- 21 Mayıs 2012
- 2.170
- 100
- 173
- 50
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hahahahaha çok tatlı ve komiksin chaoqueen,bak mesela benim burnun boyu kısaldı ,sence iz yapmış mı:)))
rahat ol,hangi doktora krarkıldıysan doktoruna güven canım,bizler ilk burun estetiği olan insanlar değiliz,bir sürü insan burun estetiği oluyor
elbette güzel olanı var,olmayanı var ama en azından burun derisinde kırışıklık olacak düzeyde saçmalayacaklarını sanmıyorum:)))
senin maşallahın var valla :) çok bilinçli bir tercih yapmışsın Göksel bey i tercih ederek:) ben ikincisinde tutturdum:))
Evet kesinlikle sansliyim ama bence sen de sanslisin. ya ikincisinde de tutturamasaydin mazallah...
Arkadaşlar Abdulkadir Goksel Kbb cimi yoksa estetik cehrahımı ,gerçi bu önemli mi ondan da emin değilim.Birde ameliyattan sonra göz çevresinde morarmalar fazla oldumu?
Benim 4. Seansım bitti. Hic şikayetim kalmadı diyebilirim. Sanırım devam etmeyeceğim 8. Seansa kadar. Umarım tekrarlamaz. Ama hapsurmamak ve rahat nefes almak harika bir duygu. Yasasın Rhinolight :)
Canım Goksel Bey KBB ci. Ama yüz estetik cerrahisi eğitimi almış. Muayenehanesine gittiğinde sürekli burun estetiği olmuş hastalarla karşılaşıyorsun. Ben olalı neredeyse iki yıl oldu ve cok memnunum. Yakın tanıdığım iki arkadasım da Goksel Beye ameliyat oldular ve sonuc mükemmel. Kesinlikle git bir görüş derim.
Göksel bey burnun anatomisini çok bildiği için bukadar ıyı nefes almaya devam edıyoruzz. Medyada popüler olmuş bazı doktorlara ameliyat olan büyük paralar veren arkadaslarım hala nefes alamıyorum diyorlar.benım 3 yıl oldu eşimin 2 yıl oldu. Hem görsellik hemde fizyolojik olarak hiçbir problemimiz yok. !!
Arkadaşlar Abdulkadir Goksel Kbb cimi yoksa estetik cehrahımı ,gerçi bu önemli mi ondan da emin değilim.Birde ameliyattan sonra göz çevresinde morarmalar fazla oldumu?
Ecemali sen Abdulkadir Goksel mi yoksa Barıs bey mi ameliyat oldun....
chaosqueen ,sen doktora karar verdiğinde ne zaman burun estetiği olmayı planlıyorsun canım?
sen şanslısın lobodonduso,ilk ameliyatını Göksel bey e oldun ben de revizyon olanlardanım,ama olsun ikincisinde doğru yolu buldum:)
baksana burda dört kere olanlar var ayy allah korusun valla
Bu sabah cok degil ama hapsurarak uyandım. Sanırım seanslara devam etsem iyi olacak.
temmuz-agustosta olmayi planliyordum fakat biraz erteliycem. okulu bitirene kadar beklemek istiyorum, yani seneye subat-mart. %99 Abdulkadir bey'e olucam. Uzerinden biraz gecince kararimdan daha emin olurum diye dusunuyorum, hem ameliyat olmak konusunda hem de doktor konusunda. Bi kac ayda cok heveslendim ama biraz beklemek bisey kaybettirmeyecek. Hem de annemlere yuzum olur okulu bitirince.
temmuz-agustosta olmayi planliyordum fakat biraz erteliycem. okulu bitirene kadar beklemek istiyorum, yani seneye subat-mart. %99 Abdulkadir bey'e olucam. Uzerinden biraz gecince kararimdan daha emin olurum diye dusunuyorum, hem ameliyat olmak konusunda hem de doktor konusunda. Bi kac ayda cok heveslendim ama biraz beklemek bisey kaybettirmeyecek. Hem de annemlere yuzum olur okulu bitirince.
Kızlar insanın doktoruna istediği zaman ulaşabilmesi ne büyük bir nimetmiş. Gecenin bu saatinde burnumu çarptım diye aradım Göksel Beyi. Sanki normal bir saatte aramışım gibi son derece kibar ve en önemlisi ismimi söyler söylemez hemen tanıdı :). Valla ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum, adam iki yıl önce ameliyat ettiği hastasını hatırlıyor. Zaten rhinolight için gidecektim. Gitmişken bakacak burnuma da :).
Cep telefonunu vermeyen hiçbir doktora devam etmiyorum.ben hastayım oda şifaci rahatsızlık duyuyorsa bu mesleği seçmeyecek. Göksel bey ameliyatta bile asistana baktırır. 7-24 .. Hasta olan kişi doktoruna ulaşamama duygusu cidden travma gibi.özellikle ameliyat olan bir hasta için.Göksel beyde bu tip bir problem yaşanmaz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?