Burun Estetiği İyiki Olmuşum Diyenler? :)

bide benim burnum deviasyonlu ama cok fazla degil kirdirmak istemiyorum sadece kemeri duzeltebiliyorlarmi
Bende de septum deviasyonu vardi sadece kemerini de alsalar deviasyonu da düzeltseler sen birşey hissetmeyeceksin ki ayrica deviasyon nefes almani uyku kaliteni etkiler olmuşken neyin varsa hallettir sonucta ekstra aci duymayacaksin:)

Bende de septum deviasyonu vardi sadece kemerini de alsalar deviasyonu da düzeltseler sen birşey hissetmeyeceksin ki ayrica deviasyon nefes almani uyku kaliteni etkiler olmuşken neyin varsa hallettir sonucta ekstra aci duymayacaksin:)

ya lokal anestezi ile olucam da riskleri daga az dime?

Cnm hiç korkma bende 1 ay uyuyamadim nefes alamadim nasıl olcak napicam diye benim ki mecburen olmuştu sağlık sorunu ama olmuşken estetikle oldu tabi ki uyandigimda bir gram ağrı yoktu ben hiç öyle düşünmemiştim halbuki o kadar rahat bi süreç yasadim ki sadece gözler morardigi için gözlerde batma yanma oluyor buz koyup surekli batmasını hafifletiyorsun o kadar kesinlikle iyi ki olmuşum suan ki halimden çok memnunum 4 sene önce olmuştum hemde temmuz sıcağında sıfır ağrı normal yaşam 1 hafta tamponlar oluyor silikon tampon olduğu için alırken bile hissetmiyorsun çıkarılırken anlamiyorsun bile umarım için rahatlamistir .. ben boşuna eziyet etmisim kendime ameliyat öncesi

Sağol ya içimi rahatlattın gerçekten :) bende senin gibiyim nasıl olucak nasıl biticek diye uyku uyumuyorum geceleri, hatta rüyama giriyor ameliyat anı vs. Sanırım bende sonrasında boşuna korkmuşum diyeceğim ama insanın elinde olmuyor işte :) inşallah ameliyat sonrası sürecim de senin dediğin gibi olur

Boşuna yipratma kendini şişlik inince iyi ki olmuşum diyeceksin cnm hiç ağrı hissetmiyceksin zaten sadece gözler kan oturduğu için biraz batma yanma olacak. Geceleri Rahat rahat uyu tatlım

Boşuna yipratma kendini şişlik inince iyi ki olmuşum diyeceksin cnm hiç ağrı hissetmiyceksin zaten sadece gözler kan oturduğu için biraz batma yanma olacak. Geceleri Rahat rahat uyu tatlım

Ne güzel ya çok güzel yorumlar okudum sayenizde hepinize çok teşekkür ederim ameliyat öncesi moral oldunuz bu zor günlerimde :)

Bende ameliyat sürecinden korkuyorum ama sonrasını düşünüp kendimi motive ediyorum ameliyatıma 10 gün kaldı çok heyecanlıyım Allah hiçbirimizi utandırmasın :)
Az kalmis şimdi gördüm :) hiç korkmayın benim burnumu açtılar kemikleri cikartip tekrar yerlestirdiler kıkırdak doku koydular ve kemer olan kemik düzeltildi + genizeti alındı+ kulaklarımda duymuyordu o giderildi ve sıfır acı sadece gözler morardigi için kan oturuyo biraz batma hissi oluyo buzla rahatliyor o kadar morluklar 1 haftada yok oldu

Daha 12.gunum burnum sis olmasina ragmen hic zorluk cekmedim agri sizi hic cekmedim iyiki olmusum tek zorlandigim sigara icememek 1 ay icmicekmisim doktorum yasakladi

Daha 12.gunum burnum sis olmasina ragmen hic zorluk cekmedim agri sizi hic cekmedim iyiki olmusum tek zorlandigim sigara icememek 1 ay icmicekmisim doktorum yasakladi
Bana da yasakti ama ben dayanamadim 3 gün sonra iki nefes alıp sonduruyordum 2 hafta sonra da günde 4 tane 5 tane icmistim. Ben bi sorun yaşamadım ama herkeste bünye farklı olabilir. Genelde yasakliyorlar tabiki yara sonuçta daha

Arkadaslar hicbirinizin hayatını sorgulamak karışmak haddime degil ama,eger burnunuzla ilgili herhangi bi saglik sorununuz yoksa sırf görüntü icin burun estetiği falan olmayın nacizane tavsiyem.Allah insani yaratırken en özendiği şey burnuymuş.cok gunah.bu dunya bu dunyada kalacak olsaydı kimler kimler neler yapmazdiki.artık estetik çıktı herkesin burnu aynı. Kusura bakmayin tekrar altını cizerek söylüyorum eger kii bir sağlık sorunu yoksaa.yalnis anlasilmasin

Ya benim deviasyonda vardi nefes alamiyodum darbeden dolayi catlamisti egrilikde vardi doktorum dedi egri burun zormus sigara icersen tekrar egilme riski var dedi ondan icemiyorum zor ama sonradan pisman olmak istemiyorum

Ya benim deviasyonda vardi nefes alamiyodum darbeden dolayi catlamisti egrilikde vardi doktorum dedi egri burun zormus sigara icersen tekrar egilme riski var dedi ondan icemiyorum zor ama sonradan pisman olmak istemiyorum
Sabredebilgin kadar dayan cnm sonrasını düşün güzel olcak diye ama dayanamazsan ince sigaralar var hafif nikotini az olanlar ama tabiki karar senin :) sabret sonucu güzel olacak

Sabredebilgin kadar dayan cnm sonrasını düşün güzel olcak diye ama dayanamazsan ince sigaralar var hafif nikotini az olanlar ama tabiki karar senin :) sabret sonucu güzel olacak

Sabrediyorum cnm napiyim mecbur zaten simdi 1 ay sabretmesem 1 sene sonra egri olcak keske icmeseydim dicem cok ugrastim ameliyat olmak icin bi sigara icin yazik etmem sen ameliyat olali ne kdr oldu cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…