Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

tabiki sevk meselesi ama bence baris cakir dogal burun yapiyor, peki hangi doktor var aklinda, veya su doktor ola bilir diye varmi aklinda ?

Ben baris cakirin burunlarini begeniyorum bende revizyon dusunuyorum. Fakat hala kararsizim. Muhammet dilberi dusunuyordum ama baris cakirada gidebilirim....

mrb, öncelikle geçmiş olsun..özelden de mesaj atabilirsiniz, acaba kime oldunuz ameliyatı demirpervin@yahoo.com

Baris Cakirda reviziyon olmak istiyorum, dogru kararmi sizce?

peki hangi doktorda ameliyat oldun? bende bi süredir burun ameliyati düsünüyorum, bu forumda yeniyim. doktor arayisi icindeyim. buraya öncesi vesonrasi resim yükleyebilirmisin?

arkadaslar benım 28. günüm burun kanatlarım birbirinden farklı deliklerime öyle dolayısıyla şiştir daha tabi ama insanın kafasına takılıyor ya boyle kalırsa dıye.. Allah yardımcımız olsun

ben burun amelıyatı olmadan once cok araştırdım fazlaca gerekmeyenler bence amelıyat olmasın oynadıkça ıyı olmuyor dahada beter oluyor

kızlar hüseyin altuna foto gönderdim tasarım için gelen resmi görünce önce ürktüm başımdan aşağı sular döküldü sonra gülme krizine girdim

bildiğim michael jacksona benzetmişler beni

daha öncede boğaziçine göndermiştim ondada nerdeyse fark yoktu offf offf

tasarımı bile kötüyse aslını nasıl yaparlar acaba

tasarımı mıchael Jackson a benzetmısse gerçekte komle burunu alacak galıba

Merhaba arkadaşlar ben 11 ay önce burun ameliyatı oldum ama burun deliklerim çok geniş kaldı ve burun ucumda sol tarafta bir çukurluk var buda burnumun yamuk görünmesine neden oluyo hiç memnun değilim

Canm çok merak ettim kime yaptrdin burnunu acaba

Bu benim taihsizliğim aynı doktora olup çok memnun olanlar da var, sizinki de aynı şekilde olur diyemem yada doktora etiket yapıştıramam.
Acaba kime oldun ameliyati doktor arastiriyorum ve çok korkuyorum daha iyi araştırmalar yapmamiza vesile olurdun

ben de kbb ciye yaptırdım. Daha yeni 11.günüm ama bende yanlış yaptım galiba. nefes alışım rahatlamış gibi şimdilik ilerde değişmezse ama estetik olarak şeklini hiç beğenmiyorum. şişlikerin inmesini bekle deyip duruyor ama inse bile ne kadar güzel olcak ki. pişmanım şuan olduğuma

Senin doktorun kimdi paylaşabilir misin acaba

Kürşad Dural diye bir kbbci.Yanında giren doktor da ferruh bingül.ikisi de birbirinden beter.aman ha sakın yolunuz düşmesin ikisine de,düşecek bir tanıdığınız varsa da uyarın..Muayeneye gittiğimde bu adamın diğer hastalarını da görmüştüm.Hepsinin de burnu berbattı,ve hep aynı tip,aplak aplak burunlar...

Ay allah korusun bizi boyle doktorlardan çok geçmiş olsun ya

Sen kime oldun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…