Burun estetigi konusunda kidemliler

Ben de koyu halkaları aylar sonra çekilmiş fotolarda farketmiştim.
İlk 2 hafta burnum domuz burnu gibi kalkıktır, yavaş yavaş normale döndü,
ilk 2 ay içinde ödem gittikten sonra aynada incelediğimde minik bir eğrilik görüyordum, çevremdekiler biz görmüyoruz diyorlardı.dikkatli bakınca görülen hafif kemik çıkıntısı hoşuma gitmişti, daha doğaldı ama o da öyle kalmadı.
tamamen oturduğunda asla kemik görünmüyor, sadece dokununca hissediliyor.yıllar geçti,hala bastırarak dokunduğumda hafif eğrilik hissediyorum ama görüntüde yok.
bu arada ben şunu farkettim,burundaki hassasiyet çok uzun süre devam ediyor, belki 1 yıl.siz farketmeseniz de ilk aylar her ay farklı görünüyor (fotolardan anlıyorsunuz sonradan) burnunuza dokunduğunuzda hassasiyet gitmişse,eskisi gibi hissetmeye başladığınızda tamamen oturmuş olduğu anlamına geliyor bence.zaten ameliyat öncesinde yaptığım araştırmalarda heryerde tamamen oturmasının 1 yılı bulduğu yazıyordu.doktorlar da 1 yıl boyunca çarpma vs.den kaçınmanızı söylüyor
Cok tesekkur ederim. Galiba benim burnum oturdu sayilir. Cunku cok hafif hassasiyet var. Namaz kildigimda secdeye giderken bazen agirlii oluyor. Ve korktugum gibi odem indikce burnumun uc kismi uzamaya basladi. :(( yandan bakildiginda burun ucu uzun gorunuyor. Hic istemedigim bir goruntu. :(

Selamlar... Ameliyat sonrasi nefes aldiginizda burun delikleriniz kapaniyor mu? 🙈🙈 bir bucuk ay olacak neredeyse oynamiuorlar.

ameliyat olalı 9. günüm bugün dün tamponlar çıktı doktor tekrar sargıladı o yüzden resim çekemiyorum ama burun deliklerimin ortasında kalan kısmı biraz dışa doğru duruyo doktor alttan içe doğru bastırarak masaj yap dedi o kısım düzelmezse tekrar işlem yaparız dedi kafam ona takılı kaldı düzelir mi acaba 🙄 haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim umarım düzelir takıntılı bi insanım ben ☹️

ameliyat olalı 9. günüm bugün dün tamponlar çıktı doktor tekrar sargıladı o yüzden resim çekemiyorum ama burun deliklerimin ortasında kalan kısmı biraz dışa doğru duruyo doktor alttan içe doğru bastırarak masaj yap dedi o kısım düzelmezse tekrar işlem yaparız dedi kafam ona takılı kaldı düzelir mi acaba 🙄 haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim umarım düzelir takıntılı bi insanım ben ☹️
Gecmis olsun. Cok cok cok yenisiniz. Odem oldugu icin dusuk durabiliyor o kisim. Su surecte 6 ay-1 sene lafini duymaktan sinir olacaksiniz ama yapacak bir sey yok soylemek zorundayim. 😅 en az 6 ay gecmeden konusmak dogru degil. Hemen hemen hergun bir baska burunla karsilasacaksiniz.

Gecmis olsun. Cok cok cok yenisiniz. Odem oldugu icin dusuk durabiliyor o kisim. Su surecte 6 ay-1 sene lafini duymaktan sinir olacaksiniz ama yapacak bir sey yok soylemek zorundayim. 😅 en az 6 ay gecmeden konusmak dogru degil. Hemen hemen hergun bir baska burunla karsilasacaksiniz

çok teşekkür ederim 🙏🤓 aslında ben çok okudum burun ameliyatı olanların yorumlarını ve kendimi en az 6 sonra kendime geleceğimi düşünerek motive etmeye çalışıyorum ama takıntılı olduğum için ister istemez takıyorum bunu da 😄

Diyorum ama
çok teşekkür ederim 🙏🤓 aslında ben çok okudum burun ameliyatı olanların yorumlarını ve kendimi en az 6 sonra kendime geleceğimi düşünerek motive etmeye çalışıyorum ama takıntılı olduğum için ister istemez takıyorum bunu da 😄
Diyorum ama ben de oyleyim. O yuzden de buradayim. 😂

Kızlar, ameliyat olalı 1 ay oldu. Duş alıyorum ama çekinerek alıyorum. Sizce hafta 3 kere duş alsam bu safhada riskli mi? Teşekkürler

Hergunde alabılırsınız bence bn dusun altında elımı burnumun ustune sıper edıyodum sadece tanzıklı su dırek carpmasın dıe 🙈

Diyorum ama

Diyorum ama ben de oyleyim. O yuzden de buradayim. 😂
😂😂 tamponlar çıktıktan sonra burnumdan hiç nefes alamamaya başladım bu durum oldu mu sizde de ve nazal yıkama söylemedi bana doktor ama evde vardı onunla yıkadım iki kez bi zararı olur mu siz neler kullandınız ?

Kızlar, ameliyat olalı 1 ay oldu. Duş alıyorum ama çekinerek alıyorum. Sizce hafta 3 kere duş alsam bu safhada riskli mi? Teşekkürler
Suyu yuzunuze sert vurmadikca zarari yok aksine buhar burun icini yumusattigi icin faydasi var. 🌸

😂😂 tamponlar çıktıktan sonra burnumdan hiç nefes alamamaya başladım bu durum oldu mu sizde de ve nazal yıkama söylemedi bana doktor ama evde vardı onunla yıkadım iki kez bi zararı olur mu siz neler kullandınız ?
Benim ozellikle aksama dogru oluyordu ama gecti. Zaten 3 aya yakin nefesle ilgili durumlar olabilirmis. Ici de odemli oldugu icin normal.
Tamponlar ciktiktan sonra 1 ay boyunca nazal yikama onerdi doktorum. Sert sekilde sumkurmedikce zarari olmaz diye dusunuyorum. 🌸🌸

Benim ozellikle aksama dogru oluyordu ama gecti. Zaten 3 aya yakin nefesle ilgili durumlar olabilirmis. Ici de odemli oldugu icin normal.
Tamponlar ciktiktan sonra 1 ay boyunca nazal yikama onerdi doktorum. Sert sekilde sumkurmedikce zarari olmaz diye dusunuyorum. 🌸🌸
Benim de en kısa sürede geçer inşaAllah 🙏 🌸🌸 hem onu yaptım hem de okyanus suyu aldım bugün ondan sıktım ama hiç açılma olmuyo hala tıkanık sinir bozucu bi durum başımda ağrı yapıyo 🤦🏻‍♀️

İcinde iki uc yerde sislik var ucbucuk ay oldu sizin gectimi geçtiyse ne zaman gecti 😊

Benim de en kısa sürede geçer inşaAllah 🙏 🌸🌸 hem onu yaptım hem de okyanus suyu aldım bugün ondan sıktım ama hiç açılma olmuyo hala tıkanık sinir bozucu bi durum başımda ağrı yapıyo 🤦🏻‍♀️
Gececek ama insallah, biraz daha sabir. Benim su an hic olmuyor cok sukur.

İcinde iki uc yerde sislik var ucbucuk ay oldu sizin gectimi geçtiyse ne zaman gecti 😊
Benim burun icinde yara sislik yok. Varsa da ben gormuyorum, gorunurde yok. ☺ ilk ay aksama dogru dikislerin oldugu yerde etler sisiyordu, tikaniklik oluyordu ama gecti cok sukur.

Burun ucunun şişliği ne zaman gidiyor arkadaşlar? Burun çok dik ve kalkık duruyor sanki halbuki ben doğal istemiştim. Ayrıca burun deliklerinin biri yukarıda duruyor hafiften

Burun ucunun şişliği ne zaman gidiyor arkadaşlar? Burun çok dik ve kalkık duruyor sanki halbuki ben doğal istemiştim. Ayrıca burun deliklerinin biri yukarıda duruyor hafiften
En son burun ucundaki odemler iniyormus. Benim 1.5 ay oldu ve odemler yavas yavas ucta birikmeye, burun ucumu daha buyuk gostermeye basladi. Benim onceki burnum sivri olmasina ragmen su an palyaco burnu gibi. Kritik surec olan 6.aydan sonra iner heralde.
Burun deliginin birinin yukarida olmasi sorunu bende de var. Ilk basta bir ben fark ediyordum simdi cevremdekiler de fark etmeye basladi. Beni ilk kez goren biri bile biri yukarida biri asagida diyor. :( doktor duzelir dedi ama bakalim.

Back
X