün Reviziyon arkadaslarim herkes herkese Burun hakinda düsüncelerini yazdi, benimki ise hepsi ayni fikirdendi ( genisligi zaten uygunlanicak) fakat herkes altini cizerek uzatmalisin dedi, dudak burun mesafen cok dediler, hepsi ayni fikirde olurmu yaaa:))) !!! Aslinda baskalarin düsüncesi benim icin önemi yok, sonucta ben ömür boyu o Burunla kendimi iyi hisetmeliyim, ama bende ayni düsüncedeyim dogrusu Burun sirti yükselirse ve uzatilirsa ucuda basik olursa bana daha cok yakisicagina inaniyorum, Göksel beyden baska bir doktorada güvenemiyorum:))) ehhhhhhhh ne yapmaliyim, Göksel beyi ikna etmeliyim:))) Hadi bana kolay gelsin
Merhaba o whatsapp tan benide ekleyebilirmisiniz
Çok alemsin canım:) göksel bey ile bir sonra ki görüşmen de burun uzatma konusunu tekrar gündeme getir olabîlecek durumdaysa göksel bey zaten yapar:)
Eki Görüntüle 1213548
Kızlar bu arkdaşımızın revizyonu çok güzel ve doğal olmuş sizce burda ne gibi işlemler var burun sırtı yükseltilmişmi yükseltilmemişmi anlayamadım.
Eki Görüntüle 1213548
Kızlar bu arkdaşımızın revizyonu çok güzel ve doğal olmuş sizce burda ne gibi işlemler var burun sırtı yükseltilmişmi yükseltilmemişmi anlayamadım.
Daha 17 yaşındayım fakat yaşımın burun ameliyatı için hiç bi sıkıntı yaratmıcagını öğrendim.Burun ameliyatı için randevu alıp Abdülkadir Beye gideceğim bir tavsiye sonucunda. Giden arkadaşlara bir sorum olucak bu surec cok kısa zamanda istesemde olabiliyor mu? Benim doğum günüm 13 ünde doğum günümü atlatıp uygun olan en kısa surede ameliyata girmek istiyorum. Doktor beyin benı kısa surede tanıyıp burunu cizip ayarlamasına vs. bu kadar zamanın yetebişliceğini sanmıyorum. Hastası olanlar bu sureç hakkında belki yardımcı olabilirler. Ve Okullar acılana kadar da kendıme gelebilir miyim sizce ? yani 15 eylüle kadar .
Vallah ece abla ne yapim, alman Forumda göksel beyden bahs etim, göksel beyin yaptigi burunlarida gördüler , bir baktim etrafim doldu:))) Evet , tekrar konusucagim göksel beyle ,ameliyat icin Istanbula geliyorum yakinda, istersen görüsebiliriz:)))
Slm canım ben göksel bey in memnun hastalarından biriyim, bu ay içersinde dr bey müsahit olursa hemen ameliyata girersin ,zaten zor bir operasyon değil yaklaşık 2 saat sürüyor göksel bey in ekibi detaylar konusunda seni mutlaka bilgilendirir,
Okul açılana kadar zaten toparlarsın şöyle ki burun ilk 6 aylık zamanda hızlı bşr hacşm kaybedip şeklini buluyor ilk bir haftada tampon alınıp alçı çıkınca rahatsın sadece güzelleştiğine şahit olacaksın...
Surecin hizli olup olmamasi beni cok dusundurmustu bilgi icin cok tesekkurler ciddeen :)) bir kaygim daha var oda dogalligi ben hokka gibi yada kalkik burun istemiyorum biraz kemigim var onu aldirip delik kucultme yapricam en buyuk korkularimdan biride o kemigin cok incelmesi yada cok kuculmesi. Ben goksel beyin yaptigi burunlara baktim kendi yakin arkadasimda dahil cok kucuk geldi bana yani ama hastanin nasi istedigi ve nasil anlattigida cok onemli olmali. Beni simdiden heycan basiyo. Can acimasi korkusu degilde daha cok nasil olur korkusu yasiyorum. Bide cok taktiim bir konu var cevremin dusuncesi malefes etrafin dediklerini cok takan bir kizim okul cevresinde ve ya arkadas cevresinde soylemekten cekinip yada bilenler dile getirdiginde uzulucegimi falan dusunuyorum
Sent from my iPhone5 using Kadınlar Kulübü
Asmamaya calisicam en buyuk yanlisim hayatimdaki ama oda duzeliir 😊 cok tesekkur ederim. Ameliyat gunum geldiginde yazip birde alcilari ciktigiinda resimleri goostemek isterim herkese goruslerinizi merak ederim 😊😊
Sent from my iPhone5 using Kadınlar Kulübü
Göksel beyde Reviziyon ameliyati icin 19 kisi olduk, whatsappdan gurubumuz var ve bilgilerimizi düsüncelerimizi paylasiyoruz,bu 19 kisiden zaten 3 kisi Göksel beye ameliyat olmak icin kararli ( benimle birlikte Göksel beye gelecekler) digerleri bizim sonucumuzu bekliyecek, hepsi Göksel beyin yaptigi Burunlarini cok begendi, Reviziyon oldugu icin korkuyorlar, o yüzden bazilari sonucumuzu beklemekle hakli.
Size anlatigim gibi Göksel bey benim Burnumu sadece genisleticegim ve düzelticegim diye yazmistim, bugün Reviziyon arkadaslarim herkes herkese Burun hakinda düsüncelerini yazdi, benimki ise hepsi ayni fikirdendi ( genisligi zaten uygunlanicak) fakat herkes altini cizerek uzatmalisin dedi, dudak burun mesafen cok dediler, hepsi ayni fikirde olurmu yaaa:))) !!! Aslinda baskalarin düsüncesi benim icin önemi yok, sonucta ben ömür boyu o Burunla kendimi iyi hisetmeliyim, ama bende ayni düsüncedeyim dogrusu Burun sirti yükselirse ve uzatilirsa ucuda basik olursa bana daha cok yakisicagina inaniyorum, Göksel beyden baska bir doktorada güvenemiyorum:))) ehhhhhhhh ne yapmaliyim, Göksel beyi ikna etmeliyim:))) Hadi bana kolay gelsin
Vallah ece abla ne yapim, alman Forumda göksel beyden bahs etim, göksel beyin yaptigi burunlarida gördüler , bir baktim etrafim doldu:))) Evet , tekrar konusucagim göksel beyle ,ameliyat icin Istanbula geliyorum yakinda, istersen görüsebiliriz:)))
Kadınla klubunün bu sayfasına alışmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?