burun estetigi hikayeniz:)

Denizhan özkaya izmir ento hastanesine arkadas tavsiyesiyle gittim cok cok memnun kaldim.daha önce Ufuk bilkayda 2defa burun estetigi oldum burun ucumda sis kaldi ve önü düsüktü cok karamsardim düzelcegine inanmiyordum. drenizhan beyle görüstügümde düzeltirim dedi ve bi gün sonrasi hemen ameliyata alindim hic bekletilmedim tüm hastane süresi boyunca . ento bornova hastanesi tüm ekibiyle kusursuz calisiyor herkese tavsiye ederim burnum cok güzel oldu cok memnunum.. SAKIN UFUK BILKAYA GITMEYIN KARDESIMDE burnundan orda estetik oldu oda hic memnun degil. bana burun derin kalin doku olusturuyor sonmradan dedi ama denizhan bey kusursuz bi burun yapti dogal ve cok güzel.
gecmis olsun. burun ucundaki sislikten tekrar ameliyt oldum dedi peki o burun ucundaki sislik neden gitmemisti ilk ameliyatinizda? yani o sislik benim bildigim herkeste oluyor ve zamanla gidiyor diye duydum ?

Kızlar merhaba benim ameliyatımı 1.5 ay önce Selçuk İnanlı yaptı benim çok sorunlu bir burnum vardı ucu yamuktu hiç nefes alamıyordum hem nefes sorunum çözülsün hem de estetik açıdan içime sinen bir doktor olsun diye çok araştırdım ve estetiği de çok güzel yapan bir kulak burun boğaz doktoru seçtim
Ameliyattan 3 gün önce grip olan bir tanıdığımız yanağımdan öptü artık psikolojik mi bilmiyorum boğazım ağrımaya başladı hemen doktorumun asistanını darlamaya başladım ameliyatım iptal olacak mı diye 40 derece ateş olmadığı sürece yapılabiliyormuş ayrıca hayatımda hiç narkoz almamıştım ondan da çok korkuyordum narkozu aldım resimler çekildi ve bi uyandım ameliyat bitmiş annemler yanımda
İlk gün dizi izledim hastane odasında bir gözümde buz diğerini açık bırakıyordum doktorum hiç ağrı olmayacak demişti ama insan bekliyor acaba olur mu diye çünkü herkes ağrı oluyor diye daraltmıştı beni ikinci gün şişliklerim maksimuma ulaştı ama hiç ağrı yoktu yine eve gittim yine tv karşısında buzlarımla oturuodum doktorum burnumu alçıya almadan önce resimlerini çekmiş ameliyattayken onları gönderdi yeni burnumun resmini görünce herşeye değmiş dedim üçüncü gün şişlerim azalmaya başladı zaten 10. Gün alçı çıktığında yüzümde hiçbir morluk yoktu hemen kendimi nişantaşına alışverişe attım benim kadar canı tatlı biri bu ameliyatı olduysa herkes olabilir bence ☺️☺️

Merhaba bende yeni arayışa girenlerdenim,ve anestezi başta olmak üzere deli korkanlardan,sizi takip ediyorum,lütfen deneyim yazmaya devam edin,bu cesaretle anca randevuya karar verebildim,bende korkumu yenip bu yola girersem herşeyi yazıcam :)

Ayyy bende elime igne batsa ortaligi yikarim kan vermekten bile cok deli korkarim canim acayip tatli
Hic dayanikli degilim ve cok takintili arastirmaci ve süphecoyimdir
AMAAAAAA OLDUM VE 27 GUN BILE GECTI
hicc korkulcak bisey yok emin ol aradan 10 gun gecince herseye degiyor

O kadar çok konu açılmış,sayfa ve yorum var ki,kafam karman çorman oldu,izmirde ameliyat olmuştunuz di mi, ben Fatih uyguru düşünüyorum ama burunla ilgili yazan çok az,genelde hep meme estetiği konularında bahsediliyor,ınstagram hesabındada güzel ama az örnek var... ya iğne filan değilde şu anestezi korkusu felaket !

O kadar çok konu açılmış,sayfa ve yorum var ki,kafam karman çorman oldu,izmirde ameliyat olmuştunuz di mi, ben Fatih uyguru düşünüyorum ama burunla ilgili yazan çok az,genelde hep meme estetiği konularında bahsediliyor,ınstagram hesabındada güzel ama az örnek var... ya iğne filan değilde şu anestezi korkusu felaket !

anesteziden hiç korkma en güzel kısmı oydu bence öncesi ve sonrası acı hissetmiyorsun bile.ben uyuyorum galiba dedim ve uyudum başka da bişey hatırlamıyorum.uyanınca da saatler geçmiş oluyor ama sen saniyeler içinde uyanmışşın gibi oluyor.

Teşekkür ederim,sürekli bu yorumları aklımda tutarak cesaretlenmeye çalışıyorum,bakalım aşabilecekmiyim bu durumu,sadece estetik değil nefes sorunumda var,keyfi de değil ama... :)

cok dusunmemek gerek bir an karar vermek en dogrusu. ben yillarca arastirdim ve simdi keske daha once yaptirsaydim diyorum. burun kesinlikle cok degistiriyor buna emin olabilrisin. yeni goruntume alismam zaman alicak ama seviyorum yeni halimi. baska ve guzl bi ben oldum.. umarim herkes benimle ayni seyi dusunuyordur.

Bende amelyat olali bir bucuk ay oldu.cok korkuyodum.nasil olacak masada kalirmiyim napicam psikolojim laldirir mi kafamda bir suru soruyla ve korkuyla ameliyatimi oldum.tamponlardam nefes alamamak cok kotu morarmam olmadi ama cok sisti yuzum tamponlar cikar cikmazda sisler gitti.hersey tamponlar cikana kadar sonra buyuk bi rahatlama dunya varmis.kbb doktoru yapti ameliyatimi cerez fiyatina cokta memnunum.
Merhaba hangi hastanede hangi doktora oldunuz acaba

ben ve benim gibi ameliyat gunu yaklasanlara yada estetik olmak isteyip cesarey edemeyenlere iyi gelir diye burun estetigi ameliyati hikayenizi anlatirmisiniz kizlar? nasil bir duyguydu gozlerinizi actiginizda burnunuz sargi olsada yeni sekli az bucuk anlasiliyormuydu..cok heucanliyim lutfen hikayeleerinizi okumak istiyorum:)
Merhaba siz ameliyat oldunuz mu hangi doktora nerde acaba

Arkadaslar lutfen hastane doktor belirtiniz,kararsiz kalanlar icin cok onemli,hele sehir izmir olunca,is daha zor

Benim hikayem 16 yaşından beri burnum egri ve yandan kemik çıkintisi ve et büyümesi vardı 24 yaşındayım artık yapiyim ameliyati dedim doktora bunları düzelt dedim oda burnu hafif daraltalim dedi ucunu kaldıralım dedi yok dedim merak etme çok hafif dedi 1 ay önce ameliyat oldum hayatımın hatası oldu burnumda ne kıkırdak ne kemik üstüne burun derisini bile inceltimis kucuk kisa burun delikleri küçük ve ters v deforminesi var kisaca benim estetik hikayem hüsranla sonuçlandı doktorun elinde kaldı burnum oysaki ameliyatta girmeden burnunda sıkıntı yok diyen adam mahvetti hayatımı insallah revizon olurumda bu kabustan kurtulurum diye dua ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Yapma ya,gercekten uzuldum senin adina,gecmis olsun,izmirdemi olmustun,tavsiye edilecek kadar,uzak durmamiz gereken doktorlarida bilmeliyiz demek,ozel miydi ?

Yok canım istanbulda doktorum oyle bir hala sokmuş revizyonla bile duzelmez diyorum yapmayin cok sikintiniz yoksa girmeyin ameliyatta ufak kusurlar için degmez o acılara bide sonuç kötü olunca 2 3 ameliyat olanlar bide bazılarında başta iyi inra cokme düşme falan oluyor işin göçün yok ömür boyu ameliyata gir bazıları şanslı ilkin sonucu iyi oluyor o murluk oluyor o yüzden girmeyin ameliyata keske birileri beni de uyarsaydi :(

42 gun once oldum cooookkk memnunum keske daha once olsaydim bunca yil bosuna beklemisim diyorum hem rahat nefws aliyorum hemde ne istediysem tarif edip gosterdiysem oyle oldu

Valla benim 1 ay oldu hergün pismanliktan ölüyorum herkes şanslı değil bende nefes ve deviasyin icin girdim doktor burnumu denek gibi sekilden sekle sokmus 42 gün olmuş daha uzun vadede insallah iyi olur çok kusurun yoksa ve gerçekten nefes proglemi yasamiyorsan o acıya o bekleyişe değmez bence risk almak kolay değil hele doktorun kasab çıkarsa işin is yani düşün sevenler ölüyorum diyenler bile gitti artık sen anla:(

Back
X