- Konu Sahibi makeupbyneslihan
-
Benim 4 sene oldu çok memnunum
Doktorunuz kimdiİlk ciktiginda bile güzeldi şişlik olsa da . Şişlikler yaklaşık 2 haftada indi ama şişlik dediğim öyle çok şişme ödem değil dolgun luk sonra oturuyor. Ama tabiki tam iyi olup şeklini alması 6 ay ve bu süreçte gözlük takmamistim dr baskı yapar güneş gözlük falan takma demisti ben bide temmuz sıcağında oldum felaket sicakti ama şapka yada akşam cikiyordum. Bunları da sor dr a gittiğinde belki herkes te farklıdır operasyona göre bir de çok egilme demisti aniden kalkmiyordum belki benim kulak ve geniz eti olduğu içindir ama sen yinede sor nelere dikkat etmen gerektigini
İlk ciktiginda bile güzeldi şişlik olsa da . Şişlikler yaklaşık 2 haftada indi ama şişlik dediğim öyle çok şişme ödem değil dolgun luk sonra oturuyor. Ama tabiki tam iyi olup şeklini alması 6 ay ve bu süreçte gözlük takmamistim dr baskı yapar güneş gözlük falan takma demisti ben bide temmuz sıcağında oldum felaket sicakti ama şapka yada akşam cikiyordum. Bunları da sor dr a gittiğinde belki herkes te farklıdır operasyona göre bir de çok egilme demisti aniden kalkmiyordum belki benim kulak ve geniz eti olduğu içindir ama sen yinede sor nelere dikkat etmen gerektigini
Kocaeli de profosör dr gürkan keskin kesinlikle tavsiye ederim burda olmak isteyenlere ben çok araştırdım iyi bi karar verdiğime inanıyorumDoktorunuz kimdi
Burada yazılanların çoğu insanın karar verme sürecini etkilediğini, kimisini korkuttuğunu, kimisini ise motive ettiğini biliyoruz. Ameliyat süreci zorlu geçen arkadaşların yorumlarını okudukça ister istemez moral bozukluğu oluyor. Bende bu konuyu henüz ameliyat olmamış olanlara motivasyon olması amacıyla açtım :) Yakında ameliyat olacak biri olarak, benim gibi morale ihtiyacı olan ve iyi şeyler duymak isteyenlere yardımcı olur umarım. Burun estetiği olup, zorlu süreci atlatıp "iyi ki ameliyat olmuşum" ve "yeni burnumu çok beğeniyorum" diyenler deneyimlerini burada paylaşırlarsa sevineceğim :) yorumlarınızla ameliyat öncesi bana ve benim gibi ameliyat olacaklara moral olacağınızdan emin olun
İner merak etme ama burun ucu hissizligi 1 sene oldu bende ve geçti daha yeni olmuşsunuz merak etmeyin şuanda şişlik var zamanla inecek şişler geçmiş olsunBanada gozluk takma egilme dedi gunese cikma fln demedi benim morluklar hemen gecti ondan galiba gunese bisey demedi yapma dedigi seyleri zaten dikkat ediyorumda benim burnum ince kemerliydi ve egriydi suanki her hali eskiden guzel ama ilk alcidan ciktinda suratim kucuk oldugundan burun kocaman duruyodu herkez ilk bunu yasiyomus ucu suan hala balon gibi ama ilk goruntuden sonra baya indi ins dahada iner yuzume kalin burun gitmez baskasi gibi oluyorum
İner merak etme ama burun ucu hissizligi 1 sene oldu bende ve geçti daha yeni olmuşsunuz merak etmeyin şuanda şişlik var zamanla inecek şişler geçmiş olsun
Ne mutlu yardım edebildiysem :) geçmiş olsun cnmYardimci oldugun icin saol cnm
üst dudağınız da hissiz miydi acaba? Benim dikişlerim hala alınmadı. Üst dudağıma dokununca karıncalanıyor gibi hissediyorum. O ne kdr süre sonra geçer acaba?İner merak etme ama burun ucu hissizligi 1 sene oldu bende ve geçti daha yeni olmuşsunuz merak etmeyin şuanda şişlik var zamanla inecek şişler geçmiş olsun
herkese iyi geceler ya ameliyati olucam ama cok takintilarim var kadinin birisi olmus sepsis virusu bulasmis falan o haberi bilen varmi internette gordum beynime kan gitmedi korkudan nedir yardim edin lutfen icimi ragat degil hic
Hayır değildi cnm Dudakta bi hissizligim yoktu başkasına sor belki herkeste farklı oluyordur. Benim burun ucu sadece 1 sene dokununca his yoktuüst dudağınız da hissiz miydi acaba? Benim dikişlerim hala alınmadı. Üst dudağıma dokununca karıncalanıyor gibi hissediyorum. O ne kdr süre sonra geçer acaba?
tşk ederim cnm. dikişler alınalı 2 gün oldu. hissislik azalıyor gibi. zamanla geçecek demekHayır değildi cnm Dudakta bi hissizligim yoktu başkasına sor belki herkeste farklı oluyordur. Benim burun ucu sadece 1 sene dokununca his yoktu
Bisey sorucam estetikten sonra kimlik degisimde sknti yaratirlar mi sonucta yuzum de farklilik var
Fotoğrafın varmı ? Çok merak ettim..
Böyle olumlu yorumlar okuyunca olmak için çok hevesleniyorum..
Ben de iyki ameliyat oldum diyorum :) belki erken ama şu an görüntüsünden çok memnunum:) yaklaşık 23 gün oldu..zamana bırakıp her gün iylestigini fark ediyorum.şişliğini morlugunu hiç kafama takmadım hepsi geçici çünkü ve geçti de :) burnum iyce iylesince doya doya nefes alıcam işte o zmn bnden mutlusu olmaz glb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?