- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.501
Merhaba kızlar, bende Göksel beye ameliyat için yurtdışından İstanbul’a gideceğim lütfen bana yardımcı olun iki doktor arasında kararsız kaldım Teoman Doğan hakkında bilgisi olan varmı?
Canim ameliyat oldun mu ozan beyeKızlar merhaba bana yardım edebilirmisiniz haydarpaşa numune hastesinden OZAN ASLAN dan randevu aldım. burun estetiği ameliyatı olan veya hakkında bilgisi olan varmı?
siz burun estetiği oldunuz ve memnun mu kalmadınız
Slm canım ben de Göksel bey in revizyo hastasıyım 5 sene oldu kendisine revizyon olalı.İlk burun estetiği olalı 8 ay geçmişti ikincisini Göksel bey e oldum.Ben de en az sizin kadar endişeliydim.Ancak Göksel bey in kararlı ve bilgili duruşu insan psikolojisini iyi bilmesi ve insancıl yaklaşımı sayesinde çok şükür mutlu olarak muaynanaesinden ayrıldım.Benim ilk estetikten sonra burnumum gövde kısmında çökme meydana geldi kendisi burnumun gövde kısmını kulağımın arka kısmından dokul alarak yerleştirdi .üzerinden 5 yıldan fazla geçti çok memnunum resimlerime de bakabilirsiniz,zor bir süreç ama göksel bey güvenilir ve işinin ehli bir doktor
merhaba ,sevgili kimbilirbelki ,bu platform insanların tecrübelerinin konuşulduğu ,fikir alışverişinde bulunulduğu, olumlu olumsuz düşüncelerin ortaya döküldüğü bir site.Ve ben de memnunum.Yani ben memnuniyetimi dile getirdiğimde reklam yapıyorum ,ama memnuniyetsizliğimi dile getirseydim zavallı mağduru mu oynayacaktım.sizz cokk reklam yapiyorsunuzz, sayfayi ne hale getirdiniz. burda gercek yorumlar istiyoruz
merhaba, pika memnun olduğum doktorumun ismini belirtirken maalesef memnun olmadığım doktoru lekelemeyi etik bulmadığımdan isim vermek istemiyorum.Çünkü memnuniyetsizlik kişiye özeldir.Ben memnun olmadım diye o doktor başarısız ya da işinde kötü diye genel bir yargı oluşsun istemiyorum.Ecemali ilk ameliyat i kime olmustunuz merak ettim
merhaba, pika memnun olduğum doktorumun ismini belirtirken maalesef memnun olmadığım doktoru lekelemeyi etik bulmadığımdan isim vermek istemiyorum.Çünkü memnuniyetsizlik kişiye özeldir.Ben memnun olmadım diye o doktor başarısız ya da işinde kötü diye genel bir yargı oluşsun istemiyorum.
bence göksel bey e çok güvenme o hep o günü kurtarmak için öyle birşey söylemiş olabilir.Merhaba arkadaslar bugun burun alcım cıktı alcı on kısımdan etımı toplamıs bıraz ız yapmıs ,hafıf cukurumsu duruyor doktora sordum gecer dedı,ne kadar zamanda gecer basına boyle bır durum gelen var mı arkadaslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?