Burun estetigi konusunda kidemliler

Cok gecmis olsun. Seklinden cok acikcasi su an oncelikli korkum bir srounla karsilasmak... :( burnumun bir kanadi sigerime gore daha asagida duruyor, doktora sordugumda bunu konusmak icin daha cok erken dedi. Allah korusun en buyuk korkum kemer, yamukluk falan olmasi. Hayirlisiyla su 1 seene gecseydi de temizinden... :(

Cok gecmis olsun. Seklinden cok acikcasi su an oncelikli korkum bir srounla karsilasmak... :KK43: burnumun bir kanadi sigerime gore daha asagida duruyor, doktora sordugumda bunu konusmak icin daha cok erken dedi. Allah korusun en buyuk korkum kemer, yamukluk falan olmasi. Hayirlisiyla su 1 seene gecseydi de temizinden... :KK43:
İlk zaman düzgün olan bir burun sonrasında bozulur mu ki? Ben gerçekten ihtimal vermiyorum.
Bu arada sizin söylediğiniz şey eger öyle kalırsa gerçekten çok belli olmuyor. Çok takmayın
Biraz pozitif düşünün

En çok uykuda korkuyorum .
Nornal insan gibi pek uyumuyorum cunku. Suan cok taze ve oturma aşamasında.
Ufak bir darbe şekline biraz olsun zarar verebilir.

İlk zaman düzgün olan bir burun sonrasında bozulur mu ki? Ben gerçekten ihtimal vermiyorum.
Bu arada sizin söylediğiniz şey eger öyle kalırsa gerçekten çok belli olmuyor. Çok takmayın
Biraz pozitif düşünün
Hic bilmiyorum ki surpriz yumurta gibi anladigim kadariyla bu burun. Odem indikce kemer ortaya cikti diyen var, yamuldu diyen var... ay Allah korusun.
Ben de odem olduguna inanmak istiyorum, bakalim beklemedeyim.😓 insallah minnak, guzel bir burnum olur benim de.🤲🏻🤲🏻

Hic bilmiyorum ki surpriz yumurta gibi anladigim kadariyla bu burun. Odem indikce kemer ortaya cikti diyen var, yamuldu diyen var... ay Allah korusun.
Ben de odem olduguna inanmak istiyorum, bakalim beklemedeyim.😓 insallah minnak, guzel bir burnum olur benim de.🤲🏻🤲🏻
E tabi bir de burdakileri okuyoruz iyice takıntı oluyor insana:)

En çok uykuda korkuyorum .
Nornal insan gibi pek uyumuyorum cunku. Suan cok taze ve oturma aşamasında.
Ufak bir darbe şekline biraz olsun zarar verebilir.
Evet, ilk bir hafta oturur sekild1e uyumak iskence. Iyice zor oluyordur o zaman sizin icin... 🤧 bilincaltina yerlesince ama belki daha dikkat edersiniz, tetikte olursunuz uykunuzda da.
Ben yan yatma asamasina gectim ama yastiga yuz ustu yumulmak istiyorum bazen.🙈😂

Bu arada tekrar baktim fotonuza sankı biraz düz durmuyorsunuz gibime geldi. Bir gözünüz biraz daha aşağıda gibi. Duruşta cok önemli

Evet, ilk bir hafta oturur sekild1e uyumak iskence. Iyice zor oluyordur o zaman sizin icin... 🤧 bilincaltina yerlesince ama belki daha dikkat edersiniz, tetikte olursunuz uykunuzda da.
Ben yan yatma asamasina gectim ama yastiga yuz ustu yumulmak istiyorum bazen.🙈😂
2. Haftam
Evet bazen yüzüstü yatmak istiyorum

Allah korusun 😂
Seyehat yastığı aldım ama gece çıkıyor boynumdan bir sekilde
Artık nasıl uyuyorsam😀

2. Haftam
Evet bazen yüzüstü yatmak istiyorum

Allah korusun 😂
Seyehat yastığı aldım ama gece çıkıyor boynumdan bir sekilde
Artık nasıl uyuyorsam😀
Eyvah, Allah'tan yastik varmis yine... Olmasaymis direkt burna mudajale.🙈🙈 benim uuku problemim var, geceleri uyuyamiyorum. Uyudugumda da sagima yatmissam o sekilde kalkmis bulurum kendimi. Sakinim yani... Tek sikayetim olmayan konu bu oldu. 😂
Kasinti oluyor mu sizde?

Eyvah, Allah'tan yastik varmis yine... Olmasaymis direkt burna mudajale.🙈🙈 benim uuku problemim var, geceleri uyuyamiyorum. Uyudugumda da sagima yatmissam o sekilde kalkmis bulurum kendimi. Sakinim yani... Tek sikayetim olmayan konu bu oldu. 😂
Kasinti oluyor mu sizde?
Aa ne güzel bir yatış seklı😂

Ara sıra hafif kaşıntılar oluyor evet.

Aa ne güzel bir yatış seklı😂

Ara sıra hafif kaşıntılar oluyor evet.
Sonunda kasinan biri. Kime sorsam, yok diyordu. Huylanmistim artik krndimden. 😂
Telefon da sorunlu gosteriyor bence biraz. Psikolojim bozulmadan en yakin zamanda telefon almam lazim.😂 Annem ameliyat olmama karsiydi. Aksam, uzun uzun yuzume bakti; masallah cok guzel olmus cidden. Yuz hatlarin ortaya cikmis dedi. Annemden bu cumleyi duyduktan sonra zaten su haliyle kalsa da tamamim dedim. (Ama Allah'im dedim diye de kalmasin, kuculsun biraz daha.)😂

Sonunda kasinan biri. Kime sorsam, yok diyordu. Huylanmistim artik krndimden. 😂
Telefon da sorunlu gosteriyor bence biraz. Psikolojim bozulmadan en yakin zamanda telefon almam lazim.😂 Annem ameliyat olmama karsiydi. Aksam, uzun uzun yuzume bakti; masallah cok guzel olmus cidden. Yuz hatlarin ortaya cikmis dedi. Annemden bu cumleyi duyduktan sonra zaten su haliyle kalsa da tamamim dedim. (Ama Allah'im dedim diye de kalmasin, kuculsun biraz daha.)😂
Aslında burun baya küçük. Daha ne kadar küçülecek ki 😀
Burun yanlar simetri eger kalıcıysa
Kimseye soylemeyın. Emin olun kimse fark etmeyecek. Çok küçük bir ayrıntı o.
Ben mesela incelemiyorum hic. Zamana bıraktım ve olumsuz düşünmüyorum.
Doktoruma güveniyorum

20210815_021357.webp

Burun deliginden de biraz anlasiliyor aslinda asagida olmasi. Bu da xiamio ile cekildi, daha bakilabilir. Aynadakine yakin, kabul edilebilir.😂

Aslında burun baya küçük. Daha ne kadar küçülecek ki 😀
Burun yanlar simetri eger kalıcıysa
Kimseye soylemeyın. Emin olun kimse fark etmeyecek. Çok küçük bir ayrıntı o.
Ben mesela incelemiyorum hic. Zamana bıraktım ve olumsuz düşünmüyorum.
Doktoruma güveniyorum
Kuvulmesjni istedigim kisim su ucgen kismi var ya, o uzun geliyor.🙈 orasi da kisalsa, minnak dursa tamamdir. 🙈😅

Bence gayet iyi gözüküyor hafif bir simetri olsa bile
Icimi rahatlatmak icin soylemiyorsunuzdur insallah.🙈🌸🌸 Doktorumu seviyorum, guveniyorum da ama oyle seyler okudumki heo diken ustundeyim. Simdiden bu sorunlar cikarsa ilerleyen aylarda ne olur falan diye... En iyisi burnu bu surecte unutmak galiba.💙

Icimi rahatlatmak icin soylemiyorsunuzdur insallah.🙈🌸🌸 Doktorumu seviyorum, guveniyorum da ama oyle seyler okudumki heo diken ustundeyim. Simdiden bu sorunlar cikarsa ilerleyen aylarda ne olur falan diye... En iyisi burnu bu surecte unutmak galiba.💙
Hayır kesinlikle rahatlatmak degil.
Bence gayet güzel bir burun
Soyledıgım sekilde yan simetri düzelmezse emin olun siz söylemezseniz 1 allahın kulu fark etmez :)

Ne kadr kötü yapılan burunlar var
O yuzden bana ufak soRunlar yok gözüküyor
Ben bütününe bakıyorum tek bir yere degil:)

Cok tesekkur ederim, biraz rahatladim.💙💙 beklemekten baska carem yok sonucta. Zamanla duzelme ihtimali de vardir. :))
Nenguzel dediniz butunune bakmak gerekiyor, haklisiniz.🌸🌸

Burun ici dikisleri ne zaman dusuyor? Gecen hafta doktor bir kismini aldi ama icinde beyaz beyaz ayakta duranlar var. Bir de uc kisimda ki sormayin...😭😭 millet icine cikmaya utaniyorum, afedersiniz sumuk gibi gorunuyorlar. 35.gun bugun... 😭😭

Ben aynadan fark etmiyorum ama annem hafif morluklar oldugunu soyluyor. Fotograflarda da gozlerim cokuk cikiyor ama yuzum oturmadi diye dusunuyorum. Ozellikle on kamerada kuru kafa gibi cikiyorum.🙊😂
Ilk aydan sonra cok fark etti mi peki burnunuz? Doktor daha cok kuculecegini soyledi(insallah da cok cok kuculur) ama bana sanki degismeyecekmis gibi geliyor cunku odemler baya gitmis gibi hissediyorum. Burnuma dokundugumda kemigi hissedebiliyorum, sislik yok. 1 ayda oturdu sanki. :/
Ben de koyu halkaları aylar sonra çekilmiş fotolarda farketmiştim.
İlk 2 hafta burnum domuz burnu gibi kalkıktır, yavaş yavaş normale döndü,
ilk 2 ay içinde ödem gittikten sonra aynada incelediğimde minik bir eğrilik görüyordum, çevremdekiler biz görmüyoruz diyorlardı.dikkatli bakınca görülen hafif kemik çıkıntısı hoşuma gitmişti, daha doğaldı ama o da öyle kalmadı.
tamamen oturduğunda asla kemik görünmüyor, sadece dokununca hissediliyor.yıllar geçti,hala bastırarak dokunduğumda hafif eğrilik hissediyorum ama görüntüde yok.
bu arada ben şunu farkettim,burundaki hassasiyet çok uzun süre devam ediyor, belki 1 yıl.siz farketmeseniz de ilk aylar her ay farklı görünüyor (fotolardan anlıyorsunuz sonradan) burnunuza dokunduğunuzda hassasiyet gitmişse,eskisi gibi hissetmeye başladığınızda tamamen oturmuş olduğu anlamına geliyor bence.zaten ameliyat öncesinde yaptığım araştırmalarda heryerde tamamen oturmasının 1 yılı bulduğu yazıyordu.doktorlar da 1 yıl boyunca çarpma vs.den kaçınmanızı söylüyor

Back
X