- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13 reasons whydaki why
-
Teşekkürler cidden ya. Tampon çıkartma işleminden çok korkuyordum ben de.Doktorun zaten sana ne zaman kendin temizlemeye başlayacağını söyleyecek o zamana kadar kendisi temizliyor utanma yani olması gereken bu,silikon tamponda acı ağrı olmuyor sadece garip bi his yaşıyorsun o da 3-5 sn sürüyor korkma
ameliyat sonrası hic ağrım olmadı şahsen benim. O yüzden korkma bence.ben de yarın sabah tahliller için gideceğim.korkmuyordum ama şimdiden korkmaya başladım
korkuyordum ama moral oldu bu yazılar ya. Silikon tampon takılı şuanTampon silikonsa gerçekten ağrı olmuyor anlamıyorsun nasıl çıktığını zaten yumuşak birşey korkma pislikte olmuyor
hala kanama devam ediyor bende bugün 5.gün. Sanki o kanamalar yüzünden yapışıp acıyacak gibi geliyordu hep bana. Yarin çıkacak tamponlar inşallah boşuna korkuyorum derim.Ay benide çok korkutmuslardı ama hiç acı duymadım inan. Boşuna o kadar stres yapmışım:)))
Bakkk bizz sana dememişmiydikkkkAy kızlar alindi az önce tamponlarım. Hiç stres yapmaya gerek yokmuş cidden. 1 saniyelik bir acı hissediliyor ve o da çok şiddetli değil yani. Benim estetik yaninda deviasyon ameliyati da olduğu için öncelik nefes alabilmekti ve doktor burnumu temizledikten sonra ilk kez gerçekten nefes alabildim ya. Nasıl mutluyum bilemezsiniz. Cuma da alçı çıkacak inşallah
çok teşekkür ederim yarin alçı da çıkınca sanırım tamamen rahatlayacağım.Bakkk bizz sana dememişmiydikkkkHadi geçmiş olsun canım:)
Önceki halinin fotoğrafi var mı daha iyi yorum yapabilirm birdee kbbye mi oldun estetisyene miKızlar bu da bugün alçı çıkmış halim. Önden bakınca bir yamukluk var hala ama acaba zamanla düzelir mi veya masaj yaparak düzelir mi yoksa boyle mi kalır?
kbbye oldum canım. Ya suanki halinde sanki sadece uç kısmında var gibi bir yamukluk. Önceki halinde daha fazla yamuktu gibi geliyor bana. Bulabilirsem eski halini de atarım canım.Önceki halinin fotoğrafi var mı daha iyi yorum yapabilirm birdee kbbye mi oldun estetisyene mi
kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinde oldum ben canım. Doktorum selin üstün çok ilgili bir doktordu çok memnun kaldım ben şahsen ilgisinden.Hangi hastane anne karinca
Bende kbb docent dr ameliyat olucam devlet hastanesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?