Burun Estetiği olacağım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen..!

Korkulacak bişey yok inan, zor bir ameliyatta değil ama doktoruna da bağlı bu durum, başarılı bir doktorsa ki öyle diyorsun sorun olmaz canım.. arkadaşlar yardımcı olmuşlar zaten yine de sormak istediğin bişey olursa cevaplarım bende. Şimdiden geçmiş olsun.

antalyada burun ameliyatı olan arkadaşlar var mı?doktorlar ve fiyatları hakkında bilgi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ebet oncesı ve sonrası olarak fotograf koyacagım ınsallahhh :)

tamammmm kuzucummm bende koyacamm inşallah hereşy yolunda gider kii:26::26::26::26:

hımmm bnm arkadas lıstemde var ama sen zaten burayı okuyarak emınımkı cokca bılgı edınebılırsın :)

evet cok yardımcı oldunuz ki valla cok teşekkür ederimm

teşekkür ederimm canımm sadece korkuyorum biraz birde inşallah güzel olur kaç gündür yüzümde bir sevnç kurtulacagm diyee tüm cesaretimi topladım

Rica ederim canım,sevindim adına :)

ben 5 eylül de olmuştum 4 ayım oldu çok şükür.
benim ameliyatım 2 buçuk saat sürmüştü ve narkoz çok etkilemedi sanırım beni çünkü odama geldğim de konuşmaya başlamıştım:)
morlugum yada şişliğim çok olmadı profilimde fotoğraflarım var bakabilirsin.
hiç korkulcak bir yanı yok ne ağrım ne sızım oldu çok şükür ben 18 19 gün sonra okuluma gitmiştim yani düşün:)

Canım,burnun yapısına göre kaç saat süreceği değişir ama ortalama 2-2.5 saat süren,devamında aynı gün hastaneden çıkabildiğin,sadece 1 ay burnunun şişlerinin inmesini beklediğin bir ameliyat. Asla korkulacak gibi değil gerçekten. Başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız

canm ben 6 ay önce oldum benim 10 günde morluklar geçti tabi yapılan işleme de bakmak lazım eğer burun kemiği kırılacaksa morluklar biraz daha uzun süre kalıomuş benm kemik törpülendi sadece . hiç ağrı sızı olmadı ameliyattan çıktıktan sonra zaten düzenli olarak ağrı kesici içiceksin hiçbişi olmuyo.hiç korkma ben ameliyat oldum gece kalmadım bile hastanede eve gittim çünkü çok isteyerek oldum hemen ayağa kalktım.sadece tansiyonuna dikkat et aşırı hareketler yapıp tansiyonun yüklelirse burnun kanayabilir.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum çünkü 4 gün önce ameliyat oldum ve ameliyat olmadan önce en çok kk daki yazıları okudum. Çok çok korkuyordum ( canım çok tatlıdır zira) amaaaa bir arkadaşın da dediği gibi elinize takılan iğneden başka bişicik olmuyo :) maşallahım var ne ağrı ne sızı hiç bir şeyim yok. Ameliyat öncesi ve sonrası hiç pişmanlık yaşamadım ve iyi ki burda olmuşum dedim. Tek derdiniz dr.unuz iyi olsun güven versin gerisi çok kolay emin olun. Tek sorun evde çok sıkıldım 2 kitap bitirdim 4 günde :)) bende de kemik kırıldı kemer yoktu ama küçükken kırılan kemik düzeltildi ucu düzeltildi vs. o yüzden 2. Gün biraz şiştim morardım sonra geçti gitti :) inşallah herkes istediği buruna kavuşur (çeken anlar...) hiç korkmayınn ben kaşı alınırken ağlayan bi tipim samimi söylüyorum, sevgiler..

esracım bende yeni üyeyim ve fotoğraf falan göremiyorum sen nerede ve kime ameliyat oldun?

esracımm nerede ameliyat oldun nasıl geçti su an ne durumdasın birazdaha bilgi verebilirmisin bizlere ben nisanda olacağım galiba büyük ihtimal

canım sen nerede ve kime ameliyat oldun? çok kararsız kaldım her gün farklı doktora veya farklı şehire karar veriyorum :) bilgilendirirsen sevinirim. bu arada senin adına sevindim çoook geçmiş olsun.

esracım bende yeni üyeyim ve fotoğraf falan göremiyorum sen nerede ve kime ameliyat oldun?

Canım ben İstanbulda Fatih Dağdelen'e ameliyat oldum..'' Öncesi Sonrası Fotoğraflarınız '' konusunda ilk sayfada fotoğrafım var.. 25 mesaj hakkın doduktan sonra profilimden albümüme de bakabilirsin..

esracımm nerede ameliyat oldun nasıl geçti su an ne durumdasın birazdaha bilgi verebilirmisin bizlere ben nisanda olacağım galiba büyük ihtimal

Tabi ki canım.. dediğim gibi ben İstanbulda Fatih Dağdelen'e oldum.. 6 sene geçti ameliyatımın üzerinden bu süre içerisinde hiç bir problemim olmadı, burnum hala çok güzel gayet memnunum yani..ameliyat sırasında ağrım sızım da olmadı,morluklarımda 3. 4. gün geçti.. korktuğum gibi zor bir ameliyat olmadı yani, her zaman iyi ki olmuşum diyorum..Sen nerede kime olacaksın ?

canım sen nerede ve kime ameliyat oldun? çok kararsız kaldım her gün farklı doktora veya farklı şehire karar veriyorum :) bilgilendirirsen sevinirim. bu arada senin adına sevindim çoook geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben Ankara Onepte Dr. Ünal Şahin'e oldum. Görüşmeye gitmeni tavsiye ederim. Aşırı hassaslar benim başka sağlık problemlerim çıktı ve ameliyatı ertelediler falan. Yani para için o ameliyatı yapmak yerine önce benim diğer rahatsızlığımla ilgilendiler sağolsunlar. Eğer gidebilirsen bi git tanış derim. Bu bütün dr lar için geçerli. İçine sinmesi şart çünkü. Daha sonra da fotoğraf paylaşabilirim alçı çıksın hele bi

arkadaşlar bende 2 ay önce burun estetiği oldum hiç aklımda yokken hemde burnum kemerliydi rahatsızdım bu durumdan ama olmayı hiç düşünmemiştim ki, bir gün acıbadem hastanesine gittim sadece konusup bilgi almak için dr.Tamer Şakrak ile görüstüm bana okadar güzel anlattı ki nasıl yapıcağını o an karar verdim ve sabahına ameliyatı planladık bana yaptığı diğer burun estetiği ameliyatlarını gösterdi ve başarılı buldum hiç düşünmeden kağıtlarımı hazırlayıp aneztesi doktoruyla görüstüm ve bir sonraki gün sabah 8:30 da ameliyata girdim girene kadar hiç korku yoktu içimde ameliyathaneyi görünce biraz heyecan yaptım tabi ama doktorum tamer şakrak yanıma gelince beni rahatlattı ve daha sonra tabi gitmişim :) uyandığımda doktorum yanımdaydı ilgisine hayran kaldım hastane de güzel hemşireler fazlasıyla ilgili ilk günüm biraz zor gecti ama tabi yüzüm gözüm şişti morardı sızıntı şeklinde kanamalarım oldu ertesi gün biraz daha iyidim zaten 1 gece kaldım ertesi gün 5 te taburcu oldum ilk bir hafta zor oluyor ağzınızdan nefes alıp verdiğiniz için uyuyamıyorsunuz düz yatmak zorundasınız bir de 10 gün sonunda iyice rahatladım morluklarım dısında bir sorunum kalmamıstı sadece tamponlarım duruyordu onu da 25 gün sonunda cıkardık ilk burnumu gördüğümde şasırmıstım tabi kemerli olan burnum dümdüzdü ve cok saskındım alısmam zaman aldı aynanın karsısından hiç ayrılmadım :) zamanla ödemlerim de azaldı şişliği indi tabi bu dönemde kontrollere gittim hep ve doktorum düzenli masaj yaptı bana ve her gittiğim de mutlu bir şekilde ayrıldım hastaneden smdi 2 ay oldu ve cok memnunum burnumu fazlasıyla beğendim ve olacak olan arkadaşlara da dr.tamer şakrak derim hiç düşünmeden güvenebilceğiniz bir cerrah kendisi. merak eden arkadaslara ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarımı atabilirim.

Ben de bi an evvel 25 mesaj doldurmaya çalışıyorum Canm seni merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…