Burun estetiği olanlar tamponlar çıkarken çok açıyor mu?

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
İtiraf ediyorum korkuyorum biraz. Ameliyat sonrası hic ağrım olmadı ama çarşamba günü tamponlar çıkacak. Simdi çok korkuyorum bundan. Bir de ayıptır söylemesi hani burnu temizlemedigimiz için içinde pislik oluşuyor ya. Ondan da utanıyorum sanki.

Doktorun zaten sana ne zaman kendin temizlemeye başlayacağını söyleyecek o zamana kadar kendisi temizliyor utanma yani olması gereken bu,silikon tamponda acı ağrı olmuyor sadece garip bi his yaşıyorsun o da 3-5 sn sürüyor korkma

Teşekkürler cidden ya. Tampon çıkartma işleminden çok korkuyordum ben de.

Gercekten korkmana hiiic gerek yok, silikon tampon oldugu icin asla yapismaz ve sifir aci hissediyorsun, zaten o islem sadece bi kac saniye sürüyor ve inanilmaz rahatliyorsun nefes alabildigin icin :)

Ay kızlar alindi az önce tamponlarım. Hiç stres yapmaya gerek yokmuş cidden. 1 saniyelik bir acı hissediliyor ve o da çok şiddetli değil yani. Benim estetik yaninda deviasyon ameliyati da olduğu için öncelik nefes alabilmekti ve doktor burnumu temizledikten sonra ilk kez gerçekten nefes alabildim ya. Nasıl mutluyum bilemezsiniz. Cuma da alçı çıkacak inşallah

Bakkk bizz sana dememişmiydikkkk Hadi geçmiş olsun canım:)

Geçmiş olsun benimde salı alındı cok garip bi his ama acımıyor burnuna solucan girmiş gibi yalnız cok uzun geldi bana sanki sonu bitmeyen ip gibi :)
Tamponu cıkmayanlar için acımıyo korkmayın :)

Hangi hastane anne karinca
Bende kbb docent dr ameliyat olucam devlet hastanesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…