- 8 Şubat 2019
- 37
- 0
- 1
- Konu Sahibi misskebelek
-
Bende hafif istedim cok oldu bende düz burun daha guzel kavis insanin yuzunu okadar cok degisdiriyorki ben daha hala kendime alisamadimBu kavis kötü mü duruyo gerçekten, ben hafif kavis istemiştim doktordan ama hiç kavis yok burnumda ve üzülüyorum keşke kavisi belirgin olsun deseydim diye. Bence kavis daha hoş ve havalı duruyor üzülmeyin.
Öncelikle geçmiş olsun. Ve burnunuzu çok begendim, güzel doğal bir burun olmuş.
Ameliyatımın 11.günündeyim ve çöküşteyim. Ameliyat olduguma pişman değilim ama mutlu da değilim. Yüzümün şişlikleri, ağzımı oynatamamam, suratimdaki gerginlik, burun kemigimde hafif sizi olsa bişey oldu endişesi, burnum ödemden çok şişip kocaman yamuk yumuk olursa korkuları perisan etti beni. Bir de öğretmenim ben, okul açılana kadar yüzümdeki, dudak üstümdeki ve ağzımdaki gerginlik ödem gecmezse korkuları da yiyip bitiriyo.
Aslında şuan herşey yolunda görünüyor ama ben psikolojik olarak çok yoruldum 11 günde 11 yaş yaşlandım
ben de 22 mart ta ameliyat oldum, şuan yüzümün ortasında sızı içinde bir sosis var gibi hissediyorum.
iki kaşımın arasındaki kısım (burun kökü) o kadar sert ve şiş ki, ödem böyle oluyor mu?
bir de burnumun kemeri alınan kısmından (burun sırtı) yanaklarıma doğru bir şişlik var, burnum önden bakınca çok geniş görünüyor.
ayrıca hiç gülemiyorum çünkü içerde çizgi çizgi kaslar var ve onları geriyorum gibi geliyor. Aynada kendimi gülerken gördüm geçenlerde ve resmen korktum kendimden. sadece hohoho şeklinde gülebiliyorum.
üst dudağım dişlerimi kapattı ve konuşurken sadece alt dişlerim görünüyor. eskiden gülünce üst dişlerim komple görünürdü, böyle kalacak diye çok korkuyorum.
keşke yaptırmasaydım diyorum her gün.
(doktorum burun ucu kalın deri demişti)
tüm bunlar geçicek mi?
Bu burnu beğenmeyen kıskandığından çamur atıyordur, çok net. Daha ne olsun. Yüzünüz de küçük olduğu için gayet yakışmış, kibar olmuş. Büyük yüze olmazdı ama size tam olmuş.
Farklı acılardan farklı çıkabiliyor aslında. Beğenenler çoğunlukta zaten. Ama ne yazıkki beğenmeyen azınlığın içinde bende varım. Kavisi sevemedim bir türlü. 1 hafta önce başka bir doktora gittim kavisi yanlış yerden vermiş dedi. Burun kökünden başlıyor kavis. Herkesin burun köküne bir parmak ucu sığıyorken benimkine 2 parmak ucu sığıyor resmen. Oraya dolgu yaptirmaya karar verdimBu burnu beğenmeyen kıskandığından çamur atıyordur, çok net. Daha ne olsun. Yüzünüz de küçük olduğu için gayet yakışmış, kibar olmuş. Büyük yüze olmazdı ama size tam olmuş.
Ben kavisin moda olduğunu düşünüyorum uc kalkıklığıda karşıdan deliklerin görünmediği kadar olmalı yani burun buna müsaitse
Burnunuzu çok beğendim dolguyla daha da doğallaşmış güzel günlerde kullanın :)Buda dolgudan sonraki hali. Hala kavisli ama olmasi gereken kadarEki Görüntüle 2260369
Teşekkür ederim. Bana kalsa daha düz bile isterim.ama doktor bu kadarin yeterli oldugunu soylediBurnunuzu çok beğendim dolguyla daha da doğallaşmış güzel günlerde kullanın :)
Kaçıncı ayda dolgu yaptırdınız ben de kaçışı kapatmak istiyorum pis Dr düz yap dediğim halde kavis vermisBuda dolgudan sonraki hali. Hala kavisli ama olmasi gereken kadarEki Görüntüle 2260369
Ben hemen hemen 1 yil sonra yaptirdim. Ama forumda 4 - 5 ay sonra yaptiranlarda varKaçıncı ayda dolgu yaptırdınız ben de kaçışı kapatmak istiyorum pis Dr düz yap dediğim halde kavis vermis
Hadi kavisi dolguyla kapattım kalkikligi ne yapicam o kadar kötüyüm ki bıktım aglamaktanBen hemen hemen 1 yil sonra yaptirdim. Ama forumda 4 - 5 ay sonra yaptiranlarda var
Guz3l gorunuyor simdilik o kdr husrana ugrayan insandan sonra sizinkinin durusu guzelMerhaba kızlar !
Bugün burun estetiğimin 32. günü ☺ Tabi suratımda ve burnumda halem ödemler mevcut.Sizce nasıl olmuş ?
Ameliyat ve süreçleriyle ilgili soru sormak isteyenlere bu formda elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. (ücret hariç) Psikolojik olarak çok zor 1 ay geçirdim. Benim gibi zorlanan yüzlerce arkadaş vardır eminim Biraz da olsa destek vermek isterim.Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum
Gülüşü çalınmış gibi hissediyor insan. Dudak dolgusu ve üst dişleri de yaptırmak gerekiyor ben yaptırmadım. Hala senin hissettiğin gibi düşünüyorum. Dudak burun arası mesafe uzuyor dudak sarkıyor maalesef.ben de 22 mart ta ameliyat oldum, şuan yüzümün ortasında sızı içinde bir sosis var gibi hissediyorum.
iki kaşımın arasındaki kısım (burun kökü) o kadar sert ve şiş ki, ödem böyle oluyor mu?
bir de burnumun kemeri alınan kısmından (burun sırtı) yanaklarıma doğru bir şişlik var, burnum önden bakınca çok geniş görünüyor.
ayrıca hiç gülemiyorum çünkü içerde çizgi çizgi kaslar var ve onları geriyorum gibi geliyor. Aynada kendimi gülerken gördüm geçenlerde ve resmen korktum kendimden. sadece hohoho şeklinde gülebiliyorum.
üst dudağım dişlerimi kapattı ve konuşurken sadece alt dişlerim görünüyor. eskiden gülünce üst dişlerim komple görünürdü, böyle kalacak diye çok korkuyorum.
keşke yaptırmasaydım diyorum her gün.
(doktorum burun ucu kalın deri demişti)
tüm bunlar geçicek mi?
Ne güzel ben bir görüntü için neler vermem istemediğim halde aşırı kalkik oldu inanın fare gibi 95 derece falan çok doğal benim 120 derece yapmış dava acasim var 1ay oldu sabrediyorumKızlar benim de 1 ay oldu tam, önden çok asimetrik duruyor aslında aynaya baktığımda bu kadar belli değil ama fotoğraf çektiğimde iki tarafın alakası yok birbiriyle... yandan da gördüğünüz gibi hafif kemer ve şişlik var , ne zamana düzelir bilmiyorum sürekli de masaj yapıyorum ama hala böyle
Ya inanır mısınız ben de daha da düşecek diye üzülüyorum.. keşke bir tık daha kalkık olsaydı ama benim üst dudağım çok küçük olduğu için doktorum dudak burun arasındaki mesafeyi çok arttırmama taraftarıydı.. ama şişliklerim hala çok ve indiğinde de böyle yamuk kalacak dire çok korkuyorumNe güzel ben bir görüntü için neler vermem istemediğim halde aşırı kalkik oldu inanın fare gibi 95 derece falan çok doğal benim 120 derece yapmış dava acasim var 1ay oldu sabrediyorum
Bir de hangi şehirde olmuştunuz? Doktorunuz kim? Devlet mi özel mi? Hoş devlet özel fark etmiyor biraz şans işi bu bence. Devlette arkadaşım yaptırdı harika bir sonuç aldı, başka bir tanıdığım 20 bin verdi pek de istediği sonuca ulaşamadı...Ne güzel ben bir görüntü için neler vermem istemediğim halde aşırı kalkik oldu inanın fare gibi 95 derece falan çok doğal benim 120 derece yapmış dava acasim var 1ay oldu sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?