THhALiA06cım çok umutsuz konusuyorsun herkesin yapısı farklı belki senin şişlerin geeç iniyordur benim arkadaşım olmuştu herkes kızla dalga geçti eskisinden büyük olmuş die şimdi minicik kaldı yavaş yavaş iniyo üzülme bence
ah tatlım ağzından bal damlıyo
ne kadar süre sonra ufacık kaldı peki... 1 yıl sonra falan mı?
keşke dediğin gibi olsa....
oğlum benle dalga geçiyor... anne doktora burnunu büyütmeye mi gittin diye...
keşke o tombiklik gitsede ben haksız çıksam
Arkadaşımın çok geç indi gerçekten.. bunu sana sadece moral olması için söylemiyorum herkesin bünyesi birbirinden farklıdır seninki hassas demekki daha yavaş inecek 1 yılı bulur doktorum da bana sabır işi olduğunu söyledi ameliyattan sonra tamamen oturması 2 yılı buluyormuş :)
senin ne kadar olmuştu?
benim burun ucumda tombik bırakılmış.... ilk günlere nazaran biraz indi ama daha çoook inmesi lazım, mutlu olmam için
o kadar da iner mi bilmiyorum...
Bnm de öyle canım ucu tombik hala yuvarlak dört ay doldu açıkçası bi yıl sonra o top görüntü gidecek mi bilmiyorum
Biz bu top gibi burun ucundan kurtulamayacağız galiba kızlar. Ben de bugün çökmüş durumdayım. Bugün 9. günüm bitti ama ben de bugün bittim. alçıdan çıktığında çok hoştu sonra bişiler oldu burnuma, kocaman oldu ya. Deliricem, sanki değişiklik yok eskisi ile.
Biz bu top gibi burun ucundan kurtulamayacağız galiba kızlar. Ben de bugün çökmüş durumdayım. Bugün 9. günüm bitti ama ben de bugün bittim. alçıdan çıktığında çok hoştu sonra bişiler oldu burnuma, kocaman oldu ya. Deliricem, sanki değişiklik yok eskisi ile.
canım daha çoook yeni olmuşsun ameliyatı....
bende de sorun aynı.... sabretmeliyiz birtanem...
1 yılda burnum oturdu diyenler bile var...
sıkma canını
İnşallah canım ya, benim anlamadığım alçı çıktığında çok güzel görünen burun 3-4 gün sonra nasıl bu hale geldi. Bekleyeceğiz mecburen olmadı burun ucunu bir daha yaptıracağız.
Bnm de öyle canım ucu tombik hala yuvarlak dört ay doldu açıkçası bi yıl sonra o top görüntü gidecek mi bilmiyorum
Keşke bir yılda düzelse beklerdik nolcak ama çok değişmiyo ki.. Ben her ay değişir diyom da milimlik bi değişim oluyo inanın beşinci ayın içine girdim aynı işteben kendimi 3. ayda nispeten toparlanır diye avutuyordum
dört ayda düzelmemesi çok kötü... 1 yıl mı bekleyeceğiz yoksa
ben kendimi 3. ayda nispeten toparlanır diye avutuyordum
dört ayda düzelmemesi çok kötü... 1 yıl mı bekleyeceğiz yoksa
nacizane tavsiyem, 6 ay sabırla bekle...
şiş olduğunu biliyorsun... böyle düşününce sabretmek daha kolay oluyor...
bol yeşilçay, maydonoz, ananas tüket... bol su iç...
yüksek yastıkta yat...
doktorun verdiği ilaçlar varsa, onları düzenli al canım..
hepsi geçecek
rose5513 ün burnunu gördüm, bayıldım...
bende böyle birşey istemiştim ama nerdeeee...
hiç alakası olmayan bir burun yapmış doktor bey
canım 3 ayda çok fazla bi değişiklik olacağını düşünmüyorum
ah cennetim...doğru sen 3 ayıda geçirdin değil mi.....
ah canım ahhhhhhhhhhhh............. yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?