Burun estetiği olucamm ama hala emin değilim lutfen yardım

gultennnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
65
18
8
33
Arkadaslar cuma ameliyatim var ama ben hala ya daha kötü olursa diye kararsızım lutfen yardimci olun... çok zor bi karar ve sürermiş . Burnum gercekten kotu degil herkes ne gerek var diyor ama ben taktım. Fakat pişman olmaktanda korkuyorum.. burnumu paylastim resimlerde lutfen yardimci olun..

Gerçekten güvendiğiniz ve hakkında iyi araştırma yaptığınız bir uzman tarafından işlem yapılırsa daha kötü olacağını sanmıyorum, bence gereği yok gibi duruyor ama nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın.

Dudaklarınızda da işlem var, ben sanırım biraz katıyım bu konuda, burun insanın karakterini belli eden kişiye özgü bir organ ve bu kadar müdahale konusu olması beni şaşırtıyor, herkes aynı yüze sahip olmak için yarışıyor, burunda abes bir görüntü veya sağlık problemi yoksa müdahale edilmesine karşı bir insanım, insanın esas guzeliginin görünüşünde değil içinde olduğunu, ve ona yatırım yapması gerektiğine inananlardanım, benim yorumum sizin kafanızı daha çok karistaracaksa dikkate almayın, gayet güzel burnunuz hakkınızda hayırlısı olsun

Açıkçası çokta güveniyor sayılmam bazi burunlari beğenirken Bazılarıni beğenmiyorum. Yani hastalari memnun genelde ama bilmiyorum. Ama hakkında hiç şikayet yok suana kadar

Aynı yüz olmuyor ki herkesin burnu farklı, yüz hatları farklı. Mevcut burnunuza göre şekil alıyor tabi güzel doktorsa becerebilirse. Göze batan bir büyüklük,yamukluk yoksa bencede olunmamalı 2.ncisi 3uncusu peşpeşe gelme ihtimali yüksek. Estetikli burun kendi burnumuz gibi olmuyor

Özelden atar misin burnunu, gerçekten güzelse hiç ellerle daha kötü yapıyorlar.

Merhaba öncelikle doktorunu iyi araştırmış olman gerekiyor bununla da bitmiyor sana sordumu mesela beklentin şikayetin nedir diye doktor hasta iletişimi çok önemli bence artı doktorun kim son zamanlarda konusmadigim ulaşmadığım doktor kalmadı adını söylersen vizyonu hakkında az çok fikir verebilirim tabii görüştüysem özelden burnunu atarmısın bana? Bu arada cuma günü benimde ameliyatım var korkma bak benimki ikinci ameliyat bide

Ben vazgeçtim arkadaşlar daha kötü olan mağdur olanda çok insan var okuduğum kadarıyla . Daha guzelleseyim derken eldekinden de olmak istemedim..

Benim burnum çok güzeldi kırıldığı için ameliyat oldum berbat bir deformite oluştu şimdi revizyon olucam. Fonksiyonel ve estetik açıdan ciddi bir olumsuzluk yoksa bulaşma bence.

Burnunuz çok sorunlu değilse hiç bulaşmayın derim.İstediğiniz gibi olmaz ya da sorun çıkarsa kaldırabilecekseniz olun.
İlla olsun bitsin diyorsanız doktorunuzdan ve sizin ne istediğinizi anladığından emin olun.Ortak noktada buluştuk sanıyorsunuz ama bakıyorsunuz ki meğer öyle değilmiş.

Bu arada istediği sonucu alan çok memnun kişilerde var elbet ama burası genelde acabası olanların çoğunlukla olduğu bir yer.

Ben burnunu gördüm hiç gerek yok. Yüzü de burnuna güzel. Bu belayı risk almaya değmez. Kemerli,uzun,yayik,kocaman burnu olsa iyi bir doktor bulup girsin ama burun asla yüzü bozmuyor... aksine estetikten sonra yüzü bozulabilir çünkü beceriksiz doktor çok

Bence olun kafaya taktıysanız ama yerinizde olsam birkaç doktor gezer acele etmem.kafaya takınca insan genelde olmadan rahatlamaz bende öyle olmuştu.

Ben göremiyorum resimlerini

Açıkçası çokta güveniyor sayılmam bazi burunlari beğenirken Bazılarıni beğenmiyorum. Yani hastalari memnun genelde ama bilmiyorum. Ama hakkında hiç şikayet yok suana kadar
Benim doktorumla ilgili şikayette yoktu ama bakın şimdi en büyük şikayetçi benim.Hastane başlığı ile ilgili açılan şikayetlerde adının baş harfleriyle yapılmış şikayetler sonradan dikkatimi çekti.İnstagram hesabında burnum yamuk değildi ameliyattan sonra eğildi yazan vb yorumlara denk gelip mesaj attım ve memnun olmadıklarını öğrendim.Ancak dr bu yorumları gördüğü an sildi.
Pek çok kişide ne yaşadığını paylaşmaktan korkuyor.Ne var bilmiyorum ama güzel olanı övüp kötü olanı rahatça söyleyememe özelliği var bizim insanlarımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…