- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
kuzumm o kim ki bulamdım ben
evet kzummm öyle diyorlar ama yinede çok korkuyorum ben... ameliyattan sonra buraya resimlerini koyabilirmisin canım yardımcı olalım birbirimize:26::26:
Ebet oncesı ve sonrası olarak fotograf koyacagım ınsallahhh :)
hımmm bnm arkadas lıstemde var ama sen zaten burayı okuyarak emınımkı cokca bılgı edınebılırsın :)
Korkulacak bişey yok inan, zor bir ameliyatta değil ama doktoruna da bağlı bu durum, başarılı bir doktorsa ki öyle diyorsun sorun olmaz canım.. arkadaşlar yardımcı olmuşlar zaten yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım bende. Şimdiden geçmiş olsun.
tamammmm kuzucummm bende koyacamm inşallah hereşy yolunda gider kii:26::26::26::26:
evet cok yardımcı oldunuz ki valla cok teşekkür ederimm
teşekkür ederimm canımm sadece korkuyorum biraz birde inşallah güzel olur kaç gündür yüzümde bir sevnç kurtulacagm diyee tüm cesaretimi topladım
Arkadaşlar merhaba içimde su an öyle bir korku var ki.. Burnumdan hep rahatsızdım orta okuldan bu yana su an 20 yaşındayım.. önden bakılınca bir sorun yok ama yandan bakılınca sanki ben ben değilim çok kötü.
saçlarımı bile düz yapamadım hep içimde kaldı güzel burunlu kızları görünce hep aglardım maddi durumda fazla iyi olmayınca.
Devlet hastanesine çok güzel bir doktor gelmiş daha önce ameliyat olanlarla görüştük birisi annemin tanıdığı idi o kadar güzel bir burun ki anlatamamm salı günü muayene olmaya gidecem artık kurtulmak istiyorum bu burundan ama çok korkuyorum.
sizlere sormak istedim. İlk olarak ameliyat ne kadar sürüyor ameliyattan sonra ne kadar süre hastanede kalıyorum cok agrı sızı oluyormu.
morluklaR nasıl gececek hiç bir fikrim yok bazı yorumlar okudumşekil alması cok uzun sürüyormuş şiş oluyormuş ben bu hafta içinde olsam 1 aya kadar nasıl bir durumda olurum hiç bir şey bilmiyoru deli gibi bunları araştırıyorum lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin bana :18::18
Arkadaşlar merhaba içimde su an öyle bir korku var ki.. Burnumdan hep rahatsızdım orta okuldan bu yana su an 20 yaşındayım.. önden bakılınca bir sorun yok ama yandan bakılınca sanki ben ben değilim çok kötü.
saçlarımı bile düz yapamadım hep içimde kaldı güzel burunlu kızları görünce hep aglardım maddi durumda fazla iyi olmayınca.
Devlet hastanesine çok güzel bir doktor gelmiş daha önce ameliyat olanlarla görüştük birisi annemin tanıdığı idi o kadar güzel bir burun ki anlatamamm salı günü muayene olmaya gidecem artık kurtulmak istiyorum bu burundan ama çok korkuyorum.
sizlere sormak istedim. İlk olarak ameliyat ne kadar sürüyor ameliyattan sonra ne kadar süre hastanede kalıyorum cok agrı sızı oluyormu.
morluklaR nasıl gececek hiç bir fikrim yok bazı yorumlar okudumşekil alması cok uzun sürüyormuş şiş oluyormuş ben bu hafta içinde olsam 1 aya kadar nasıl bir durumda olurum hiç bir şey bilmiyoru deli gibi bunları araştırıyorum lütfen deneyimli arkadaşlar yardım etsin bana :18::18
Korkulacak bişey yok inan, zor bir ameliyatta değil ama doktoruna da bağlı bu durum, başarılı bir doktorsa ki öyle diyorsun sorun olmaz canım.. arkadaşlar yardımcı olmuşlar zaten yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım bende. Şimdiden geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum çünkü 4 gün önce ameliyat oldum ve ameliyat olmadan önce en çok kk daki yazıları okudum. Çok çok korkuyordum ( canım çok tatlıdır zira) amaaaa bir arkadaşın da dediği gibi elinize takılan iğneden başka bişicik olmuyo :) maşallahım var ne ağrı ne sızı hiç bir şeyim yok. Ameliyat öncesi ve sonrası hiç pişmanlık yaşamadım ve iyi ki burda olmuşum dedim. Tek derdiniz dr.unuz iyi olsun güven versin gerisi çok kolay emin olun. Tek sorun evde çok sıkıldım 2 kitap bitirdim 4 günde :)) bende de kemik kırıldı kemer yoktu ama küçükken kırılan kemik düzeltildi ucu düzeltildi vs. o yüzden 2. Gün biraz şiştim morardım sonra geçti gitti :) inşallah herkes istediği buruna kavuşur (çeken anlar...) hiç korkmayınn ben kaşı alınırken ağlayan bi tipim samimi söylüyorum, sevgiler..
esracım bende yeni üyeyim ve fotoğraf falan göremiyorumsen nerede ve kime ameliyat oldun?
esracımm nerede ameliyat oldun nasıl geçti su an ne durumdasın birazdaha bilgi verebilirmisin bizlere ben nisanda olacağım galiba büyük ihtimal
canım sen nerede ve kime ameliyat oldun? çok kararsız kaldım her gün farklı doktora veya farklı şehire karar veriyorum :) bilgilendirirsen sevinirim. bu arada senin adına sevindim çoook geçmiş olsun.
Canım ben İstanbulda Fatih Dağdelen'e ameliyat oldum..'' Öncesi Sonrası Fotoğraflarınız '' konusunda ilk sayfada fotoğrafım var.. 25 mesaj hakkın doduktan sonra profilimden albümüme de bakabilirsin..
Tabi ki canım.. dediğim gibi ben İstanbulda Fatih Dağdelen'e oldum.. 6 sene geçti ameliyatımın üzerinden bu süre içerisinde hiç bir problemim olmadı, burnum hala çok güzelgayet memnunum yani..ameliyat sırasında ağrım sızım da olmadı,morluklarımda 3. 4. gün geçti.. korktuğum gibi zor bir ameliyat olmadı yani, her zaman iyi ki olmuşum diyorum..Sen nerede kime olacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?