- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.461
bir yıllık canım çok tşk ederim :)Ecemali pek guzel olmus :)
Ne kadar suresi?
tşk ederim canım evet doğal duruyor bağırmıyor dudaklarım yapma diye:)))Süper olmuş. Çok doğal duruyor. Yakında fotoğraf koyacağım. Yaz telaşı fırsatım olmadı gerçekten
Merhaba kızlar. 700 dem itibaren oluyabildim vakit buldukça önceki mesajları okuyacağım. Bende doğal görünen bir burna sahip olmak istiyorum. O yüzden araştırmaktan kafayı yedim bir doktorla görüştüm yüzüm asimetriymiş. Burnun yandan güzel olur kener alınır kaldırıız dedi ama önden kanatlarım yamul durur bepenmezsin yapma dedi. O gün çok üzüldüm ve çok istediğim doktordu kendisi. Araştırıyorum o zamandan beri daha dikkatli oldum sorunumu biliyorum en azından. Ben mükemmel bir şey de beklemiyorum artık önden bakılınca yamuk görünmesin o kadar. Bu konuda bahadır baykal ve abdulkadir gökselin iyi oldugunu okudum çok. Andulkadir beye karar kıldım burdaki yorumlardan da yola çıkarak bir kaç hastaya da mesaj attım. İkinci bir ameliyatı ailem kabul etmez revizyon olacağıma tek seferde güvenili doktora ameliyat olayım diyorum ucuza kaçılacak burnum yok derim normal ama ucu düşük oldugu için uca doğru etli demişti doktor içerde deviasyon var. Eski hastalardan böyke olup çare bulan bana mesaj atıp yardımcı olursa dua ederim bol bol gerçekten en zor süreç buymus. Elimden telefon düşmüyor sürekli kk ya bakmaktan.
Hi everybody. I am from Bosnia, and I'm interested in nose surgery by this doctor. Can anybody (Please) write something about your experience in English, cause I don't understand Turkish. How much does it hurt? Would you do it again? What about tampons, I heard that here in Bosnia is very painful to throw them out. What about the price?
Anything, any information would help me. Thank you very much.
çok tşk ederim canım şimdi sıra kasım ayında göz kapağı ameliyatındaŞüphemiz yoktu , beklediğim gibi başarılı bi sonuç. hocamızın ellerine sağlık güzel olmuş:)
Kizlarr merhaba,nasılsınız bugün kontrole gittim, albüm de yeni fotograf:)
Kızlar merhabalar.
Revizyon için Abdülkadir Bey ile görüşmeye gideceğim. Burnumdaki sorunlari kendi doktorum yapisal ozelliklerime bağlayıp müdahale etmiyor ve asla ameliyat olmamam gerektiğini söylüyor.
Kikirdak çekmesi (?) , küçülmesi (?) Yaşadığım ve yara iyileşmesi yüzünden böyle bir sorunla karşılaştığımi soyluyor.
Aranızda sağlık sektöründen olan vardır, 4. Senesinde hala yara iyileşir mi? Kolum kopsa yeni kol çıkardı :)
Neyse korkular içindeyim anlayacağınız. Abdülkadir Bey 'in revizyon hastaları bana biraz anlatabilir mi dertlerini , güvenebilir miyim kendisine?
Hem kbb ci hem estetisyen olduğu için doku problemlerim hakkında daha düzgün şeyler söyler diye düşünüyorum.
Slm canım ben de Göksel bey in revizyo hastasıyım 5 sene oldu kendisine revizyon olalı.İlk burun estetiği olalı 8 ay geçmişti ikincisini Göksel bey e oldum.Ben de en az sizin kadar endişeliydim.Ancak Göksel bey in kararlı ve bilgili duruşu insan psikolojisini iyi bilmesi ve insancıl yaklaşımı sayesinde çok şükür mutlu olarak muaynanaesinden ayrıldım.Benim ilk estetikten sonra burnumum gövde kısmında çökme meydana geldi kendisi burnumun gövde kısmını kulağımın arka kısmından dokul alarak yerleştirdi .üzerinden 5 yıldan fazla geçti çok memnunum resimlerime de bakabilirsiniz,zor bir süreç ama göksel bey güvenilir ve işinin ehli bir doktorKızlar merhabalar.
Revizyon için Abdülkadir Bey ile görüşmeye gideceğim. Burnumdaki sorunlari kendi doktorum yapisal ozelliklerime bağlayıp müdahale etmiyor ve asla ameliyat olmamam gerektiğini söylüyor.
Kikirdak çekmesi (?) , küçülmesi (?) Yaşadığım ve yara iyileşmesi yüzünden böyle bir sorunla karşılaştığımi soyluyor.
Aranızda sağlık sektöründen olan vardır, 4. Senesinde hala yara iyileşir mi? Kolum kopsa yeni kol çıkardı :)
Neyse korkular içindeyim anlayacağınız. Abdülkadir Bey 'in revizyon hastaları bana biraz anlatabilir mi dertlerini , güvenebilir miyim kendisine?
Hem kbb ci hem estetisyen olduğu için doku problemlerim hakkında daha düzgün şeyler söyler diye düşünüyorum.
rica ederim canım ,kafana takılanları sorabilirsin tüm samimiyetimle cevaplarım,amin inş kimse başarısız estetik tecrübesi yaşamaz.Çünkü mutlu olmak adına sağlık adına yapılan ameliyatların başarısız olma ihtimali bile insanı mutsuz etmeye yetiyor.Bu platform dr araştırması açısından mükemmelbirincisi ecemali teşekkür ederim kendi adıma..burada okadar çok revizyona ihtiyacı olan var ki özellikle benim gibi burnu çöküp kıkırdak eklemesi yapılması gereken..bu konuda çok kişiye mesaj yazdık sorduuk başlık açtık ama çok az kişi geri döndü..bu süreci en iyi sen bilirsin bu zorlu süreçte hangi doktora kendimi teslim edebilirim diye burada bir çare arıyor insan..seninle aynı kaderi yaşamış kişilerden bir deneyim tecrübelerini paylaşmasını bekliyor ..abdulkadir göksel benimde görüşmek istediğim doktor..burnuna baktım gerçekten bir revizyon denilemez..çok başarılı olmuş..umarım ömür boyu kullanırsın bir daha böyle şeyler yaşamazsın..tekrar teşşekkürler fotoğraflar ve bilgi paylaşımın için..
Slm canım ben de Göksel bey in revizyo hastasıyım 5 sene oldu kendisine revizyon olalı.İlk burun estetiği olalı 8 ay geçmişti ikincisini Göksel bey e oldum.Ben de en az sizin kadar endişeliydim.Ancak Göksel bey in kararlı ve bilgili duruşu insan psikolojisini iyi bilmesi ve insancıl yaklaşımı sayesinde çok şükür mutlu olarak muaynanaesinden ayrıldım.Benim ilk estetikten sonra burnumum gövde kısmında çökme meydana geldi kendisi burnumun gövde kısmını kulağımın arka kısmından dokul alarak yerleştirdi .üzerinden 5 yıldan fazla geçti çok memnunum resimlerime de bakabilirsiniz,zor bir süreç ama göksel bey güvenilir ve işinin ehli bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?