Burun estetiği oldummm kızlar bakın bi

Banuuucetinnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
174
73
13
32
6 saat oldu ameliyat olalııı. Ağrı sızı yok ama bu ağızdan nefes almak öldürcrk beni çok zor çok. Alışılıyo mu bi süre sonra kızlar?ertesi gün tampon çıkınca nefes alabildiniz mi?

Anladım cnm sabır başka çare yok o silikon çıkmadan rahat nefes alamiyomussun kan pihtilasiyo ya içerde geçmiş olsun sonuç ins güzel olur

6 saat oldu ameliyat olalııı. Ağrı sızı yok ama bu ağızdan nefes almak öldürcrk beni çok zor çok. Alışılıyo mu bi süre sonra kızlar?ertesi gün tampon çıkınca nefes alabildiniz mi?

Benim 10 gün kaldi silikon tampon artik alismistim :) benden tavsiye pipetle bisi icmeyin. Yudum yudum bardaktan için

İlk geceyi atlatmak benim için de zor olmuştu. Toplamda 2 saat uyumuşmuyumdur bilmiyorum. Tam daldım derken burnumdan çıkan sesle uyanıyodum:)
Ama geçicek sabret.
Ameliyat nası geçmiş sordun mu dr.na

Slikon tampon varken nefes alabildiniz mi? Neden pipetle içimiyim ? Öyle yapıyodum ben de eyvah

Hayır alamadım. Biraz sabrdeeceksiniz. Pipet buruna basinc yapıyormuş. Doktorum tavsiye etmedi. Bir gün icmeden bisi olmaz. :) yine doktorunuza danisin tabii.

İlk geceyi atlatmak benim için de zor olmuştu. Toplamda 2 saat uyumuşmuyumdur bilmiyorum. Tam daldım derken burnumdan çıkan sesle uyanıyodum:)
Ama geçicek sabret.
Ameliyat nası geçmiş sordun mu dr.na
İyi geçmiş o memnun :) ya sen ertesi gün tampon çıktığında azıcıkta olsa nefes alabildin mi?

İyi geçmiş o memnun :) ya sen ertesi gün tampon çıktığında azıcıkta olsa nefes alabildin mi?

Benim tampon 2 -3 gün kalmıştı. Tampon çıktıktan bi süre alıyosun ama sonra yine pıhtılardan dolayı tıkanıyo. Tam anlamıyla alınmıyo. Ama dr.ma gidince içini vakumla çekiyodu yine açılıyodu

6 gün nasıl geçicek ben ağlıyorum sürekli boğuluvercem gibi geliyo gün geçtikçe ağızdan nefes almak kolaylaşıyo mu?

Arkadaşım neden ağlıyosun aaa aaa
Sonsuza kadar nefes almıcak halin yok biraz kendini teselli etmelisin.
Forumda da okumuşsundur ilk hafta böyle oluyor ama geçicek.

Geçmiş olsun.silikonlada alabiliyorsun nefesi ama randımanlı değil.dik bir şekilde uyumaya çalış.şişliklerin az olsun böylelikle

Geçmiş olsun.silikonlada alabiliyorsun nefesi ama randımanlı değil.dik bir şekilde uyumaya çalış.şişliklerin az olsun böylelikle
Çok teşekkür ederim bi atlatsam şu 5 günü sonra sıkıntı yok dimi? Tamponlar alındıktan sonra Ağrı sızı oluyo mu? Ya burnumdan nefes alsam yine yeter bana ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…