Burun Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba kızlar, bende Göksel beye ameliyat için yurtdışından İstanbul’a gideceğim lütfen bana yardımcı olun iki doktor arasında kararsız kaldım Teoman Doğan hakkında bilgisi olan varmı?

İlgili içerik üye site kurallarına aykırı davrandığı için kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:

sizz cokk reklam yapiyorsunuzz, sayfayi ne hale getirdiniz. burda gercek yorumlar istiyoruz

sizz cokk reklam yapiyorsunuzz, sayfayi ne hale getirdiniz. burda gercek yorumlar istiyoruz
merhaba ,sevgili kimbilirbelki ,bu platform insanların tecrübelerinin konuşulduğu ,fikir alışverişinde bulunulduğu, olumlu olumsuz düşüncelerin ortaya döküldüğü bir site.Ve ben de memnunum.Yani ben memnuniyetimi dile getirdiğimde reklam yapıyorum ,ama memnuniyetsizliğimi dile getirseydim zavallı mağduru mu oynayacaktım.
Lütfen mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi,43 yaşında evli iki çocuğu olan , düzgün kariyeri olan bir kadınım.Ne reklama ihtiyacım var ne de doğru olmayan beyanlara.Resimlerim ortada.Ve ben memnunum.Bunu söylemektende çekinmiyorum.Buyrun reklam yaptığımı ispat edin ,iftira atmak en kolayı.İspat en zoru.Hodri meydan.Ben de sizin gibi reklam yapıyor iftiralarından bıktım.Kaç senedir bu siteye üyeyim.Ayrıca sadece burun değil göğüs estetiğide oldum.Ve göğüs konusunda da çok memnun kaldım onu da soranlara memnuniyetimi dile getiriyorum.
Sizi mantıklı ve duyarlı olmaya davet ediyorum...

Ecemali ilk ameliyat i kime olmustunuz merak ettim
merhaba, pika memnun olduğum doktorumun ismini belirtirken maalesef memnun olmadığım doktoru lekelemeyi etik bulmadığımdan isim vermek istemiyorum.Çünkü memnuniyetsizlik kişiye özeldir.Ben memnun olmadım diye o doktor başarısız ya da işinde kötü diye genel bir yargı oluşsun istemiyorum.

Sonunda foruma girebildiniz
Size mesaj attim özelden

Merhaba arkadaslar bugun burun alcım cıktı alcı on kısımdan etımı toplamıs bıraz ız yapmıs ,hafıf cukurumsu duruyor doktora sordum gecer dedı,ne kadar zamanda gecer basına boyle bır durum gelen var mı arkadaslar?

bence göksel bey e çok güvenme o hep o günü kurtarmak için öyle birşey söylemiş olabilir.
Benim ameliyatımda hata yaptı düzeltme yapmadı. Nabza göre şerbet bir adam... Sürekli hikaye anlatıyor.

Ayrıca bu forumda onun reklamını yapmaya insanların tercihlerini etkilemeye çalışıyorlar. Bizzat hastalarla karşılaşmadan görmeden.. yorumlara göre hareket etmeyin.

Çoğu estetikçi ışık hilesi ve birazcık fotoshop ile sonuçları daha iyi gösteriyor.

O zaman ben gerçek bir hastası olarak burdayım diyor:)
Ameliyatımın üstünden 7 ay geçti ilk gündem bu zamana kadar sorun yaşamadım yüzüme uygun güzel bir burnum var isteyenlere fotografımı da paylaşabilirim

Merhaba ben betül :) öncelikle bende burdaki yorumlari okudum ve kendi deneyimimi yazmak istiyorum .. Bundan 1 sene önce yani 19 temmuz 2017 de bende Burun amelıyati oldum Göksel Bey de tabiki amelıyat olmadan önce cok arastirdim bir sene falan araştırdım cunku gercekten karar vermekte cok zorlanıyordum cok doktorlara gittim yurt dışında ve ben malesef öncesinde 2 amelıyat gecırmıs bırı olarak cok korkularım vardi .. O yuzden hep detayli araştırdım doktorlari ve dr. göksel bey buldum sonunda :) ama iyiki bulmuşum tanımışım onun gibi bi doktoru ben daha karar vermeden önce ilk internet aracılığıyla konusma fırsatı buldum göksel beyle ve o andan sonra tamam iste benim doktorum dedim yani okadar güven verıyor ki sonra hemen randevu yaptik amelıyat günün belirledik ve amelıyatan 1 gün önce muayenemi oldum ve göksel bey gercekten cok mükemmel güven veren birisi herseyi konuştuk ne yapicagini anlatti resimlerimi cekti ve benden kaburga kikirdagi alindi cunku önceki amelıyatlarımdan dolayi malesef kikirdak eksikti ve alinmasi gerekti .. Herseyi anlatti bana ve gercekten o korkularim yok oldu .. Amelıyat günü sabah gittim hastaneye ve benim amelıyatim 5 saat sürdü zor bir amelıyati revizyon amelıyatıydı bilıyordum bunu ama amelıyat sonrasi gercekten hastanede olan hemşireler olsun doktor beyin asistanları olsun hepsi okadar güler yüzlüydü ki baska biryerde ben buna rastlamadım cok yardimci oldular ve onlarin sayesinde ben daha güçlükle ıyılestım 3. gün İstanbul turu bile yaptim :) sadece ılk iki gün biraz hafif agrilarim oldu ama hap ve ilaçlarla onlarda cok hafifti hicbir zorluk yasamadım göksel bey ve asistanları okadar iyiki cok yardımcı oldular yazdilar nasil olduğumu amelıyatdan sonra sımdi bile soruyolar iyileşme sürecinde 6 ay kontrolüme gittim hıcbir sikinti olmadığını söyledi doktor bey hersey yolundaymis cok mutlu oldum insallah en kisa Zaman'da 1 senelik kontrolümede gidicem .. Doktor bey cok basarili ve hastalarinla cok ılgılenen bı doktor cok memnun kaldim ben iyiki kararımı onda varmışım :) ve en güzeli de ailem arkadaslarim çevrem hepsi okadar beğenıyor ki burnumu cok doğal oldugunu söyluyorlar benimde hep istediğim buydu tam yüzüme uygun bır buruna sahibim cok da mutluyum :) ve size tavsıyem mutlaka göksel beyle görüşmeniz sağlıcakla kalin hoşçakalin

Betül

merhabalar,
ben de 5 yıl önce bu forum sayesinde Abdülkadir Göksel ile tanışan ve sayesinde mutlu olduğu görünüme kavuşan bir kişiyim. Bundan yaklaşık 5 sene önce ünlü bir doktora -ki kendisi ünlü bir hastanenin bölüm başkanıdır!- operasyon geçirmiş ve operasyon sonrasında çöken, ışık altında yamuk ve kırık bir görünüme sahip biri haline gelmiştim. doktorum bin kişiden birinde görülen ve özellikle hassas bir cilde sahip olmamdan kaynaklı bir sonuç yaşadığımı söyleyip, işin içinden sıyrılmıştı. bu süreçte gitmediğim doktor, muayene olmadığım estetisyen kalmamıştı. herkes ikinci ameliyattan bahsetmiş ve kulağımdan ya da kaburgamdan kıkırdak alarak operasyon yapması gerektiğinden bahsetmişti. gerek doktorlara karşı güvenimin azalmış olmasından gerekse düğünüme az bir zaman kalmasından dolayı revizyon ameliyata çok sıcak bakamıyordum. internetten deli gibi araştırma yaparken karşıma bu site ve Göksel Bey'in mutlu hasta yorumları çıktı. görüşmeye giderek kendisine muayene oldum. o da diğer doktorlar gibi kalıcı seçeneğin revizyon ameliyatı olduğunu ancak ikinci seçenek olarak ise burnumun üzerine dolgu maddesi enjekte ederek 1-2 yıl kalıcılığı olan bir yöntemin de denenebileceğini söyledi. en azından bu dönemde evlilik/düğün sürecini çökmüş/kırık/yamuk görünümlü burnumdan kurtularak geçireceğimi düşünüp ve tabiki Göksel Bey'in tüm detay anlattıklarına ve gerçekleştirdiği buna benzer operasyonlarını inceleyip karar verdim. burnumun üzerine bir dolgu maddesi enjekte edildi ve 10 dakika içinde burnumun üzeri hacimli bir görünüme kavuştu. ilk gün biraz şiş gibi dursa da ertesi gün şişliği inince revize ameliyat olmuş gibi güzel bir burna kavuştum. dolgu maddesi herkese uygun bir çözüm değildir elbette ama benim tüm görünümümü düzeltti. İlk dolgum yaklaşık 1, ikincisi ise 2 yıla yakın bir sürede eridi. üst üste yapıldıkça kalıcılığı ve etkisi de artıyor, bu sayede yeniden yapıldığında daha az dolgu maddesi enjekte ediliyor. ben de bu sayede ameliyat olmaktan kurtuldum. benden sonra eşim ve yakın arkadaşlarım da Göksel Bey'e burun ameliyatı oldu, hepsi de sonuçlarından oldukça memnun. sosyal medya reklam ya da kötü amaçlı eleştiriler ile dolu olduğu için, doktor arayışı olan kişilerin mutlaka görüştüğü doktorlardan, eski hastalar ile tanışma ya da en azından kendi operasyonuna benzer ameliyatlar gerçekleştirmiş kişilerin fotoğraflarını görmek isteyebilir. bu bile işe yarayacaktır. Göksel Bey'in oldukça fazla operasyon geçmişi ve deneyimi olduğu için bu konuda size yardımcı olabileceğini düşünüyorum..ben de bu forum sayesinde Göksel Bey'e ulaştığım için doktor arayışı olan arkadaşlara gerek fotoğrafımı göndererek, gerekse aklına takılan konular olursa onları elimden geldiğince yanıtlayarak seve seve yardımcı olabilirim.

Merhaba sürekli olumlu şeyler yazılmış. Ama benim abim başarısız çene ucu estetiği ameliyatı oldu. Silikon vidasız protezi sağ tarafa kaydırmıştı. Diş etleri vs yükselmişti ve çenenin görüntüsü kötüydü. Doktor aslında fena değil diye belirtmişti. 6-7 ay sonra zar zor kayan protezi düzeltti. Çıkartıp düzelteceği zaman deri esnekliği olabilir sarkabilir demişti. Düzeltme ameliyatı sonrası çene asimetrik kaldı. Çünkü ilk kayan ameliyatta deri deforme oldu ve ilk ameliyatta kayan taraf sarktı. Hata yapılmıştı ama doktora göre komplikasyonmuş. En son kontrolde senin çenen yamuktu ondan asimetrik çenen diye belirtmiş. Ameliyat önce çene gayet simetrikti sadece alt çenesi gerideydi. İsterseniz güncel halinin fotoğraflarınıda gönderebilirim. Ben ve arkadaşım burun ameliyatı olacaktık bu olumsuz durumlar sonrası vazgeçtik.

Aynı ücrete kapalı ameliyat yapan başarılı doktorlar var hemde daha iyi bir hastanede. Ben Teoman Doğan’a oldum ve şükürler olsun ki olumsuz bir durumda yaşamadım.

Doktor reklamı yapar gibi cevaplar yazmayın. Unutmayın ki her doktorun hatalı ameliyatları olabilir.

merhabalar, burada ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. öncelikle forumda ilk yorumum olduğu için reklam gibi görünmesini istemem. siteye ilk girişim bir arkadaşımın burnum kırılınca burun estetiği yaptırma kararı almam ve estetiğimi kime yaptırmalıyım sorum üzerine burayı tavsiye etmesi ile oldu. pek çok sayfayı, pek çok doktor yorumlarını okudum. İçime sinenlerden birkaç doktora muayeneye gittim. En sonunda Göksel beyde karar kıldım. :) burada deneyimlerimi paylaşmak istiyorum çünkü benim gibi kime ameliyat olsam diye araştıranlara benim de bir yardımım dokunsun istiyorum. Göksel Beyi tercih etme sebeplerime gelince;

• zaten sitede okuduğum yorumların hemen hepsi çok olumluydu.
  • muayenede de yazanların doğruluğunu gördüm. gerçekten çok sıcakkanlıydı ve burnumun durumunu, ameliyatta ne yapması gerektiğini, sürecin ne şekilde olacağını gayet güzel bir şekilde aktardı. korkularımı da hafifletti.
  • yapacağı işin de istediğinize uyacağından emin kılıyor sizi. (ben hem doğal duran, ama aynı zamanda off ne güzel burnun var dedirtecek bir burun istiyordum :) ) kendisi sizin istediğinizi size yakışacak şekilde yapıyor ve nasıl olacağını size söylüyor.
  • bilgisayarda fotoğrafınızın üzerinden bir program ile oynuyor ve yapacağını gösteriyor ancak ben bu yöntemi açıkçası çok da gerekli görmüyorum. belki burnu benimkinden çok kötü durumda olanlar için gerekli olabilir. bilemiyorum.
  • sonrasında istanbul fiyatlarına bakınca orta üstü sayılabilecek bir rakama ameliyat oldum :) ama gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki her kuruşunu hak ediyor. sonuçta yüzümün tam ortasındaki organımı defalarca ameliyat olmadan en güzel şekilde görmek istiyorsam bir bedeli olmalıydı.
  • ameliyata girerken kontrole geldi ve beni motive etti. ameliyata girmeden de bana ne tarz şarkılardan hoşlandığımı sordu. ameliyat bitiminde de o şarkı çalıyordu. çok sempatik değil mi :)
  • bir gece hastanede kaldım. hastanedeki hemşireler son derece ilgiliydi. yüzümde herhangi bir morluk olmadı, sadece yüzüm ödemden dolayı şişmişti
  • ameliyat sonrası çok da bir sıkıntım olmadı, evet burundaki tampon silikon da olsa bir nebze nefes almakta zorluk çektim. 1 hafta sonra çıktı ve rahatlamıştım. veee ta ta ta çok güzel bir buruunn. :) ödemden dolayı ufaktan şişliği varmış şimdi anlıyorum ancak o zaman bile güzeldi.
  • çevremde bilenlerden de çok güzel tepkiler aldım. ameliyat olduğumu bilmeyenler ise sen de bir değişiklik var güzelleşmişsin filan diyordu
  • Kasım 2017de olduğum ameliyatın üzerinden şuan 9 ay geçti ve her geçen gün daha da güzelleşti burnum. burnumun estetik olduğunu söylediğim kişiler baya şaşırıyor. çok güzel ve çok doğal. kendisine ne kadar teşekkür etsem az.

bir adet 8 aylık burun fotoğrafımı yükledim. herhangi bir sorusu olana da seve seve yardımcı olurum.

Eklentiler

• IMG_8787.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 689
Merhaba arkadaslar! Bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak isterim Uzun zamandır burnumla memnun değildim ama biraz da kararsızdım, ya yeni burnumu beğenmezsem ya yüzüme uymazsa? Çok araştırdım ve çook doktorlarla konuştum. Maalesef çoğu sadece para peşindeydi. Tamam yaptiği burunlar gerçekten güzeldi, ama sanki hastaları sadece müşteri olarak gördüler. Sonra Dr. Abdülkadir Göksel’i takip etmeye başladım ve inanın ilk andan beri okadar içime sindi ki, benim için önemli olan onun içinde önemliydi! Burunun hemen göze batmaması, doğal gözükmesi ve herkese standart burun yapmaması! Üstelikle her burunu ameliyat etmemesi, mükemmel iyinin düşmanıdır demesi çok rahatladı beni. hem doktor olarak hemde insan olarak beni gerçekten ikna etti!
Asistanlarına yazdım bir kaç bilgi almak için, sonra Almanya’da yaşadığım için İstanbul’a gelmeden önce Dr. Göksel’le Skype görüşmesi yaptık. İkimiz için görüşme olumlu oldu ve hemen asistanlarla hem muayene hemde ameliyat için termin ayarladık. Haziran’ın 27.de muayene oldum, ve tabiki çok heyecanlıydım ama orda Dr. Göksel beni gerçekten rahatlattı. Burnumu kontrol etti, bir kaç resim çekip önümde tasarımı yaptı ve benim istediklerimi sorup ne mümkün ne mümkün olmadığını anlattı. O görüşmeden sonra daha da kararlıydım ve ertesi gün ameliyat oldum. Ameliyatdan önce hem Özgül hanım (cerrahi hemşiresi) ve Dr. Göksel odama gelip benimle yine konuşup sakinleştirdiler ( ÇOOK heyecanlıydım ).
Beni ameliyata aldılar ve uyandıktan sonra tabi narkozdan hiç agrım felan yoktu hatta kendimi çok iyi hissettim. Sadece ilk 3 günde biraz ağrım vardı ama dışarı çıkmamda gezmemde hiç bir sorun olmadı. Morarma felan hiç yoktu sadece şişlik vardı, maalesef burnumdaki silikonlara baya alerjik oldum ama 7.günde onlar çıktıktan sonra, o şişlikler hemen indiler! Bu ara silikonların çıkartması da acımadı sadece biraz “baskı” vardı.
Ameliyat öncesiyle ve sonrasıyla gerçekten memnundum ve çoğu kişi yine yaparmısın soruyorlar ve 100 de 100 yaparım! Yeni burnumu okadar çok seviyorum ki anlatamam iyiki yapmışım ve İYİKİ Dr. Göksel’e gittim! Tabi bence herkes kendi doktorunu bulması gerek ama Dr. Abdülkadir Gökseli sadece tavsiye edebilirim! İşine seven ve mükemmel yapan biri! Okadar çok yazıp övüyorum ki, yapmak zorunda değilim tabiiki ama içimden geliyor işte

Herhangi bir sorumuz varsa seve seve cevaplarım

Eklentiler

• 11DD155F-12C0-4CC4-B27B-0F3764B73391.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 667
  • E4846122-91BB-4145-81AC-7287FA160993.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 650
  • 3730DB47-FE16-406A-9D91-63092BC36BBD.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 614
  • A461447D-E792-457D-9FC4-87511941BC23.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 545
  • D606FBCB-DD59-4503-802C-5470F81204C5.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 549
  • 38068173-61F5-4CD0-9207-BE78E37F8505.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 694
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…