- 31 Aralık 2012
- 2.448
- 219
- 173
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Ben de bi an evvel 25 mesaj doldurmaya çalışıyorum Canm seni merak ediyorum
esracım çoook saol sorumu cevaplamışsın :) listeme bir dr ismi daha girdi hadı bakalım kolay gelsın bana.
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben Ankara Onepte Dr. Ünal Şahin'e oldum. Görüşmeye gitmeni tavsiye ederim. Aşırı hassaslar benim başka sağlık problemlerim çıktı ve ameliyatı ertelediler falan. Yani para için o ameliyatı yapmak yerine önce benim diğer rahatsızlığımla ilgilendiler sağolsunlar. Eğer gidebilirsen bi git tanış derim. Bu bütün dr lar için geçerli. İçine sinmesi şart çünkü. Daha sonra da fotoğraf paylaşabilirim alçı çıksın hele bi
arkadaşlar bende 2 ay önce burun estetiği oldum hiç aklımda yokken hemde burnum kemerliydi rahatsızdım bu durumdan ama olmayı hiç düşünmemiştim ki, bir gün acıbadem hastanesine gittim sadece konusup bilgi almak için dr.Tamer Şakrak ile görüstüm bana okadar güzel anlattı ki nasıl yapıcağını o an karar verdim ve sabahına ameliyatı planladık bana yaptığı diğer burun estetiği ameliyatlarını gösterdi ve başarılı buldum hiç düşünmeden kağıtlarımı hazırlayıp aneztesi doktoruyla görüstüm ve bir sonraki gün sabah 8:30 da ameliyata girdim girene kadar hiç korku yoktu içimde ameliyathaneyi görünce biraz heyecan yaptım tabi ama doktorum tamer şakrak yanıma gelince beni rahatlattı ve daha sonra tabi gitmişim :) uyandığımda doktorum yanımdaydı ilgisine hayran kaldım hastane de güzel hemşireler fazlasıyla ilgili ilk günüm biraz zor gecti ama tabi yüzüm gözüm şişti morardı sızıntı şeklinde kanamalarım oldu ertesi gün biraz daha iyidim zaten 1 gece kaldım ertesi gün 5 te taburcu oldum ilk bir hafta zor oluyor ağzınızdan nefes alıp verdiğiniz için uyuyamıyorsunuz düz yatmak zorundasınız bir de 10 gün sonunda iyice rahatladım morluklarım dısında bir sorunum kalmamıstı sadece tamponlarım duruyordu onu da 25 gün sonunda cıkardık ilk burnumu gördüğümde şasırmıstım tabi kemerli olan burnum dümdüzdü ve cok saskındım alısmam zaman aldı aynanın karsısından hiç ayrılmadım :) zamanla ödemlerim de azaldı şişliği indi tabi bu dönemde kontrollere gittim hep ve doktorum düzenli masaj yaptı bana ve her gittiğim de mutlu bir şekilde ayrıldım hastaneden smdi 2 ay oldu ve cok memnunum burnumu fazlasıyla beğendim ve olacak olan arkadaşlara da dr.tamer şakrak derim hiç düşünmeden güvenebilceğiniz bir cerrah kendisi. merak eden arkadaslara ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarımı atabilirim.
Canım ben İstanbulda Fatih Dağdelen'e ameliyat oldum..'' Öncesi Sonrası Fotoğraflarınız '' konusunda ilk sayfada fotoğrafım var.. 25 mesaj hakkın doduktan sonra profilimden albümüme de bakabilirsin..
Tabi ki canım.. dediğim gibi ben İstanbulda Fatih Dağdelen'e oldum.. 6 sene geçti ameliyatımın üzerinden bu süre içerisinde hiç bir problemim olmadı, burnum hala çok güzelgayet memnunum yani..ameliyat sırasında ağrım sızım da olmadı,morluklarımda 3. 4. gün geçti.. korktuğum gibi zor bir ameliyat olmadı yani, her zaman iyi ki olmuşum diyorum..Sen nerede kime olacaksın ?
canım ben konyada olacagım devlet hastanesinde doktorumuz cok iyi. ama benim 6 nisan da mülakatlarım var canım doktor ameliyat gününü haftaya verse 12 13ü olur ayın o zamana ne durumda olurmm mrluklar geçmese mülakatta maffolurum diye korkuyorum
Canım bünyeden bünyeye değişiyor,kimisi çok morarıyor kimisi az.. kimisi hiç6 nisana kadar geçer morluklar canım,geçmezse bile çok az kalır mor değilde yeşil ile sarımtırak oluyor iyileşince öyle olabilir sana söyleyebileceğim tek şey ameliyattan sonra gözlere buz koyuluyor, onları ihmal etme bol bol koy ki çok morarma,çabucak geçsin
canım teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın artık bu burundan kurtulmak istiyorum aynaya bakınca önden birşey yok ama yandan sanki dünyam başıma yıkılıyor gibio kadar önüne geçiyor ki güzelliğimin ama yinede çok korkuyorumm:18::18:
canım ben istanbul onep düşünmüştüm en baştan, onur erol hocayı çok duydum orada kendisine ameliyat olmak istiyordum fakat bazı duyduklarımdan sonra vazgeçtim. ankarada mantıklı aslında bakalım ne olur neye karar veririm bilemiyorum hatta az önce bir arkadaşımız tamer şakrak isminden bahsetmiş. kendisi eskişehir acıbademin doktoru. bır bakmışsın ona ameliyat olmuşum :) hayırlısı artık. ama senin adına sevindim. umarım bende sonuçtan memnun olurum.
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
İnşallah canım. Ama Onur Erol benim duyduğum kadarıyla birçok ünlüyle çalışan bir cerrah canım. Gene de çok iyi araştır şeker inşallah memnun olursunnn.
arkadaşlar tavsiye edeceğiniz dr hangisi???
tatlım ya ben üniversitede çalışıyorum ve buradan düşüncelerine çok değer verdiğim bir profesör hocam bana onur erol hoca için eşimin bile hocasıydı çok yaşlandı başka bir doktor araştır dedi, birde kendisiyle görüşmeye giden bir kız arkadaş çok ters bir doktor ve seni hiç dinlemiyo kendisi konuşuyo sürekli dedi o yüzden vazgeçtim. zaten fiyat epey yüksekmiş. bakalım kafamda bir iki isim oluşmaya başladı olmadı ikisiylede görüşürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?