Burun Estetiği İyiki Olmuşum Diyenler? :)

makeupbyneslihan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
103
56
13
36
Burada yazılanların çoğu insanın karar verme sürecini etkilediğini, kimisini korkuttuğunu, kimisini ise motive ettiğini biliyoruz. Ameliyat süreci zorlu geçen arkadaşların yorumlarını okudukça ister istemez moral bozukluğu oluyor. Bende bu konuyu henüz ameliyat olmamış olanlara motivasyon olması amacıyla açtım :) Yakında ameliyat olacak biri olarak, benim gibi morale ihtiyacı olan ve iyi şeyler duymak isteyenlere yardımcı olur umarım. Burun estetiği olup, zorlu süreci atlatıp "iyi ki ameliyat olmuşum" ve "yeni burnumu çok beğeniyorum" diyenler deneyimlerini burada paylaşırlarsa sevineceğim :) yorumlarınızla ameliyat öncesi bana ve benim gibi ameliyat olacaklara moral olacağınızdan emin olun

Canim suan 8. Gunum burnum kotu degildi ameliyat oldum dedigim arkadaslarim kizdi bile burnun guzeldi beden yaptridin diye kemerim yoktu duzdu burnum orasi biraz alinip kavis verildi ucu kaldirilip kikirdaklar alindi tam bi hafta oldu yeni bantlarim cikti boyle olmasina ragmen uzgun degilim bakalim gorucez daha cok yeni oldugu icin tam net bisey soylemek istemiyorum gordugumde bilgi vericem zorluguna gelince 2 gun evet gercekten cok zor buz koy kaldir ama 48 saat nedir ki hemen gecer sonrasi rahat artik silikon tampon kullaniyorlar nefes alabiliyorsun ama kan kurulari tikiyor onuda silikonlarinda alindi mi senden rahati yok bitek alcin kaliyor onuda bi kac gun daha bekleyip cikariyorlar cok yazdimmm ama umarim yardimci olmusumdur

Geçmiş olsun umarım ben ve tüm ameliyat olacak olanlar da sizin gibi kolay bir süreç atlatırlar :)

O zaman bol bol moral olsun size :))) şimdilik memnumun, iki ayı geçti ameliyat olduğum ve ilk bir sene ve onu takip eden ikimci sene aslında çok önemli. O yüzden bu süreçte pekte takmamak gerekiyor bir çok şeyi ve aceleci davranmamak lazım. Beklenti ne kadar düşük olursa o kadar beğeni artıyor, ve bakış açınızı direk burun olarak değilde, ayna karşısına geçtiğinizde geneline bakarsanız daha da mutlu olunuyor. Beklentim çok değildi ve en kötü eski burnumdan daha iyisi olur diye düşündüm, bütün kötü ihtimalleri göze alarak oldum ameliyatımı ve şanslı olanlardandım bir gram ağrı sızı olmadan geçirdim bu sürecimi. İkinci gün şiştim şişebildiğim kadar ve morardım 4. Gün neredeyse hepsi geçti.. Ama o süreçte bile geçicek dedim, önce buna inanın ve morelinizi yüksek tutun, sizi üzecek olanlardan uzak durun, ne istediğinizi bilin. Doktorunuza güvenin, mükemmeli aramayın hiç bir şey mükemmel değildir çünkü :) hakkınızda hayırlsı olsun

Bende aynı mantıkla düşünüyorum, en kötü sonuç bile şu ankinden daha güzel olacaktır diye bakıyorum ve umarım öyle olur :) Çoook moral oldunuz teşekkürler :)

Burada yazilanlarin cok etkiledigi kisilerden biriydim bende cok korktum vazgececektim neredeyse ama iyiki olmusum yine olsa yine olurum aynada kendini gordugundeki o goruntu paha picilemez çünkü:) Benimde hic agrim sizim olmadi.Ameliyattan sonraki surec daha zor sislikler,morluklar vs ama bunlarin hepsi geçici herkesin fizyolojisi ayni degilki morluklari ayni gunde gecsin burunun küçücük olmasini beklemek veya hemen istediğin sekli almasini istemek tek kelimeyle SAÇMALIK. Her yerde yaziyor surekli konularda soyluyoruz en az 6 ay beklememiz gerekiyor, ameliyattan narkozdan korkmanizi gerektirecek hicbirsey yok :)

Ne kadar güzel böyle pozitif yorumlar okudukça çok mutlu oluyorum ve biran önce olmak istiyorum :) dediğiniz gibi insanın aynaya bakıp kendisini güzel hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz. İnşallah benimde ameliyattan sonra aynaya baktığımda "iyi ki" diyeceğim günler gelir :)

Selam..
Burnum kemerli değildi, fena burnum yoktu ama oldum demişsin.. Benimde aynı şekilde kemikli değil, nefes sorunum da yok sadece biraz uzun geliyo bana, banada çevredekiler gerek yok diyo ama ben istiyorum.. Fotoğrafıma bakabilirsin.. Rica etsem foto atarmısın?

2 ay önce bende estetik oldum burnum kemerli ve uzundu. Şuan o kadar dogal olduki disardan gelen kizkardesim bile anlamadi farkedemedi.. gerisini siz düşünün.. agri sizi olayina gelince bu forumda cok korkuttular beni yok cok zormus falan diye aksine hic zorlanmadim. Sadece tamponlar cikana kadar burundan nefes alamamak zor bi surec o da 1 veya 2 gun. Gerisi cok basit gecti tavsiye ederim. Yan profilden resim verebiliyorum artik :)

Fotoğrafın varmı ? Çok merak ettim..
Böyle olumlu yorumlar okuyunca olmak için çok hevesleniyorum..

Burun ucu oldum bende hic zorluk yasamadim once cook sitresliudim millet neler yaziyodu ama ne morluk ne sislik ne gozde kanlanma nede kanamam oldu cook rahattim agrim yoktu sabah oldum oglen evdeydim 5. Gunumde atel banyoda kendiliginden cikti once bi ydirganim burnumu sis geldi hemen sislik indi bugun 6. Gunumdeyim az bi burnumn ucunda katilik var oda 1 haftaya hic birsey kalmaz kimse anlamadi bile ameliyat oldgmu ama burnum guzel allah icin

Bisey sorucam estetikten sonra kimlik degisimde sknti yaratirlar mi sonucta yuzum de farklilik var

ya ben ameliyat sonrasindan cok ameliyat anindan cok korkuyorum basima birsey gelicek dige zaten lokal anestezi ile olmak istiyorum
Sedasyonla yapiyolar zaten genel anestezi degil ayy ben ameliyat olcam gece yuz ker fikir degistirdim korktum ama 10 bucutma girdm 13 de ciktim ameliyatin son 15 dk si falan uyandim gozum kapali doktor burnumu dikerken konustum tabi aci hisstmiuosun cnki burnuna igne yapiyo zaten seni dinlenriyolar saat 2 dede tamamen dinctim hic birseyim yoktu korkma yagni

Canım ameliyatın hayırlı olsun.. Varmı fotoğrafın çok merak ettim..
Bu arada benimde fotoğrafıma bakarmısın? İzledim seni
Kendim tasarladım fotoyu..
Bu arada bide kime oldun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…