Burun Estetiği Hasta Yorumları

Sence degermi kaburgayıda zedelemek?

Benim burnumda da nefes alma sorunu ve burun ucu düşüklüğü vardı. biraz eğriydi de. memnunum çok şükür :)

Merhabalar, ben Kanada'da yasiyorum, Istanbul'a aralik-ocak ayi icin gelecegim. Suan Abdulkadir beyden ameliyat randevum var aralik sonu icin ama bazi konular beni geriyor. 1- Abdulkadir beyin bazi yaptigi burunlar zarif yerine dogal oluyor, burunlarin uclari top gibi oluyor ve burun sirti cok dogal oluyor ve oyle olmasini istemiyorum, zarif bir burun istiyorum. 2- Yeni yapili burnumla Kanada'ya donecegim ve burnum soguktan etkilenir mi bir bilgim yok. Bu konular hakkinda bir bilginiz varsa cevap yazar misiniz? tesekkur ederim

Önden bir görüşme yaptınız mı kendisiyle, hastanın yüz hatlarına uygun burunlar yapmaktan yana kendisi, gittiğimde bana da mesela minik, kavisli bir burun yapmayacağını söyledi. Burnumun karakterini koruyacağı ve minimal doku kaybı/hasarı oluşacağı için kendisini tercih etmek istedim. Eğer doğal bir sonuçtan memnun kalmam diyorsanız belki başka hekimlerle de görüşebilirsiniz.

Merhaba
Bende ameluyatimi ocakta olmustum ve 3 gun sonra kar yagmisti. Burnum henuz alciliydi. Biraz usudugumu hatirliyorum ama 3. Gunuydu ameliyatin. Ameliyat sonrasi 3 hafta donra tekrar kar yagdi ve sogugu hissetmedim. Ama tabi Kanada sogugu ile karsilastirilir mi bilemem :)
Doktor bey ile on gorusme yaptin mi? fotograf uzerinde bir calisma yapiyor cunku ameliyat oncesi.

Merhaba, ameliyattan 2 gun once gorusme yapacagiz :) o zaman belli olacak nasil bir burun yapacagi.

Merhaba, ben de Abdülkadir beye ameliyat olmak istiyorum, randevu aldım fakat hem ameliyattan hem de sonucun kötü olmasından çok korkuyorum. Süreçle ilgili az da olsa bilgi verebilecek olan var mı?

Görüşme için randevu aldım. Şubatta olmayı düşünüyorum fakat narkoz korkum var. Siz ameliyat mı oldunuz Abdülkadir beye?
Evet ben oldum bugün 23. Günüm sen bir korkuyorsan ben bin korkuyordum ama ameliyat surecim cok konforlu geçti narkoz ameliyathane hicbirini görmeden uyandim

Evet ben oldum bugün 23. Günüm sen bir korkuyorsan ben bin korkuyordum ama ameliyat surecim cok konforlu geçti narkoz ameliyathane hicbirini görmeden uyandim
Narkozdan uyanmanız nasıl oldu? Çok istiyorum ameliyat olmayı fakat inanılmaz korkum var . Bir de sonuçtan memnun musunuz? Ağrınız sızınız çok oldu mu?

Narkozdan uyanmanız nasıl oldu? Çok istiyorum ameliyat olmayı fakat inanılmaz korkum var . Bir de sonuçtan memnun musunuz? Ağrınız sızınız çok oldu mu?
Hicbir surette agrim olmadi. Nasil uyuduğumu hatirlamiyorum narkozdam uyanmami da hatirlamiyorum hersey cok kolay ve guzel gecti ben sonuctan memnunum odemli hali bile güzel benim icin. Dr beye korkumu soylemistim. Ameliyata giderken hastane koridorunu bile hatirlamiyorum anesteziden önce bir ilac verdiler sanirim ameliyat elbisemi giydim damar yoluma odadan cikmadan bir ilac verdiler cok tatli bir uyku hali 2 sn sürdü sonrasını hatirlamiyorum. Gözümü açtığımda odamdaydim hersey bitmisti

Ameliyat sonrası ağrı oldu mu? Fotoğraf yüklemeniz mümkün mü?

Hayır ağrı sızı olmadi rahat olun ameliyat korkulacak bisey degil emin olun. Hele ki Doktor bu konuda deneyimli ise ki göksel Hoca öyle .. Sadece 2.gun şişiyorsunuz biraz ben 3 gün yüzümdeki şişin basincindan başka bisey hissetmedim. Sonra hizlica onlar da geciyor. Morarmam hic olmadı. Ağrı cekmeyeceksiniz tabi kişiden kişiye degisir ama şuan yapilan ameliyatlarin teknikleri de farkli her aşama çok daha rahat merak etmeyin
Ama szi anlıyorum ben aylarca araştırdım aynı seyleri sorguladim foto atabilirim özelden size

Size attığım foto 17.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…