- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba Arkadaşlar
Bende Abdülkadir Göksel bey e ameliyat olmak istiyorum. Cumartesi gününe randevu aldım gidip görüşsem mi bilmiyorum kafam çok karıştı kimi arkadaşım ne gerek var senin burnunda ne var diyor kimisi ise aa evet yaptırırsan çok güzel olur diyor. Benim burnumla tek derdim kemerli olması çok rahatsız edici değil ama kendimi bildiğimden beri burnumla ilgili takıntılarım var.Bir cesaret ameliyat olma kararı verdim ama endişelerim çok. En son Abdülkadir Göksel'e ameliyat olan varsa fiyat konusunda da bana bilgi verebilir mi?
Merhaba,
Ben Dr.Göksel Bey'e yaklaşık iki ay önce ameliyat oldum canım. Benden önce ameliyat olan bir tanıdığım ve onun arkadaşı çok memnundu. Görüşmeye gittiğimde ne kadar içim rahat karar verdim anlatamam. İyiki de olmuşum o kadar mutluyum ki. Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor şu anda bile. Doktor Bey şu andaki burnumun şiş olduğunu ve daha da yerine oturacağını söylediama ben bu haliyle bile çoook mutluyum :) Sanırım ameliyat fiyatları burundan buruna ve revizyon olup olmamasına göre değişiyor ancak yaklaşık 5000TL civarındaydı en son. Umarım senin için de herşey yolunda gider. Haberini bekliyorum...
Sana arkadaşlık gönderdim canım açıp onaylayınca bakabileceksin.
Kızlar ameliyat oldum. Kolay bir ameliyat değilmiş bugün daha iyi anladım. Ameliyat sonrası gözlerimde az morluk ve şişik vardı. Bugün fena derece gözlerim şişti çok az açabiliyorum. Şuan kendimi aynada gördükce keşke ameliyat olmasaydım diyorum. Burnum çok kalkık duruyor içindeki silikonları görebiliyorum. Dudağım ve burun arası çok geniş duruyor. Acaba hep böyle mi kalır?Doktorumdan çok memnunum çok ilgili ameliyattan çıkar çıkmaz bana çok moral verdi çok güzel bir burnun oldu dedi. Umarım dediği gibi olmuştur.. Bu arada sanırım silikonlar pazartesi çıkarılacak bana biraz geç geldi. Uyurken çok problem oluyor burnumdan nefes alamıyorum..
Canım geçmiş olsun... Ameliyatı olmuş kurtulmuşsun, ben de seninkine benzer bir dönem geçirdim ameliyat sonrasında. Aynaya ilk baktığında keşke olmasamıydım diye korkuyorsun ama sonra iyi ki olmuşum diyorsunBence bir hafta aynaya bakma... Benim ağrım olmamıştı senin var mı? Silikonlar 3 gün sonra çıkarılıyor diye biliyorum. Ben ameliyat olduktan sonra Göksel Bey yurtdışına toplantya gitmişti ve benim silikonlarımı asistanı aldı. Hiç korkma çıkarılırken acımıyor. Ama garip bir his duyuyorsun sanki için ürperiyor gibi. Ayrıca burnunun üsüündeki alçı varken bantlarla falan biraz kalkık görünüyor ama sonra hepsi çıkınca süper oluyor... Tekrar geçmiş olsun canım, burnun açılınca yaz merak ettim nasıl olmuş?
Kızlar ameliyat oldum. Kolay bir ameliyat değilmiş bugün daha iyi anladım. Ameliyat sonrası gözlerimde az morluk ve şişik vardı. Bugün fena derece gözlerim şişti çok az açabiliyorum. Şuan kendimi aynada gördükce keşke ameliyat olmasaydım diyorum. Burnum çok kalkık duruyor içindeki silikonları görebiliyorum. Dudağım ve burun arası çok geniş duruyor. Acaba hep böyle mi kalır?Doktorumdan çok memnunum çok ilgili ameliyattan çıkar çıkmaz bana çok moral verdi çok güzel bir burnun oldu dedi. Umarım dediği gibi olmuştur.. Bu arada sanırım silikonlar pazartesi çıkarılacak bana biraz geç geldi. Uyurken çok problem oluyor burnumdan nefes alamıyorum..
merhaba,ben yeni üye oldum,DR.Göksel beyin hastasıyım bu aşamalardan bende geçtim en önemlisi kendi kendini motive etmek çünkü bilki çok güzel bir burnun olucak hiç şüphen olmasın.O burun dudak arası genişliğinde ne demek istediğini anladım o şişlikten ötürü oluyor ama şişlikde zaten hızla iniyor dolayısıyla çok geçici bir durum.amelyat olmasaydım keşke diye düşünerek moralini bozma çünkü daha cok erken hersey alındıktan sonra inanılmaz rahatlıcaksın ve şişliğin indikce ohh iyki olmuşum diceksin.benden sana tavsiye iyileşme sürecinde moralini nekadar yüksek tutarsan okadar cabuk iyileşirsin:)bizde bu aşamalardan geçtik sonuç mükemmel oluyor:)ve de cok sağlıklı:)GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE....
Aşağıda paylaşacağım beş - on satır cümlenin,Doktorumuz Göksel Bey'i ve biz hastalarının memnuniyetini ifade etmek için kifayetsiz kalacağını düşünüyor olsam da; bu yorumların ulaşabileceği her bir okuyucu adına görselleştiriyorum:
Yaklaşık sekiz güzel yılımı harcayan - başımdan geçen iki talihsiz,bilinçsiz & gerksiz "Septum Deviasyon" Burun operasyonundan sonra oluşan ciddi sağlık,estetik ve psikolojik sorunlarım; Sayın Doktorum A.Göksel beyefendinin ellerinde bugün itibarıyla son buldu. Benim gibi birçok yakınımın da (EN GEÇ 5 GÜNDE!) hayatını,sağlığını ve en mühimi ruhunu güzelleştiren Nadir İnsan - Eşsiz Doktor ve Güleryüzlü Ekip Arkadaşlarına minnetlerimi ve teşekkürlerimi ifade etmeden olmaz. Siz siz olun: Adının altındaki güvenceye sığınarak,en ufak sağlık probleminizde dahi; RİNO İSTANBUL'un bir kez de olsa kapısını çalın.. Miladınız DR.Göksel'den ÖNCE & DR.Göksel'den SONRA olarak değişsin... Artık benim gibi Gözlerinizden nefes alıp Burnunuzdan gülmeye başlicaksınız Yeni Hayatınızda :) Ne Mutlu Göksel Bey'in Hastası Olana!
zgedgn nasıl oldun canım? Bantlar çıktı mı? Merak ettim seni....
Merhaba..Daha önce aynı doktora iki kere burun estetiği olan revizyon hastasıyım ve en son üçüncü ameliyatımı iki hafta önce Abdulkadir Göksel'e oldum. Burnumda eski doktoromun yaptığı hatalar yüzünden çökme ve ucunda sarkma gibi şekil bozuklukları vardı. Yaklaşık olarak beş ay araştırdıktan sonra Abdulkadir Göksel'e karar verdim ve benim için çok doğru bir seçim oldu. Ona karar vermemde ki en büyük etken daha önce ona ameliyat olmuş kişilerin burunlarının çok doğal ve yüzlerine yakışır görünmesiydi, bunu kendi tanıdıklarımdan da bizzat gördüm ve revizyon ameliyatlarında en kötü burunları bile çok doğal birşekilde düzelttiğini göstericeği resimlerden de görüceksinizdir ayrıca doktor bey kafanızdaki bütün soruları da içtenlikle cevaplıyor. Diğer doktorun burnumda hiç kıkırdak bırakmamasından dolayı Göksel bey kulagımdan kıkırdak alarak nerdeyse hiç olmayan burun kemiğimi yüzüme uygun bir şekilde yükseltti ve ucunu da çok doğal bir şekilde toparladı, şuan burnumdan çok memnunum ve en önemlisi bu sıkıntılı görünen süreci acı çekmeden rahat bir şekilde atlattım..Umarım yazdıklarım özellikle doktor seçiminin çok daha fazla önemli olduğu revizyon hastalarına karar vermelerinde yardımcı olur, doktorumu herkese rahatlıkla tavsiye ederim. Sevgiler..
Kızlar Göksel Bey ameliyat sonrasında 3 ay güneşlenme demişti ama tatile gidicem ve öncesinde solaryuma gireyim diyorum. Sizce solaryum da yasak olabilir mi? Fikri olan varsa noolur yazsın...
Kızlar Göksel Bey ameliyat sonrasında 3 ay güneşlenme demişti ama tatile gidicem ve öncesinde solaryuma gireyim diyorum. Sizce solaryum da yasak olabilir mi? Fikri olan varsa noolur yazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?