tabiki sevk meselesi ama bence baris cakir dogal burun yapiyor, peki hangi doktor var aklinda, veya su doktor ola bilir diye varmi aklinda ?
kıkırdak fışkıması dediğiniz şey bende de var ,aynada bakınca rahatsızlık duymuyorum fakat fotolarda ciddi moral bozuyor:)
Doktorunuz kimdi acaba?
Burun estetiğinde başarı oranı, problemin büyüklüğüyle ve eski burnun çirkinliğiyle orantılı olabilir mi? tabiki de alakalıdır..ama şöyle bir durum var benim içni ben de oldum 3 ay olacak çok başarılı bir doktora oldum hala da başarılı işler çıkartıyor ben açıkcası diğer hastaların fotolarına baktıkça deli oluyorum elde değil..ben de mi talihsizlik diyorum..fena bir burun değil ama ucu düşük..ki bunu sadece ben demiyorum..3 ayı geçti olumlu bir değişme yok maalesef. biz iyi bir iletişim kuramadık iyi bir hasta-doktor ilişkisi ki doktorum diğer yorumları okuyorum da sıcakkanlı ilgili,sabırlı vs..vs.. demekki ben de sorun var..bu sefer de bende ne sorun var peki diye düşünmekten de kendimi alamıyorum :))..ne bileyim..bazen gerçekten mutsuz oluyorum bazen de umursamıyorum ama az değil 3 ay geçti..doktorum o kadar harika burunlar yapıyorki yapmış ki zaten onları görerek karar vermiştim..benim neden böyle oldu anlamak mümkün değil hani desem burnum zor bir burundu tamam onu kabul ediyorum ama doktorum nice burunları ne güzel yapmış revizyonda da bir numara kendisi..yani doktorumu da iyi seçtiğime inanıyordum ama yürekten inanmasam böyle bir işe kalkışamazdım o kadar cesaretli biri değilim..çok doğal diyip duruyorlar bazıları farketmiyor bile deli oluyorum farketmemelerini açıkcası olumlu göremiyorum eski burnum kemikli büyük ve ucu düşüktü yani farkedilmiyorsa insan başka şeyler düşünüyor elinde olmadan..ne yani o doktora değil de amerikadaki ünlülerin estetik cerrahlarına mı olsaydım?? bana göre bir üst seçenek anca öyle olabilirdi yani o kadar güvenmiştim((((artık diğer hastalarının fotolarına bakmıyorum bakmak istemiyorum..benim şansızlığımdır ..bunca zaman bekledim 1. aydan beri böyle düşünüyorum aylar geçtikçe de olumlu bir gelişme olmadı dayanamayıp yazdım affetsin beni sevgili doktorum..
cnm bnmmmm banada burnun kötü deil olma dedi hep çevremdekiler hatta eşimde ozamanlar aman boşuna olma böle güzelsin diyorduuuu:)inan olduktan sonra herkes şaşırdı bukdr süper bi sonuç beklemiyordu kimse sanki çok abartılı bi değişim olmas diyorlardııı ama kaşım gözüm dudagım yanagım sanki herşey deişti muntazamlaştıııı ciddi şekilde çok ama çok memnunummmmm iyiki olmuşum bidaha olsa yine olurum çünkküüüü sürekli mutluyum aynaya bakıncaaaa vay beee diyorum:)eskiden aynalarla işim olmasdı çünkü canım sıkılırdı benden güzel kısların oldugu ortamda ezilip büzülürdüm tabi cahilce bşy aslında ama o an pskolojim öyle oluyordu:)şuansa her ortamda burnum gere gere duruyorum:):)::):)):):)ay o gögsünü gere gere olması lasımdı demi:):):):)kesinlikle olmak istiyorsan ol cnmmmm ama eminsen kendinden çünkü sonrasındaaaaa deiştircegin bşy deil :)mesela ben ilk amlyttan sonra burnumu görünce agladım hiç ama hiç begenmedimmm bantla dolandımm burnumu kimse görmesin diye:)bu burun estetiginin çeşitli dönemleri var pskolojik olarak..burun öncesiii stresi burun amlytı sonrası alılma süreciii iyleşme süreciiii falan filan :)onun içinnn kesinlikle olmak istediginden eminmisin onu öncelikle sorrrr kensine:)
kızlar hüseyin altuna foto gönderdim tasarım için gelen resmi görünce önce ürktüm başımdan aşağı sular döküldü sonra gülme krizine girdim
bildiğim michael jacksona benzetmişler beni
daha öncede boğaziçine göndermiştim ondada nerdeyse fark yoktu offf offf
tasarımı bile kötüyse aslını nasıl yaparlar acaba
baharcım Fikret Çelik yapacak..
Canm çok merak ettim kime yaptrdin burnunu acabaSiz siz olun sakın durduk yere estetik falan olmayın şu an görüntü zaten bozuk onu geçtim nefes alamıyorum ya nefes gerizekalının önde gideniyim doktor (para kazancak diye )burnun çok kötü bence yaptır bu zamana kadar neden yaptırmadım sözleriyle kandırdı beni bende saf, kemiği aldırcam diye gittim maymuna dönmüş vaziyette çıktım rabbim yardım etsin kafayı yedim yiyecem uyuyamıyorum ya nefes alamıyorum Allahımmmm yardım et
Acaba kime oldun ameliyati doktor arastiriyorum ve çok korkuyorum daha iyi araştırmalar yapmamiza vesile olurdunBu benim taihsizliğim aynı doktora olup çok memnun olanlar da var, sizinki de aynı şekilde olur diyemem yada doktora etiket yapıştıramam.
ben de kbbcilerden uzak durulsun derim.benimkini de kbbci mahvetti
Senin doktorun kimdi paylaşabilir misin acaba
Kürşad Dural diye bir kbbci.Yanında giren doktor da ferruh bingül.ikisi de birbirinden beter.aman ha sakın yolunuz düşmesin ikisine de,düşecek bir tanıdığınız varsa da uyarın..Muayeneye gittiğimde bu adamın diğer hastalarını da görmüştüm.Hepsinin de burnu berbattı,ve hep aynı tip,aplak aplak burunlar...
ben de kbb ciye yaptırdım. Daha yeni 11.günüm ama bende yanlış yaptım galiba. nefes alışım rahatlamış gibi şimdilik ilerde değişmezse ama estetik olarak şeklini hiç beğenmiyorum. şişlikerin inmesini bekle deyip duruyor ama inse bile ne kadar güzel olcak ki. pişmanım şuan olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?