Burun Estetiği İyiki Olmuşum Diyenler? :)

Benim 4 sene oldu çok memnunum

Senin bayaaaaa olmus :) begeniyosan guzel ya bisey sorucam sende ilk alcidan ciktiginda buyuk gorunuyo diye uzuldunmu ne kdr surdu sislerin inmesi bunlari merak ediyorum kendi ablam oldu ameliyat hic takip etmedim ilk halini fln gormedim suan 1.5 sene oldu cok guzel burnu ama pek yardimci olmuyo :)

İlk ciktiginda bile güzeldi şişlik olsa da . Şişlikler yaklaşık 2 haftada indi ama şişlik dediğim öyle çok şişme ödem değil dolgun luk sonra oturuyor. Ama tabiki tam iyi olup şeklini alması 6 ay ve bu süreçte gözlük takmamistim dr baskı yapar güneş gözlük falan takma demisti ben bide temmuz sıcağında oldum felaket sicakti ama şapka yada akşam cikiyordum. Bunları da sor dr a gittiğinde belki herkes te farklıdır operasyona göre bir de çok egilme demisti aniden kalkmiyordum belki benim kulak ve geniz eti olduğu içindir ama sen yinede sor nelere dikkat etmen gerektigini

Doktorunuz kimdi

Banada gozluk takma egilme dedi gunese cikma fln demedi benim morluklar hemen gecti ondan galiba gunese bisey demedi yapma dedigi seyleri zaten dikkat ediyorumda benim burnum ince kemerliydi ve egriydi suanki her hali eskiden guzel ama ilk alcidan ciktinda suratim kucuk oldugundan burun kocaman duruyodu herkez ilk bunu yasiyomus ucu suan hala balon gibi ama ilk goruntuden sonra baya indi ins dahada iner yuzume kalin burun gitmez baskasi gibi oluyorum

Selam canım. Benim de bugün 8. günüm. İnan ben de senin gibiydim. Yıllarca erteledim. Son 2 yıldır da sürekli dr ve hasta yorumları okudum. Ama bi türlü ameliyata cesaret edemiyordum. Ameliyatı düşündükçe tansiyonum düşüyodu, bayılacak gibi oluyordum :) Ama tüm kışı da faranjitle, antibiyotiklerle, her sabah cok kötü boğaz ağrıları ile uyanarak geçiriyordum. En çok cesaret gerektiren zaman sadece dr seçimi(için rahat olmalı, güven vermeli) ve o dr.dan ameliyat gününü almak :) Gerisi çok kolay! Günü gelince gidip yatıyosun ameliyathaneye. Uyuyosun uyanıyosun, Oluyo bitiyo :)
Ameliyattan sonra boğaz ağrısından duramıyorsun, uyuyamıyorsun diyordu herkes... Ben ameliyattan sonra, "bu muymuş ya!" dedim. Ben zaten o ağrıları her sabah çekiyordum. :) Herkesin abartmasına bakma. 2-3 gün dişini sıkacaksın, sonra herşey geçiyor.

İner merak etme ama burun ucu hissizligi 1 sene oldu bende ve geçti daha yeni olmuşsunuz merak etmeyin şuanda şişlik var zamanla inecek şişler geçmiş olsun

İner merak etme ama burun ucu hissizligi 1 sene oldu bende ve geçti daha yeni olmuşsunuz merak etmeyin şuanda şişlik var zamanla inecek şişler geçmiş olsun
üst dudağınız da hissiz miydi acaba? Benim dikişlerim hala alınmadı. Üst dudağıma dokununca karıncalanıyor gibi hissediyorum. O ne kdr süre sonra geçer acaba?

herkese iyi geceler ya ameliyati olucam ama cok takintilarim var kadinin birisi olmus sepsis virusu bulasmis falan o haberi bilen varmi internette gordum beynime kan gitmedi korkudan nedir yardim edin lutfen icimi ragat degil hic

herkese iyi geceler ya ameliyati olucam ama cok takintilarim var kadinin birisi olmus sepsis virusu bulasmis falan o haberi bilen varmi internette gordum beynime kan gitmedi korkudan nedir yardim edin lutfen icimi ragat degil hic

Bende cok denk geldim burun estetigi olmak isteyipde makinaya bagli kalan birisi vardi bi haberdede gozunden oldu yaziyodu ama ben hic takmadim bunlari onlara oldu diye sanada olcak degil ya birazda abartiyolar haberde bence takma ama saglam bi doktora emanet et kendini

üst dudağınız da hissiz miydi acaba? Benim dikişlerim hala alınmadı. Üst dudağıma dokununca karıncalanıyor gibi hissediyorum. O ne kdr süre sonra geçer acaba?
Hayır değildi cnm Dudakta bi hissizligim yoktu başkasına sor belki herkeste farklı oluyordur. Benim burun ucu sadece 1 sene dokununca his yoktu

Ben de burun operasyonunu iyi ki olmuşum diyenlerden olacağım inşallahhhhhhh.
Kaç kaç nereye kadar, korkunun ecele faydası yok!
Her şeyi göze aldım ve oldum. Hiç korkmadım, eşim çok korktu ben korkmadım. Eşim, korkmuyor musun ya bisey olursa dedi. Ne gibi, ölüm gibi mi dedim. Evet dedi. Hah, ben ve ölümden korkmak, beni biliyorsun dedim, biliyorum. Ama ben korkuyorum işte dedi.
Bana göre ölüm, eve dönüştür.
Ben komalık olmaktan, yatağa mahkum bir bitki gibi yaşamaktan korktum hep. Ha bi de haberlerde son yıllarda bir bayan vardı, burun ameliyatı olmuş, ameliyat sırasında bacaklarını kaybetmişti. Beni bu gibi senaryolar çok zorladı.
Ama nefes nefes ah o nefes alma durumu. Yıllardır otrivine kullanıyordum. Doktorlar, sen kendine ne yapmışsın böyle, eroin kullansan daha iyiymiş dediler. Bu ilaç bağımlılık yapıyor bilmiyorum, öldürdüğü insan sayısı çok bilmiyorum. Ama ne yapayım şu burnumu açan tek ilaç oydu.

Ben de iyki ameliyat oldum diyorum :) belki erken ama şu an görüntüsünden çok memnunum:) yaklaşık 23 gün oldu..zamana bırakıp her gün iylestigini fark ediyorum.şişliğini morlugunu hiç kafama takmadım hepsi geçici çünkü ve geçti de :) burnum iyce iylesince doya doya nefes alıcam işte o zmn bnden mutlusu olmaz glb

Ne güzel ne kadar seviniyorum böyle yorumlar okuyunca bir bilseniz :) benimde ameliyatıma son 1 hafta kaldı, inanılmaz heyecan var. Umarım sonrasında sizin gibi iyi ki derim bende :)

Kizlar soyle yorumlar okuyorum da.. alciliyken bile cok guzel cok begendim diyorlar.. ben alcili halini sevmedim.. benim gibi sevmeyip de sonradan degisenler bi destek olur musunuz? Burun deliklerim cok buyuk ve cirkin gozukuyo onden.. yanlardan sol tarafim farkli sag tarafim farkli.. suan 5. Gunum ve domuz burnu gibi kaldirildigi icin mi boyle duruyordur.. o burun deliklerim tampondan sonra kuculur mu.? Acele ediyorum biliyorum ama azcik bilgi istiyorum kizlar lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…