- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba kızlar sanırım burun kemiğine dokunurlarsa oluyormuş morarma. Ama Göksel Bey tampon koymayağım burnuna gerekirse silikon kullanırım ve nefes alabilirsin dedi. Ben haftaya oluyorum çok heyecanlıyım. Kızlar bana enerjilerinizi yollayın çarşamba günü.....
Kızlar çarşamba günü oluyorum sonunda ameliyatımı ama zaman yaklaştıkça uyuyamaz oldum... Sizde de bolmuş muydu? Göksel Bey'e sorsam mı acaba ilaç falan alınıyor mu öncesinde heyecanı yenmek için?
diagonal nerdesiiinnn :) canım hepimiz merakla senden haber bekliyoruz, nasılsın? Ameliyat nasıl geçti, umarım herşey yolundadır
Abdulkadir beyin ameliyat olmuş hastalarını görerek mi yoksa burayı takiip ederek mi ameliyat oldununuz memnunmusunuz
Kızlar neredesiniz? Yarın Gökselk Bey'e kontrole gidiyorum :) Burnumun ucu biraz şiş ve hissetmiyorum20. gün biraz panik yapmk için erken ama szde de uyuşukluk olmuş muydu? Busepınar senin ne kadar oldu ameliyat olalı?
Bayağıdır giremiyordum sayfaya neler olmuş neler Öncelikle geçmiş olsun canım oldu bitti de 20 gün geçti bile he. Benim 2 ayı geçti hala burnumda hissiyat yok dokunamıyorum sabahları hala şişiyor ve acıyor. Yani senin böyle olman çok doğal ilk günler içi berbat oluyor kuruyor falan sonra öğreniyorsun nasıl temizleneceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?