Eski burnun biraz düşükmüş, ucunu biraz kaldırmış. Tamamen eskisi gibi olmaz ama baya iner böyle kalmaz, bir kaç aya yerine oturur. Hafif kavis olması da kötü değil, güzel durur indikçe. Ben beğendim, başarılı bir ameliyat olmuş.Ben erkeğim , dudaklarım bile kapanmiyor odemden 4 saat sürdü ameliyat kafaya takıyorum ucu düz olsun yeter..Eki Görüntüle 2013128 Eki Görüntüle 2013127
Çok stres yaptım , alın yapım oval geriye doğru ondan kavis yaptı sanıyorum düzlük bile kemer gibi duruyor çünkü , tek derdim uc kısmıEski burnun biraz düşükmüş, ucunu biraz kaldırmış. Tamamen eskisi gibi olmaz ama baya iner böyle kalmaz, bir kaç aya yerine oturur. Hafif kavis olması da kötü değil, güzel durur indikçe. Ben beğendim, başarılı bir ameliyat olmuş.
O kadar iner hiç merak etme. Burada resim paylaşan arkadaşlar var 1 ay 6 ay 9 ay diye, onları incele. İçini rahatlatır biraz. Benim de hala ödemler şişlikler var, hiç stres yapmıyorum.Çok stres yaptım , alın yapım oval geriye doğru ondan kavis yaptı sanıyorum düzlük bile kemer gibi duruyor çünkü , tek derdim uc kısmı
Erkeksi dursun yeter birkaç milim sadece...
Bayan olsam inmesin diye dua ederdim:) pek estetikle derdim yoktu parmak bogumu kadar et vardı almışken düzeltelim çok çirkin duruyor dediO kadar iner hiç merak etme. Burada resim paylaşan arkadaşlar var 1 ay 6 ay 9 ay diye, onları incele. İçini rahatlatır biraz. Benim de hala ödemler şişlikler var, hiç stres yapmıyorum.
Sizin ameliyatiniz hangi teknikle yapıldı ?O kadar iner hiç merak etme. Burada resim paylaşan arkadaşlar var 1 ay 6 ay 9 ay diye, onları incele. İçini rahatlatır biraz. Benim de hala ödemler şişlikler var, hiç stres yapmıyorum.
Canim ben o degisim resimlerini bi turlu bulamadm nasil bakiyoruzO kadar iner hiç merak etme. Burada resim paylaşan arkadaşlar var 1 ay 6 ay 9 ay diye, onları incele. İçini rahatlatır biraz. Benim de hala ödemler şişlikler var, hiç stres yapmıyorum.
Merak etme o kalkiklik normale dönecekAllah belami verseydi de ameliyat olmasaydım eve kapandim acısı dert şekli dert
İnşallah biraz şiş kalır da kaba durur az
Ağrı sızı yok diyenler de reklam yapmiyorsa bir şey bilmiyorum ölüyorum gunlerdir
inşallahMerak etme o kalkiklik normale dönecek
Allah belami verseydi de ameliyat olmasaydım eve kapandim acısı dert şekli dert
İnşallah biraz şiş kalır da kaba durur az
Ağrı sızı yok diyenler de reklam yapmiyorsa bir şey bilmiyorum ölüyorum gunlerdir
Sizin ameliyatiniz hangi teknikle yapıldı ?
Benimki açık teknik ve lazerle yapıldı lazerle yapılınca eskiye dönme ihtimali varmış sevinebilirim belki
Ben biraz kafayı bozdum galibaCanim ben o degisim resimlerini bi turlu bulamadm nasil bakiyoruz
Yüzüme yakışan burun yapmış da doğallığı bozuldu diye üzülüyorumBenim de ağrım olmadı valla. Açık mı kapalı mı bilmiyorum sormadım açıkçası ama piezo cerrahi yöntemi kullanıldı. Hep dik yatıyorum, bol su içiyorum,ilaç ve damlaları aksatmıyorum. Şişliklere de ara ara buz uyguladım. Sizin biraz da moral bozukluğundan bence. Doktorunuzla konuştunuz mu peki, ne diyor bu duruma? Belki lazerle öyleyse 6 ay sonra ufak bir işlemle düzeltirsiniz. Ama ben yine de bir miktar inme olacağı görüşündeyim.
Sizin var mı resimlerinizi ?Ben biraz kafayı bozdum galibaEski konulara bakıp estetik olan kişilerin profillerinden albümlerine bakıyorum. Bir kaç kişiye denk geldim, gerçekten de burunlar çok güzel oturmuş bir 6 7 ay sonra.
Atıyorum özelden foto. Doktor trajikomikmiş gerçekten.Sizin var mı resimlerinizi ?
Ben umarım doktora olan guvenimden pişman olmam , aynı gün revize ameliyat olacak olan bir subay vardı adamda hafif çıkıntı kalmış dr onu nasıl birakmisiz öyle diye kahkahalarla ameliyata aldı , adam saç da ektirecegini söyledi kendisine
Umarım pişman olmam
Benimde cok kalkikti hatta boyle kalirsa naparm diye sizlaniyordum. Simdi daha inmesin keske biraz daha kalkik olsaydi diyorum :) merak etme o kalkiklik duzeliyorda sislikleeer tam bi kabus. Burnumun bi tarafina dokundgmda icjnde bi sertlik var ve yamuk gosteryo burun ucumu bende ona takmis durumdayıminşallah
Kavis durumu hoş duruyor gibi durmadan da dolguyla çözüm bulunur ama ucu kalkık burun tam kabus olur rüyama bile giriyor
Emin ol benim kadar psikopatlasimis olamazson be doktorlarin instsgram sayfalarındaki hastalarini ekleyip tek tek fotograflarina kadar bakiyorumBen biraz kafayı bozdum galibaEski konulara bakıp estetik olan kişilerin profillerinden albümlerine bakıyorum. Bir kaç kişiye denk geldim, gerçekten de burunlar çok güzel oturmuş bir 6 7 ay sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?