- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım benım dudagımın uzerınde dedıgın gıbı bır kızarıklık olmadı fakat dudagımız altı mordu hatta guldugumde kasılıyordu yukarı dudagımı oynatamıyorum 2 haftadır oynatıyorum daha yenı düzeldi sayılır.doktora sormustum dudak altına reaksıyor verıyor demıstı.sivilcedir bence senınkısı.o ten regı bantı cıkarınca burun uzerınde sivilce olacak.birde acayip kasınıyordu.neyse o cıksın rahatlarsın.
Busepınr fotolarını gördüm canım ne kadar doğal olmuş. Şiş haliyle bile çok beğendim. Nefesin rahat mı canım çok korkuyorum ben ameliyat günüm mayıs da ama ertelesem mi diye hergün içimden geçiriyorum.
Cuma günü Göksel beyle görüşmeye gittim ve Tatlıcadı ile tanıştım. Burnu da çenesi de süper olmuş. Umarım benimki de güzel olur kızlar çok korkuyorum.
busepinar burnun çok güzel görünüyor,geçmiş olsun
Selam kizlar..
Burunlarinizi Cok merak ettim.. eger mümkünse bende Görmek isterim.. Merakimdan bi kacinin profiline girdim ama Bakamadim.. :)) Yardim ederseniz sevinirim :)
Sana arkadaşlık gönderdim canım açıp onaylayınca bakabileceksin.
Arkadaşlar ameliyatım mayısda olacaktı ancak Göksel Bey'in sekreteri aradı ve Mayısın ilk 10 günü topantı için doktor beyin Amerikada olacağını söyledi. Benim ameliyatımı Nisanın son haftasına planladık çok panik yaptım. Pansumanları asistanları yapacakmış. Sizce sorun olur mu? Aslında ameliyatımı Göksel Beyin yapıyor olması yeterli benim için ama bilmiyorum biraz panik yaptım:83:
Deneyimli arkadaşlar lütfen bana fikir verir misinz?
Ohhh...... Busepınar harikasın, çook teşekkürler canım. Bunu duymak çok rahatlattı beni. Zaten karar vermiştim ama şu pansuman işi içime dert olmuştu. Yaşasın bu gece rahat uyicam. Tekrar saol tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?