Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

canım bana 5 ay oldu neredeyse düşün artık

yok canım, yok....beni ancak revizyon paklayacak

değişecek diye beklemek hayal sanırım....

artık gerçekleri görmek lazım

kokyanus un ameliyat sonucunu bekliyorum... başarılı olursa, bende aynı doktora gideceğim sanırım...

sadece beklemem gereken 3 ay var

biz kokyanus'la telefondan da konuşuyoruz zaten canım selçuk beyi de ben önermiştim inşallah çok güzel olur 2 gün sonra ameliyatı var bende revizyon için selçuk beyi düşünüyorum zaten hayırlısı olsun

bizde burdn mesajlaşıyoruz canım....

5 mayısta olacaktı ameliyatı... dediğin gibi inşallah sonucu güzel olur...

10-12.000 vermek bana çok acı geliyor....

sende benden önce olursun birtanem... sizin sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum...

umarım bu sefer herşey istediğimiz gibi olur...

10-12000 revizyon için vereceğin para mı? aman allahım, kabus gibi.

ilk ameliyat altın fırsat gibi birşeymiş o zaman, kıymetini bilemedik desene. Gerçi bize burun ucu estetiği yetmez mi?

adı revizyon olunca fiyat fırlıyor birtanem... gözümüz korktuğu için ucuz yapan doktorlardan da kaçıyoruz biraz...

revizyonu iyi olanlarda çok pahalılar.... ya paraya kıyacağız ya da tekrar kumar oynayacağız

revizyonun, ameliyat ücretinden biraz fazla olması normal bence. revizyon yapacak doktor önceki ameliyatın kusurlarını yokedecek. (ki bu sadece görsel düzeltme olmuyor.) bu kolay bir şey olmasa gerek. bazı kusurlar da ameliyat esnasında fark edilir. her şey de dıştan belli olmaz sonuçta.
ama ne olursa olsun, revizyon ameliyatı için abartı fiyatlar veren doktordan uzak durulmalı düşüncesindeyim. böyle doktorların yüksek ücret almaları, çok tercih edildikleri ve çok iyi oldukları anlamına gelmez.

bu konuyu kafama taktıkça taktım, ameliyattan sonra kendimi daha iyi hissederim sanıyordum. Güya çok büyük bir beklentim de yoktu. Aslında doktorum iyi iş çıkardı, burnumun derisi kalın sonuçta. Ne yapsın adam, yeni bir burun yapıp oraya mı kondursun? sonunda kendini beğenmeme hastalığım olduğuna iyice inanmaya başladım. çünkü kendimi kilolu da bulurum aynı zamanda, oysa 165 boyundayım ve 54 kiloyum. normalim yani. ama aynaya bakınca şişman buluyorum kendimi. Sanırım bundan sonraki adres psikiyatri olacak benim için. sorunu kökten çözmem lazım. Benim bedenimi değil algımı değiştirmem lazım. Etrafıma bakıyorum daha kilolu yada burnu benimkinden daha büyük olup da hiç takmayanlar var. Demek ki sorun beynimde

canım, isteklerin sonu asla gelmez.... hiçbirşeyde mükemmel değil....

olabileceğin en iyisi yeterli....

kendini en iyi tanıyan sensin... kendinle ilgili kararlarıda sen vereceksin

evet yüksek ücrette garanti değil aslında....

ama yüzde olayına vurursak, %5 kötü sonuç bize vurur diyebiliriz... buda göze alınabilir bir yüzde oluyor...

mesela emre ilhanın revizyon fiyatı 12000 den başlıyor ama sonuçlar genelde iyi olduğu için ve insanlar tekrar bir yıkım yaşamamak için bu parayı veriyorlar...

bu fiyatlar bana da çok fazla geliyor... 3-5.000 arası bir fiyata güvenilir bir doktor bulmaya bakıyorum... 4 ayım daha var araştırma için...

burnumun ucu top gibi duruyor... birde burun altındaki dikişyerim çok belirgin... bunlar hallolsa bile bana yeter

doktora da bunlar hallolsa bana yeter demeyeceksin değil mi?

Kızlar selam forumda yeniyim estetik ameliyatından sonra nette arastırma yaparken rastladım. Ben de 16 nisan da burun ameliyatı oldum burnumda kemer vardı doktorum tasarım yapmadıgı icin bu sekilde bir rica da bulunmadan güvendim. Su an burnumdan hic memnun degilim ve cok uzgunum. Burnumun basladıgı yerden kavis var ve kavisin bittigi yerden burun ucum tümsek seklinde ve bariz belli oluyor. Burun ucumdaki kıkırdaklar zayıf oldugu icin destek koydugunu söyledi ama benim burnumun ucu eskisi ile aynı sadece kemer kısmını almıs ve yandan burun ucum düsük duruyor önden iyi. Acaba bu şişlik midir burun ucuna destek konulan biri yazarsa sevinirim. Yoksa kendi kendimi yiyecegim ((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyynı dertten muzdarıbız.inşallah cevaplayan çıkar

Senin fotografını gordum benimkide seninkine benziyor. Alcının ilk cıktıgı gün burnum harikaydı kavis yoktu dümdüzdü ama en azından düşük degildi. Bir kaç gün sonra kavis belirginleştikçe burun ucum düsük gorunmeye basladı. İnan cok moralim bozuluyor doktorumun ameliyat ettigi bir kac yakınım var ve burunları cok güzel. Benim sanssızlıgım kıkırdaklarımın zayıflıgı oldu sanırım umarım 6 aya kadar olumlu bir sonuc alırız.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm benim de burun ucuma destek koyuldu ve burun ucum eskisine gore dusuk bi doktora gittim burun dudak acin cok dusuk kaldirmamiz lazim dedi kalkinca onden kotu durursa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…