Burun estetiği oldum sizce nasıl olmuş ?

Özelde doç ve inanın ciddi para verdim bakın foto atıyorum

Ben de düz doğal demiştim aynı sizinki gibi yapmış Dr ve kaldırmış inanin120derece anlamıyorlar mi psikolojim bozuldu
Benim kalkikligi normal ama cok kavisliydi. Hatta kontrole gittigimde kalan dolguyu da yaptirdim daha iyi oldu. Ameliyati yeni olduysaniz biraz iner burun ucunuz. Burun estetiği gercekten sabir gerektiren zor bir surec

Benim kalkikligi normal ama cok kavisliydi. Hatta kontrole gittigimde kalan dolguyu da yaptirdim daha iyi oldu. Ameliyati yeni olduysaniz biraz iner burun ucunuz. Burun estetiği gercekten sabir gerektiren zor bir surec
Kaç aya iner burun delikleri de inse doğal gozukecek.delikler yukarı baktığı için acayip geliyor

Kaç aya iner burun delikleri de inse doğal gozukecek.delikler yukarı baktığı için acayip geliyor
Benim hep ayniydi burun ucum yani zaten doktorum burun ucumu kaldırmadı bence sadece biraz küçültmüş ama ameliyattan sonra ki sürecte yazistigim arkadaslar hep burun uclarinin odemler geçtikçe indigini soyluyorlardi. Foto atar misiniz merak ettim

Merhaba, bende amaliyatımın 13. Günümdeyim ve burnum aşırı kalkık burun deliklerim gözüküyor delikler eşit ve küçük ama ben hiç kalkık bir burun istememiştim. Doktorum inecek diyor 3. Ayda dahada iyi olcak diyor. Sizin burnunuz indimi şuan nasıl kaç ay oldu. İndiyse eğer kaçıncı ayında indi. İnmezse tekrar amaliyat olmak istemiyorum zor Bi süreç, küçük Bi işlemle burun ucu indirilse keşke siz naptınız nasıl oldu merak ettim. Yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba ozelden resim atarmisiniz?

Canım duzeldı mı guluşınuz cevap verebilirmisnz lutfen

Hoş olmuş, kime ameliyat oldunuz?

Aynı sorunu yaşıyor gibiyim .. ödem diyor doktor ucu bir şiş acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…