- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba,
Dr. Abdulkadir Göksel e ameliyat olmadan önceki ve sonraki halimin resimlerini albüme ekledim. Oradan bakabilirsiniz. Sonuçtan çok memnunum :)
Merhaba,
Dr. Abdulkadir Göksel e ameliyat olmadan önceki ve sonraki halimin resimlerini albüme ekledim. Oradan bakabilirsiniz. Sonuçtan çok memnunum :)
çok samimi olarak söyleyebilirim ki,bütün güzelliğiniz ortaya çıkmış,çok başarılı burun ve çene ameliyatı olmuş,
çok beğendim ,çok güzel bir değişim,
gösterin valla:)ameliyat olduğunuza değmiş:))çoook teşekkür ederim. ben de çok mutlu olduğumdan göğsümü gere gere gösteriyorum
Merhaba,
Benim yeterli sayıda mesajım olmadığı için henüz albümlerinizi göremiyorum fakat profilinizdeki fotoğrafınız harika burun ve çene çok orantılı , insan fotoğrafları görünce işte bu ,işte bu diye çığlık atası geliyor :) yani ben kendi fotolarımda öyle yapıyorum :) harika bir görüntünüz var doktorumuzun ellerine sağlık :) benim burnum henüz biraz daha şiş , ilerleyen günlerde çok daha güzel olacak , gerçekten sihirli eller = Abdülkadir Göksel
Resmimi görebilmen için buraya ekliyorum canım :) senin burnunu da görmek isterim. Güzel olfuğuna şüphem yok ama merak iste :)
Eki Görüntüle 665769
Harika olmuşsunuz tek kelimeyle harika bayıldım, inanılmaz doğal olmuş benimki henüz çok şiş biraz daha zaman vermeliyim sanırım şişlik geçecek zamanla ona eminim , bu hâli bile çok güzel burnumun :) birşey sorucam kaşıntı oldumu burnunuzda birde çenem beni zorlamadı buna sevinmelimiyim acaba hiç hissetmedim birşey yapıldığını , sadece bir tokluk var sanırım oda yüzümün şişliğinden galiba sizinki nasıl dı ?
Teşekkür ederim bepanthen krem merhem değil değil mi , tonik zarar vermez mi burnuma ? bu kaşıntının Sebebi nedir acaba yada kaç güne geçecek ?kaşıntı için bepanthen krem sürün burnunuza öncesinde tonikle silin her gün sonra bepantheni sürün,
Teşekkür ederim bepanthen krem merhem değil değil mi , tonik zarar vermez mi burnuma ? bu kaşıntının Sebebi nedir acaba yada kaç güne geçecek ?
Resmimi görebilmen için buraya ekliyorum canım :) senin burnunu da görmek isterim. Güzel olfuğuna şüphem yok ama merak iste :)
Eki Görüntüle 665769
Simdi bir sure alci icinde kaldi hava almadi islem gordu bu nedenle kasinti olabilir cok fazla ise dr bey e danisabilirsiniz bepanthen krem beyaz renkte hos kokulu tonik olarak eger hassas bir cildiniz var ise gulsuyu ile temizledikten sonra kremi surebilirsiniz
Benim de doktorum Abdülkadir Göksel,oldukça tedirgin bir hastaydım, sorularınız ve ya resim görmek isteyen olursa paylaşabilirim.
Sanırım haklısınız panik yapmamalıyım galiba ama kaşıntı beni çok rahatsız etti Pazartesi Abdülkadir beye sorayım bakalım o ne tavsiye edecek, kimyasal temizleyici sürmek istemiyorum zararı falan olur , nezaman tam anlamıyla makyaj yapmaya başladınız ben hala fondöten kullanmıyorum acaba başlayabilir miyim
Burnunuz çok güzel olmuş çok doğal duruyor sizin ne kadar oldu ameliyat olalı ?tam oturmuş burnunuz tam yüzünüze göre olmuş .nekadar önemli bir ameliyat ya insanın yüzü ortaya çıkıyor gözlerim nekadar güzel miş diyorum kendi kendime :)
Çok teşekkürler, 2 ay oldu henüz, zaman geçtikçe daha da oturuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?