- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Arkadaşlar merhaba içimde su an öyle bir korku var ki.. Burnumdan hep rahatsızdım orta okuldan bu yana su an 20 yaşındayım.. önden bakılınca bir sorun yok ama yandan bakılınca sanki ben ben değilim çok kötü.
saçlarımı bile düz yapamadım hep içimde kaldı güzel burunlu kızları görünce hep aglardım maddi durumda fazla iyi olmayınca.
Devlet hastanesine çok güzel bir doktor gelmiş daha önce ameliyat olanlarla görüştük birisi annemin tanıdığı idi o kadar güzel bir burun ki anlatamamm salı günü muayene olmaya gidecem artık kurtulmak istiyorum bu burundan ama çok korkuyorum.
sizlere sormak istedim. İlk olarak ameliyat ne kadar sürüyor ameliyattan sonra ne kadar süre hastanede kalıyorum cok agrı sızı oluyormu.
morluklaR nasıl gececek hiç bir fikrim yok bazı yorumlar okudumşekil alması cok uzun sürüyormuş şiş oluyormuş ben bu hafta içinde olsam 1 aya kadar nasıl bir durumda olurum hiç bir şey bilmiyoru deli gibi bunları araştırıyorum lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin bana :18::18
Arkadaşlar merhaba içimde su an öyle bir korku var ki.. Burnumdan hep rahatsızdım orta okuldan bu yana su an 20 yaşındayım.. önden bakılınca bir sorun yok ama yandan bakılınca sanki ben ben değilim çok kötü.
saçlarımı bile düz yapamadım hep içimde kaldı güzel burunlu kızları görünce hep aglardım maddi durumda fazla iyi olmayınca.
Devlet hastanesine çok güzel bir doktor gelmiş daha önce ameliyat olanlarla görüştük birisi annemin tanıdığı idi o kadar güzel bir burun ki anlatamamm salı günü muayene olmaya gidecem artık kurtulmak istiyorum bu burundan ama çok korkuyorum.
sizlere sormak istedim. İlk olarak ameliyat ne kadar sürüyor ameliyattan sonra ne kadar süre hastanede kalıyorum cok agrı sızı oluyormu.
morluklaR nasıl gececek hiç bir fikrim yok bazı yorumlar okudumşekil alması cok uzun sürüyormuş şiş oluyormuş ben bu hafta içinde olsam 1 aya kadar nasıl bir durumda olurum hiç bir şey bilmiyoru deli gibi bunları araştırıyorum lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin bana :18::18
Burun amelıyatı agrılı veya sızılı bır amelıyat degıl dıyorlar sadece ıyılesme sureceınde sabırlı olmak gerekır sıslıkler ve morluklar sanırım 1 hafta 10 gun ıcınde gecıyor..Bende acıkcası cok bılgı sahıbı degılım bu cuma amelıyatım var ondan sonra sana detaylı bılgı verebılırım ınsallah :)
en önemli şey doktoru seçmen ondan sonrası çok kolay merak etme ben 16. günümdeyim ve çok memnunum ufak bi şişlik kaldı sadece
Burun amelıyatı agrılı veya sızılı bır amelıyat degıl dıyorlar sadece ıyılesme sureceınde sabırlı olmak gerekır sıslıkler ve morluklar sanırım 1 hafta 10 gun ıcınde gecıyor..Bende acıkcası cok bılgı sahıbı degılım bu cuma amelıyatım var ondan sonra sana detaylı bılgı verebılırım ınsallah :)
merhaba,inan karar vermek ameliyat olmaktan daha zor :) yani hangi doktoru seçmen gerektiği,nasıl bir burun istediğin falan daha kafa yorucu meseleler.Ameliyat kısmı aşırı ağrılı değil yani tabi ameliyat sonrası sızı ve hafif ağrı ve zonklamalar oluyor ama 1 hafta içinde azalıyor,1 ayda hiçbir şey kalmıyor sadece hafif bi gerginlik hissi.Ameliyat ortalama 2-4 saat kadar sürüyor tabi yapılan işleme göre.1 gece hastanede kalıyorsun,morluklar 15-20gün içinde gidiyor.Bence burnunu çok kafana takıyorsan yaptır,sonucu ağrı sızıya değer.Ama doktoru iyi araştır ve güven duymadığın bi doktora ucuz diye falan ameliyat olma,şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun
canm ben de amelıyat oldum 28 ocak pazartesı günü..yanı yarın tam ıkı hafta olacak.....hiç bir aşamasında agrı sızı asla yok...ilk gece şişmedi ertesı günü yüzüm göz altım kaş aram dudak burun arası şişti...ama geçti canm üç günde..şişliklerin geçmesi kişiden kişiye degişir ve buruna yapılan müdahaleye göre değişir..derinin yapısına göre de değşr..yüzüm bı ıkı günde iyleşti ama burnumda kımsenın fark edemyecegı şişlikler var bunun ınmesı bayaa zaman alacak...amelıyattan sonra hemen eve de gidebilirsn ama bır gece hastanede kalınıyo genelde...
benmde önden baklnca sorn yoktu ama yandan vardı =)) fotolarıma bak ıstersen 15.günüm ve dışarı cıkabılecek vazietteyım agrı sızı sıfır inan tek hissedecegin acı koluna gırecek olan ignenin acısı onun dısında bu muydu dıceksn =)
en önemli şey doktoru seçmen ondan sonrası çok kolay merak etme ben 16. günümdeyim ve çok memnunum ufak bi şişlik kaldı sadece
yaptırcam kuzumm kafama koydum ama cesaretimi bir tam topyabilsemm toplayış o toplayış olacakkkCanimm, Cok dusunme yaptir, kolay bi ameliyat diil ama sonucu guzel olduktan sonra cok mutlu olacagina eminim,Ama iyi doktor secimi cok onemlisevgiler xxxxxx
canım korkulacak bir şey değil öncelikle. ameliyat süresi burnunun durumuna göre değişir ama en kısa 2 saat. ben ameliyattan bir gece gönce göz çevreme bolca arnica jel sürmüştüm, çok az morardım. belki bünyemden belki de jelin etkisi. hastanede yaklaşık 4 saat falan kaldım sonra eve gittim. o gün ameliyattan çıktığım andan itibaren buz koyduk. ağrı hiç olmadı. sadece ara ara sızlama oldu hani soğuk su içince dişin sızlar ya o kadar bile olmayan bir sızlama. o da ara ara. 1 hafta sonra alçım çıktı. 3-4 gün de bantlar kaldı. banttan sonra gözüme şiş geldi ama o da 2 gün sürmeden geçti. kapalı teknikle ameliyat oldum, ben de fazla şişme ve morarmma olmadı. şu anda 18. günüm ameliyat olduğumu bilmeyen biri anlayamaz çünkü belirgin bir şişlik kalmadı. sadece kendimim fark edebileceği şişlikler var. bikaç gün yemek yemek zor oluyor, sıvı gıdalarla beslenmen gerekebilir. morluk, şişlik gelip geçici; eğer içine sinen bir doktor bulduysan yeni bir burna kavuşmak tarif edilemeyecek kadar güzel.
kuzumm o kim ki bulamdım benAledax ısımlı arkadısımızdanda detaylı bılgı alabılırsın kendısı cok motıve edıcı
canım,operasyon iki saat sürüyor çıktıktan sonra eğer silikonlu tampon kullanıldıysa nefes doğru şekilde alamasanda rahatsızlık duymadan rahat bir şekilde ameliyat sonrasını geçiriyorsun zaten yaklaşık 5 gün sonra tamponlar çıkarılıyor sonraki süreç tamamen burnunu korumayla alakalı.artık eskisi gibi morlukta olmuyor
ben iki kere operasyon geçirdim ilkinden memnun kalmadım ama ikincisinden çok memnunum Abdülkadir göksel bey eoldum kendisiyle mutlaka görüşmeni isterim kendisi kbb uzmanı
işinde çok iyi.hem estetik kaygını yokeder hem de eğer nefes alma problemin varsa onu da halledyor
şaşkınbakkal istanbulda muaynanesi.Rino İstanbul tel 0216 302 69 00 öğleden sonra bir gibi arayıp randevu isteyebilirsin ecehan bazlar ben benim referansımla randevu alabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?