Burun Estetiği Hasta Yorumları

Yani arkadaşlar arada bazı yorumları okudukça gözlerimi devire devire bir hal oldum .
Öncelikle alın buyrun meraklılarına Dr. Göksel ameliyatımdan sonra Bir buçuk ayın ve üçüncü ayın fotoğrafları.

*** Şu muayene ücretlerine değinen sevgili arkadaşım. Ortopedistinin adı ve hastanesi nedir çok merak ettim ? Son 14 yılda 7 tane kırık-çıkık vakası geçirdim. 2 Kez acil ameliyata alındım her birinde de çatır çatır muayene ücretimi, üstüne acil vaka bedellerini ve iyileşme sürecinde ücretsiz kontrol süreleri 15 gün olduğundan bizzat her 15 te bir ayrı muayene ücreti de ödedim tıpkı diğer tüm branşlardaki doktorlarımı da ödediğim gibi. Hangi özel kurum uygulamıyor şöyle bir sıralarsan çok seviniriz bari bundan sonra ona göre seçim yaparız.

Burun ameliyatına kadar da sürüyle doktor araştırdım ve sürüyle birbirinden berbat burunlara rastladım. Ücrete takılan arkadaşlar Yakup Avşar'ın havasını yedi mi acaba? :) yok emre ilhanmış, yok şu arkadaşımızın Göksel Bey'e kendini beğenmiş dediği memnun kaldı beymiş miş miş miş .... ( bir çok doktorumuzun buralara yağdırdığı sahte mesajları saymıyorum :) )
Neyse arkadaşlar şu miş muş lardan bir kurtulun. Herkesin kendi tercihi ve kim nerede kiminle güvende hissederse ancak lütfen doğru ve dürüst yönlendirme yapalım.

İşin ucunda estetik kaygıyla beraber SAĞLIĞIN olduğunu lütfen unutmayın. Abuk subuk yerlerde hepsi birbirinin aynı, fabrika çıkış misali burunlarla , sefasını 2-3 sene sürüp tekrar tekrar ameliyat masasına yatacağınıza bir kere "size" yakışan ve sağlıkla devam edeceğiniz görüntülere kavuşun derim ki bunun yolu da doktorun kaşından gözünden, 200-300 tl muayene ücretinden, havasından , mütevazılığından geçmiyor maalesef. Ortalıkta ne kadar vasat görüntüler vakalar var farkında mısınız? Hatırlatırım burun : yüzün tam ortası, zaten merakla izlenen bir süreç hele ki ehil bir elde olmazsa sonu kabus.
İş yerinde aynı dönem 3 ayrı doktora ameliyat olan 3 kişiyiz ve ben parmakla gösterilen tek kişiyim çünkü burnum ben yapıldım diye bağırmıyor, bilmeyen yüzüme baktığında "burnunu mu yaptırdın " değil "sende bir değişiklik var" diyor. O yüzden arkadaşlar bu iş tecrübe işi. Tecrübeyle birlikte işini ciddiye almak, duyarlı olmak, hastayı önemsemek ve işine sanat katmakla alakalıdır. Ben Göksel Bey'de bahsedilen negatiflerden hiçbirini görmedim ve burnumda hem nefes hem şekil olarak basma kalıp burunlarda haaaaaalllice , açık ara önde .

Tavsiyem önce sağlığı ve ömürlük sürdereceğiniz doğru operasyonu düşünerek karar verin.

Yurtdisindaki arkadaslara bir sorum olacakti !! Siz muayene ye gitmeden once ameliyat parasinin yarisini gitmeden once gonderdiniz mi?? Demin telefon actim ve bana oyle dediler?????

Saktimurhande,

Ne kadar güzel ifade etmişsin. Aklın yolu bir. Amaç gerçekten doğru doktoru bulup, mutlu olmaksa zaten doktorumuza bir tek laf etmez hatta anlata anlata bitiremez kişi. Ama amaçlar farklı ise yok öyle, yok böyle diye laflar sarfediliyor maalesef. Bilen biliyor zaten Göksel beyin ne kadar alçak gönüllü ve işinde ne kadar BAŞARILI olduğunu. Fazla söze gerek yok. Sonuç hepimizde ortada. Hiçbirimiz yalan değiliz. Hepimiz Göksel beyin ameliyatlarının sonucuyuz. Hiçbirimiz mutsuz değiliz. Dediğim gibi fazla söze gerek yok... Tecrübe ile sabit.

Bu arada söylemi unuttum. İçimde kalır yoksa. Burnun bir harika ve maşallah çok güzel bir bayansın. Güzelliğine güzellik katmış yeni burnun. Seni Göksel beyin muayenehanesinde de görmüştüm. Orada da çok beğenmiştim. Yine konuşturmuş sihirli parmaklarını doktorumuz :)

Yurtdisindaki arkadaslara bir sorum olacakti !! Siz muayene ye gitmeden once ameliyat parasinin yarisini gitmeden once gonderdiniz mi?? Demin telefon actim ve bana oyle dediler?????

Canım bildiğim kadarıyla yurtdışından gelecek olan hastalar muayene öncesi birşey ödemezler. Ama ameliyat öncesi bir miktar ön ödeme isteniyor. Zaten ameliyat için geldiğinde ödeme yapılıyor. Bir kısmını programı yapabilmek adına önce talep ediyor olabilirler. Özel bir hastane ile anlaşıldığı için ameliyathaneyi falan rezerv ediyorlar. Hastanın gelmeme ihtimalini düşünürsek çok da yanlış bir uygulama gibi gelmedi canım bana :)

Anladim canimda muayene olmadan yarisini yatirmak bana biraz sacma geldi gercekten tuaf!!

Arkadaşım selamlar ,

Öncelikle nazik görüşlerin için çok teşekkür ederim :)
Gerçektende ne kadar övsek az. Sağlık&güzellik konuları konu Göksel Bey olunca kim ne derse desin işin aslını musmutlu hastalar bilir gerisi fasa fiso :)

Muayeneden sonra olsa anlarim ama tam tersi muayeneden ONCE istendi!
tabiki yarisi yaritirilicak, sonucta sizin icin hastanede islemler yapiliyor. Siz ev yaptirdiginizda anlasma icin ücretin yarisini ödüyorsunuz (Almanyada böyle) ve sonra tamamini ödüyorsunuz, buda ayni...

Son düzenleme:
merhaba, dediğiniz gibi yurtdışındaki hastalar için böyle bir uygulama varmış bende sordum. bunun nedeni de yurtdışından geldiği için o tarihe ameliyat randevusu da alınıyor hastane ile işlem yapılıyor. adam gelicem deyip bütün randevuları alındıktan sonra gelmezse doktor mağdur olur, bu nedenle işin ciddiyetinin alınması adına belli bir ücret talep ediliyor bunu da doktor bey ameliyat ücretinin yarısı olarak uygun görmüş.

Arkadasim ben bana denileni soyluyorum ve sizden de oylemi diye soruyorum bunda ne var?? Demekki yurtdisindakilere oyle yapiyorlarmis olabilir nediyim kurallar oyleyse :s
Muayene ücreti, yok ameliyat ücreti, önce ödeme , sonra ödeme, ne farki var? ha önceden cebinizden cikmis, ha sonra!!!

Herkez farkli dusunur kardes ben ilk muayene isterm ondan sonra karar veririm ameliyat icin. O yuzden bana ters geldi buda benim dusuncem

o zaman doktora yurtdışından geleceğini söyleme sadece muayene randevusu al görüş. ama aynı hafta içinde ameliyat olmayı da bekleme, adam 2-3 ay sonrasına gün verir sen de yurtdışından tekrar gelirsin yani bunda bu kadar tartışacak bir şey yok ki bu konu neden bu kadar büyüdü anlamıyorum. hastane rezervasyonunu yapmak için ödeme istiyorlar işte

Eğer hastahaneye mahcup olunmaması için düşünülüyorsa bu ameliyat öncesi paranın bir kısmını yatırma olayı. o zaman ameliyat ücretinin 3 de 1 ini yatırın der 1-2 milyar yatırın der diyelim revizyon olucam 12-13 milyar dese 7.5 milyar mı yatırıcam ben şimdi ? belki acele bir olay oldu gidemedim 7.5 milyarım çöpemi gitsin ? 1-2 milyar dese anlıycam 13 milyardan 7.5 milyar istiyor hastaneye mahcup olmamak için 1-2 milyar istese neyse diyecem.

Son düzenleme:

valla o kadarını da doktor bey biliyor ben sadece mantık yürüttüm. şöyle bişey var uygun gören ameliyat olur kendisine uygun görmeyene de zaten zorla gelin ameliyat ediyim demiyo. ameliyat ücretinin fazla olduğu konusunda ben zaten hem fikirim, açıkçası beni bütçe olarak çok zorladı ama mecbur kaldım başkasına güvenemedim. güvenebildiğimiz doktorların da 2-3 aylık maaşımız kadar para istemeleri acı bir durum ama yapacak birşey yok. ilk doktorlardan kazık yeyip mağdur olan biziz, ikinci doktora da bu yüzden daha fazla ödeme yapmak zorunda olan da biziz. zaten sağlık sistemi düzgün yürüse bu kadar ciddi maddi sorunlar da oluşmaz ama bu ve diğer doktorlar da sistemin bir parçası malesef

,
ben ameliyat olmadım 3-4 gün içinde istanbula gelip olucam bu hafta muhammet dilberle görüştüm fotolarımı yolladım daha bişey demedi bende eğrilik var abdulkadir gökselede yolladım oda burnunu düzeltebiliriz dedi ama 17 yasındayım 18 olmadıgımdan sonradan deforme olabilir o yüzden ameliyata sonradan deforme olabilcegini bildigin bir form doldurup girmem gerekiyormuş

Ooooo burası karışmış yahu:))
Önemli olan dr a karar vermeniz:)
Gerisi teferruat:)
Sonra güzel burunlarınızla bol bol resim çektirirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…