Burun Estetiği olacağım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen..!

canım ben istanbul onep düşünmüştüm en baştan, onur erol hocayı çok duydum orada kendisine ameliyat olmak istiyordum fakat bazı duyduklarımdan sonra vazgeçtim. ankarada mantıklı aslında bakalım ne olur neye karar veririm bilemiyorum hatta az önce bir arkadaşımız tamer şakrak isminden bahsetmiş. kendisi eskişehir acıbademin doktoru. bır bakmışsın ona ameliyat olmuşum :) hayırlısı artık. ama senin adına sevindim. umarım bende sonuçtan memnun olurum.

canım eskişehir acıbademde ki Tamer Şakraktan bahsediyorsun dimi?

canım ben konyada olacagım devlet hastanesinde doktorumuz cok iyi. ama benim 6 nisan da mülakatlarım var canım doktor ameliyat gününü haftaya verse 12 13ü olur ayın o zamana ne durumda olurmm mrluklar geçmese mülakatta maffolurum diye korkuyorum

Canım bünyeden bünyeye değişiyor,kimisi çok morarıyor kimisi az.. kimisi hiç 6 nisana kadar geçer morluklar canım,geçmezse bile çok az kalır mor değilde yeşil ile sarımtırak oluyor iyileşince öyle olabilir sana söyleyebileceğim tek şey ameliyattan sonra gözlere buz koyuluyor, onları ihmal etme bol bol koy ki çok morarma,çabucak geçsin

canım teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın artık bu burundan kurtulmak istiyorum aynaya bakınca önden birşey yok ama yandan sanki dünyam başıma yıkılıyor gibi o kadar önüne geçiyor ki güzelliğimin ama yinede çok korkuyorumm:18::18:

Canım doktor çoooooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooook önemli! lütfen çok iyi araştır..doktorun iyi olduktan ve sana o güveni verdikten sonra korkulacak hiç bir şey yok emin ol.. burada bir çok ameliyat olan arkadaşlar var doktoru başarılı olan herkese sor '' korkacak hiç bir şey yokmuş,abartmışım '' diyecektir Bi görüş bakalım doktorunla içine sinecek mi ? yaptığı burunlara da bak.. aklına gelen herşeyi sor kafanda soru işareti kalmasın.. eğer içine sinmezse yaptırma geri dönüşü olmayan bi hasar çıkmasın sonra.. Eğer fırsatın varsa İstanbul'a git orada çok iyi doktorlar var onlarla görüş mutlaka birisi içine sinecektir..

İnşallah canım. Ama Onur Erol benim duyduğum kadarıyla birçok ünlüyle çalışan bir cerrah canım. Gene de çok iyi araştır şeker inşallah memnun olursunnn.

İnşallah canım. Ama Onur Erol benim duyduğum kadarıyla birçok ünlüyle çalışan bir cerrah canım. Gene de çok iyi araştır şeker inşallah memnun olursunnn.

tatlım ya ben üniversitede çalışıyorum ve buradan düşüncelerine çok değer verdiğim bir profesör hocam bana onur erol hoca için eşimin bile hocasıydı çok yaşlandı başka bir doktor araştır dedi, birde kendisiyle görüşmeye giden bir kız arkadaş çok ters bir doktor ve seni hiç dinlemiyo kendisi konuşuyo sürekli dedi o yüzden vazgeçtim. zaten fiyat epey yüksekmiş. bakalım kafamda bir iki isim oluşmaya başladı olmadı ikisiylede görüşürüm.

arkadaşlar tavsiye edeceğiniz dr hangisi???

canım bende bir kaç aydır araştırıyorum ama şehire göre isimler değişiyor, istanbul için sürekli duyduğum isimler ve övgüler emre ilhana, muhammet dilbere ve adını şuan hatırlayamadığım bir isime daha ait. ankara ve diğer yerleri düşünüyorsan onlarıda söylerim :) kendi içine sinecek birini bulursun insallah.

Eh o zaman tamam tatlım dicek bişi yokkk hayırlısı olsun cnm inşallah güzel olur :*

ben bir sene önce burun estetiği oldum ve gayette memnunum ,kbb uzmanı abdülkadir göksel e oldum.profil resimlerinden bakabilirsin,
iki kere burun estetiği oldum.hem deviasyon vardı hem de estetik açıdan istediğim bazı düzeltmeler vardı.
ancak ilki başarılı olmadı 3 ay içinde burun gövdesinde çökme oldu hem de deviasyonumu almamışlardı.
sonra ikincisine olmaya karar verdim ve çok şükür 1 sene oldu ve hiç sıkıntım olmadı.
hala da kontrollerime gidiyorum,

doktorum istanbulda.
Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…