Burun estetiği olucamm ama hala emin değilim lutfen yardım

Şikâyet sitesine yazsalar kaldırılamaz, açıklamaya çok rahat doktor ismi ekliyorsunuz. Benim doktorunda şikayeti yoktu,berbat beceriksiz çünkü kendi burnumdan daha kötü burun çıkardı,olacak iş değil. Fazla tercih edilmeyen doktorunda şikayeti az olabiliyor çünkü kapısında kuyruk yok. Kimi 2 ay sonraya tarih verirken kimi 7 ay sonraya veriyor. Ne kadar hasta o kadar şikayet riski yani . Kendi instagramlarinda yorumları direkt kaldırıyorlar

Evet ben instagramına başka bir hesabımdan ‘Yaptığınız burunları önden de görelim’ yazmıştım.Anında silip üstüne engelledi hesabı
Şikayet Var’a bir gün mutlaka yazmak niyetindeyim ama kendisiyle tekrar diyaloga girmek istemiyorum.Şikayeti iletmek için mail adresi vb alıyorlar çünkü.
Kendi websitem de var.Orada yazmak en güzeli ama tam sonucu göreyim diye bekliyorum.
Ameliyat sonraki ilgisizliği bile yazmak için bir sebep aslında.

Insallah guzel gecer. Girdim bi yola vazgeçmek istemedim. Çünkü vazgeçsem habire yaptirsamiydim diyecektim ömür boyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…