Bu gun ameliyatimin 3. Gunu. Gece hic uyuyamadim heyecandan 2 ya da 3 saat anca uyusumdur. 7.30 da hastanede olmam istenmisti. 8.30 da ameliyat vardi. Hastaneye gittim tahlil sonuclarimi aldim giris yapilirken doktorum geldi. Odama ciktim ameliyat onlugu giydim. Icimde sadece alt camasirim ve pijama altimin olmasina izin verdiler. Hemsire geldi damar yolumu acti. Babam gitti annemle kaldik. Zaten panik atak hastasiyim yuzum gozum segirmeye basladi. Anestezi dr u geldi cok sempatikti dikkatimi baska seye vermeye calisti ama heyecanim dinmedi. Kagitlari imzaladim.
Sonra gorevli geldi tekerlekli sandalyeye bindirdi beni elimde dosyam ve serumum annemle ameliyathane kapisinda vedalastik. Iceri girdim anestezi dr u yine beni oyalamaya calisiyordu. Ben ameliyathaneyi incelemeye basladim. Hemsirelerle tanisstim sedyeye yattim. Anestezisyene dr u mu sordum uyumadan konusmak istedigimi soyledim aradi o da telefonda dediklerimi soyledi. Cok kalkik ve kavisli istemiyordumm. Gulduler. Igne falan ayarlanirken anestezi dr u dua etmeye basladi guzel uyu ki guzel uyanasin dedi ben orda bi garip oldum aglamaya basladim. Beni teselli ederken doktorum geldi tekrar ayni seyleri konustuk ve o ara narkoz ignesini yedim. Aninda bilincim gidecek saniyordum ama butun vucuduma yayildigini hissettim ve cirpinmaya basladim noluyo bayilamiyorum diye. En son doktor guzel seyler dusun demisti onu hatirliyorum.
Gozlerimi acmaya calistigimda annemler ismimi soyluyordu once her sey flu geldi sonra netlesti. Ilk sozum su istemek oldu. Ardindan burnun nasi olmus dedim. Bi sure yiyip icmem yasakti bogazim cok kurumustu su diye bagirdim sayikladim. Sonrasi iyiydi tamponlar nefes almayi engelledigi icin cok rahatsiz etti. Bugun tamponlarim alindi daha rahatim. Alcim pazartesi cikacak. Onun disinda su an her sey yolunda burnumu goremedim hic odemli oldugu belli. Yuzum sismedi sadece goz kapaklarim morardi 2. Gun bugun de gecmeye baadi onlar. Burnumdan akan kanli akinti disinda bir problem yok simdilik. Degisik duygular icindeyim.