Burun estetigi konusunda kidemliler

En son burun ucundaki odemler iniyormus. Benim 1.5 ay oldu ve odemler yavas yavas ucta birikmeye, burun ucumu daha buyuk gostermeye basladi. Benim onceki burnum sivri olmasina ragmen su an palyaco burnu gibi. Kritik surec olan 6.aydan sonra iner heralde.
Burun deliginin birinin yukarida olmasi sorunu bende de var. Ilk basta bir ben fark ediyordum simdi cevremdekiler de fark etmeye basladi. Beni ilk kez goren biri bile biri yukarida biri asagida diyor. :KK43: doktor duzelir dedi ama bakalim.
Benim de hemen hemen aynı süreçler :(. Burun sırtı düz ama ucu çok kalkık gibi geldi bana. Şu an ödemler nerede bilmiyorum ama umarım ucu çok berbat durmaz okula falan da gitmem gerekecek ne yapacağım hiç bilmiyorum. İki elimde burun kanatlarıma dokunduğumda sol taraf daha yumuşakken sağ taraf daha sert. Umarım ödemden kaynaklı bir şekil bozukluğu vardır kafayı yemek üzereyim

Benim de hemen hemen aynı süreçler :KK43:. Burun sırtı düz ama ucu çok kalkık gibi geldi bana. Şu an ödemler nerede bilmiyorum ama umarım ucu çok berbat durmaz okula falan da gitmem gerekecek ne yapacağım hiç bilmiyorum. İki elimde burun kanatlarıma dokunduğumda sol taraf daha yumuşakken sağ taraf daha sert. Umarım ödemden kaynaklı bir şekil bozukluğu vardır kafayı yemek üzereyim
Ben de aynı durumdayım. Bir de okul açılacak. Cilt problemi had safhada. Yağlanma desen cirit atıyor.

En son burun ucundaki odemler iniyormus. Benim 1.5 ay oldu ve odemler yavas yavas ucta birikmeye, burun ucumu daha buyuk gostermeye basladi. Benim onceki burnum sivri olmasina ragmen su an palyaco burnu gibi. Kritik surec olan 6.aydan sonra iner heralde.
Burun deliginin birinin yukarida olmasi sorunu bende de var. Ilk basta bir ben fark ediyordum simdi cevremdekiler de fark etmeye basladi. Beni ilk kez goren biri bile biri yukarida biri asagida diyor. :KK43: doktor duzelir dedi ama bakalim.
Ben de aynı durumdayım umarım düzelir 😞

İnsallah ya cok sinir bozucu gercekten. :KK43: bir de toparlanmasini beklerkrn aksine gittikce burun ucum genisliyor, kanatlat yayiliyor. :KK43:
Bir doktor kalın derili burunlar büyüyerek küçülür demişti acaba ondan mı ? Ön delikler için ısrar düzelecek diyorlar. Bize düzelmeyecek gibi gelse de galiba cidden düzelecek. Özellikle 6 haftadan sonra çok değişiyormuş diyorlar. Yine de 3-5 ay beklemek gerek gibi

İnce deriliyim galiba ama bilemedim ki... :/
Bir doktor kalın derili burunlar büyüyerek küçülür demişti acaba ondan mı ? Ön delikler için ısrar düzelecek diyorlar. Bize düzelmeyecek gibi gelse de galiba cidden düzelecek. Özellikle 6 haftadan sonra çok değişiyormuş diyorlar. Yine de 3-5 ay beklemek gerek gibi

Burun ici dikisleri ne zaman dusuyor? Gecen hafta doktor bir kismini aldi ama icinde beyaz beyaz ayakta duranlar var. Bir de uc kisimda ki sormayin...😭😭 millet icine cikmaya utaniyorum, afedersiniz sumuk gibi gorunuyorlar. 35.gun bugun... 😭😭
44. Gün, sağ tarafımda bulunuyor, kulak çöpüyle nasıl alabilirim

44. Gün, sağ tarafımda bulunuyor, kulak çöpüyle nasıl alabilirim
Kremlesem de dusmemislerdi. Ikinci ayim doldu. Gecen hafta bir kismi dustu. Simdi her iki tarafta da ucta tek parca seklinde var. Artik oluruna biraktim, ne zaman duserlerse... Dokununca cok agriyor. :(

Kremlesem de dusmemislerdi. Ikinci ayim doldu. Gecen hafta bir kismi dustu. Simdi her iki tarafta da ucta tek parca seklinde var. Artik oluruna biraktim, ne zaman duserlerse... Dokununca cok agriyor. :KK43:
Bu kadar uzun sürmemesi lazım ama :( İki haftada düşer demişlerdi

Kremlesem de dusmemislerdi. Ikinci ayim doldu. Gecen hafta bir kismi dustu. Simdi her iki tarafta da ucta tek parca seklinde var. Artik oluruna biraktim, ne zaman duserlerse... Dokununca cok agriyor. :KK43:
Benimde öyle dikisler dokununca cok aciyor ve benim burnumun tam ucunda malesef 🥲 hani bunlar 2 hafta sonra düşücekti

Ohooo... ona bakarsak sozde burun gun gun daha guzel gorunecekti. Benimki mubarek odem topluyor gibi buyuyor. :)
Hahaha dimi Benimki atelden sonra cok güzeldi doktorum şişmez daha demişti pek ödem yapmamiştida zaten burnum şimdi kocaman 🙊🙊

Back
X