Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Aynenmn benim burnumda güzel kuçuktu ama ucunda çizgi gibi burnumun ortasındaki kıkırdak belli oluyordu ailem karşı çıktı hiç gerek yok diye ama ben taktım kafaya ve ameliyat oldum fakat hiççççbir değişiklik yok en yakın arkadaşım bile anlamadı .kbb doktoruna oldum ve hayal kırıklığına uğradım 6.ayım ve revizyon düşünüyorum. Doktorunu çok çok iyi seç

sakın ama sakın çok çok büyük problemi olmayan burnunlarınızı elletmeyin..
O kadar pismanım ki hergün aynaya bakıp eski ifademi eski burnumu özlüyorum..
1 ay oldu hala alışamadım kabuslar görüyorum.Herkes sabır göstermem gerektiğini söylüyor ama
ne kadar bir değişiklik olabilir ki?
Burnum önden odun gibi oldu çok kaba gösteriyor yüzümü,eski zarifliğini o kadar özlüyorum ki yandan güzel görünüyor neye yarar sonuçta insanlar yüzünüze bakıyor..Güzel bir kız olarak anılırken kendi kendimi sıradan bir insan haline çevirdim.
İnce yüzüm kalın görünen burnum yüzünden tombik görünüyor yanaklı oldum yani , gülünce göz altlarım çökük çökük oldu
Sadece burnuma baktığınızda kötü diyemeyiz belki de başka bir yüze çok yakışacak bir burun ama kesinlikle bana yakışmadı,
Benim doktorumun hatası beni önden bu kadar değiştireceği konusunda uyarmaması oldu..benim hayalim yandan kötü görünen kemiğimin düzeltilmesiydi ve burun tasarımları da hep yandan yapılıyor,ön kısmının bu kadar değişebileceğini anlayamıyorsunuz..

İşin özeti ben çok ama çok pişmanım ve tekrar ameliyat olunacak bir burunda değil malesef daha da beter hale gelebilir.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlar ne olur sadece burnunuzu değil o burnun size kattığı ifadeyi göz önünde bulundurarak
karar verin kötü bir burun belki de sizin yüz hatlarınıza çok uyumludur.Yüzünüzün karakterini bozmayın!!!!

pişman olunurmu bilmem ama aslında ciddi anlamda cesaret istiyor yüzünüzün en ortasındaki şeyi değiştirmek ve geri dönüşümü yok falan gerçekten çok isteyen ve ciddi sıkıntısı olanlar yaptırsın e tabi mükemmelliyetçi değilseniz *-*bence hiç girme bu işe gerek yok eğer cok goze carpmıyorsa :)

Cok uzucu benim 2 aylik burnumdada ayni sorun var benimde ince derim burun kavisl8degil ve ucu dumduz hic kaldirmamis ve sizinki gibi 20 gunlukken tekrar bir kavis cikti odem diolar burun ortasi odem digelim eyvallah ama kenarlardaki cikinti cok sert bariz kemik insallah gecer

Herkeze merhaba bende yeni uyeyim 2 ay önce kapali teknikle burun ameliyati oldum benimde kemikli bir burnum vardi amelyat olmaya cok hizli karar verdim biranda 2 gun icinde hop esteworld hastane odasinda buldum kendimi ik 20 gun cok memnundum ama 20 gunun sonunnda tekrar burun kemeri belirdi ortasina basinca iniyo ama kenarlardaki kemik gibi burnumun ortasinda yan bir cizgi gibi beyaz seritli gibi duruyo sert bir kemik odem diolar ama insallah gecer ayrica cok duz kavis yok kalkiklik yok dumduz aynaya bakmak gelmio icimden kendimi kesicem o derece sinir oldum doktora sorsan cok dogal cok guzel dio sabir sabir sabir

Merhaba,
3 kez burun ameliyatı oldum, dün 4. ameliyatımı oldum. İlk ameliyatımı bir kkb'ciye olmuştum ve sadece burun kemerini almıştı doktor ucuna dokunmadığı, ekleme, oyma yapmadığı için hem doğal hem de ifademi bozmak yerine güzelleştirip zarifleştiren bir burun çıkmıştı ortaya. Bundan sonra benim yapacağım tek şey artık burnuma kafayı takmayıp saçımla, cildimle ilgilenmekti. Öyle de yaptım ve bir iki sene hayatımı en güzel halimde yaşadım. Sonra ne olduysa şeytan dürttü beni, ucu biraz daha zarif olsun burun kanatları biraz dar olsun diye düşünüp dururken burnumu, doğru düzgün araştrma yapmadan Veli Aslan'ın ellerinin altında buldum. Hayatımın hatasını yapmıştım. Bir iki ay bana vaadettiği burunla gezdim ama sorunlar çıkmaya başladı. Burun sırtım çöktü, kanatların biri bir yerde diğeri başka yerde. Dahası burun köküyle oynandığı için ameliyat esnasında ne yapıldıysa, göz kaslarım gevşemiş, ve zamanla bayık bakmaya başladım, küçüldüler bir garip oldular. Artık eski zarif, güzel ve kaliteli ifade taşıyan yüzümden eser kalmamıştı. 2 sene sonra bu duruma daha fazla dayanamayıp tekrar ameliyat oldum. Aslında başarılı bir iş çıkmıştı ortaya bir seneye kadar, ama yine çökmeler oldu, burun deliklerim bir yayıldı, saldı kendini, kıkırdağım iyice yamuldu. Artık bununla yaşayacağım yeter artık diyordum, zaten tekrar bir genel anestesiye dayanamazdım, göz kaslarım özellikle. Yakın zamanda, burun çöküntülerine kalıcı dolgu enjekte edildiğini öğrendim, ağrısız, ameliyatsız diye servis ediliyordu üstelik, anestezi de alınmıyordu. Bir gidip bu işlemi yapan bir doktorla görüşeyim dedim, randevumu aldım, gittim. Doktor burnumu görür görmez, yapılabilecek en kötü burun ameliyatından geçmişsin dedi. Yapabileceklerini anlattı, burun ucumun da aşırı düşük olduğunu kaldırmak gerektiğini söyledi, birkaç örnek resim de görünce ikna oldum ve o doktora ameliyatımı oldum.
Burun ucum çok kalkık şuan, inmez de böyle kalır diye endişe ediyorum.
Ve gözlerim artık küçücük kaldı, genel anestezi olmamama rağmen. Sanırım burundan geçen sinirlerle gözlerin bağlantısı var bir şekilde etkileniyor.
Bu operasyondan pişman olur muyum olmaz mıyım henüz erken fakat 2. ve 3. ameliyatımdan çok pişmanım.
Zahmet edip okuyan olduysa, biricik uyarımdır kendisine, büyük sorununuz yoksa, lütfen girişmeyin şu illet şeye.

Merhabalar,
38 gün önce burun estetiği oldum ve sizin bu forumdaki tüm mesajlarınızı okudum, keşke ameliyattan önce okusaydım. Ben hiçbir sağlık sorunum yokken, yüzüme göre fazlaca büyük kemerli ve düşük bir burnum olduğu için bıçak altına yattım. Daha önce bir kez hastaneden kaçmıştım. Bu yaz nasıl bir delilikse kendimi hastanede buldum. Burnum istemediğim halde kavisli ve öyle kısa ki, oysa ben az bir değişiklik talep etmiştim, her günüm pişmanlıkla ve ağlamakla, eski fotoğraflarıma bakmakla geçiyor. Ben yıllarca benimle alay edildiği için özgüvenim yerine gelir diye yaptırdım sözde, ama inanın artık işe güce zorla geliyorum, aynadaki insan ben değilim. Yakında psikiyatrik destek almaya başlayacağım. İnsanlar anlamıyor gülünç geliyor. Oysa ben kendi aşırı büyük ve sorunlu burnumu nasıl da özlüyorum içim parça parça oluyor nasıl bir cahillik... Zamanla düzelir deniyor ama nefes alamamak, sadece keskin kokuları alabilmek, ses tonunun hep genizden gelmesi... Tanrım! Değer miydi... Bir de herkes iki gün sonra iyi ki oldum diyeceksin diyordu ama hayır, anlamıyorlar... Ben normalde hayatta bıçak altına yatacak tip değildim, nasıl yaptım ve nasıl geri dönüşsüz bir şey. Bazen hala ameliyat olmadım diye kendimi kandırarak uyumaya çalışıyorum. Ama sabahları yine aynı... Gerçeklikle bağım kopmuş durumda, hayatta hiçbir şeyden zevk almıyorum, yemek yiyemiyorum, dört kilo verdim, her şey anlamsız geliyor... Kimse anlamıyor. Devamlı burnuma bir şey olacak çökecek düşecek korkusu... Allahım yardım et nolursun... Sizler nasıl atlattınız bunları? Lütfen aman iyi ki yaptırdım diyenler değil benim gibi operasyon sonrasını ağır atlatanlar yardım etsin lütfen çok çaresizim.

LÜTFEN AMA LÜTFEN NE KADAR ÇİRKİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSENİZ DÜŞÜNÜN OLMAYIN ŞU AMELİYATI! KEŞKE BEN DE BUNLARI AMELİYATTAN ÖNCE OKUSAYDIM HAYATIM KABUSA DÖNDÜ LÜTFEN!

Burnunuzu merak ettim bana fotonuzu atar mısınız

Burnunuzu merak ettim bana fotonuzu atar mısınız
eve gidince eski ve yeni hallerini yüklemeye çalışacağım. ama mesele insanların güzel olmuş üzülme demesi değil. yüzümdeki ifadem gitti. ben burada önce sonra fotoğraflarını görünce nasıl heves ederdim halbuki insanın kendi yüz ifadesi gibisi yok

yaa yaş ilerledikçe insanın ifadesi ister istemez değişiyor benim 5 yıl önceki pozlarımla şimdiki bir değil ki öizellikle 25 yaşından sonra inanılmaz değişi,or insan

yaa yaş ilerledikçe insanın ifadesi ister istemez değişiyor benim 5 yıl önceki pozlarımla şimdiki bir değil ki öizellikle 25 yaşından sonra inanılmaz değişi,or insan
bu durum yaşla değil de bir organınızın değişimiyle ilgili... yoksa diğer ifade değişikliği öyle güzel ki yaş aldıkça yüzünüzün oturması durumu o...

bu durum yaşla değil de bir organınızın değişimiyle ilgili... yoksa diğer ifade değişikliği öyle güzel ki yaş aldıkça yüzünüzün oturması durumu o...
henüz ameliyatın çok yeni.ben kendi burnuma takılıyodum,ama burada senin yorumlarını okuyunca senin adına çok üzüldüm.ilk günlerde bende çok mutluydum,ama birinci ay kontrolünde doktoruma ilk söylediğim şey ' bu kemer gibi kemik neden var?' oldu.
aslında ben o kemeri sevmiyormuşum.hep kavisli hayal ettim.öyle ahım şahım mükemmel olmamalıydı,doktorum doğala odaklandığı için gram ameliyatlı durmuyor zaten.birazcık törpülese ölür müydü,anlamıyorum.bide soldan kemik çıktı.her şeye potluk diyo,şişlik diyo.banada kızdı git başka şeylerle uğraş aynaya bakıp durma,resim çekme,burnunu elleme,spor yap yüz gez toz diye.bende öyle yapıyorum ama gün içinde burun muhabbeti hep dönuyor.işe girmek istiyorum,diyorumki 2-3 ay sonra tekrar kavis için ameliyat olursam nasıl işe gidicem.yani artık tam bi sorun halini aldı.ama oturup bi kere bile ağlamadım,hayatı kendime zindan etmedim.düzeltilebileceğine inandırdım hep kendimi çünki.düzelttiricemde,azimli ve kararlıyım bu konudakavis olursaymış pinokyo gibi olurmuşmuşum.kütük gibi olacağına azıcık pinokyo olsun.sanki ben tamamen oyun burnumu diyorumda.istediğim azıcık bişey.

ben sizin burnunuza bakmıştım ameliyat öncesi çok da beğeniyorum doğallığını. işte hepimizin isteği farklı... ben de keşke kemer kalsa burnumda diye üzülüyorum. yalnız beni en çok zorlayan şekilden ziyade nefes sıkıntım hiç yoktu eskiden artık geçecek deseler de inanmıyorum 38 gün oldu ağzım açık uyumaktan yoruldum. ben size kavis versem siz bana kemer :) ama benden söylemesi gerçekten kavis pinokyo görünümü yapıyor. sağlık sorununuz yoksa artık kendi haline bıraksanız keşke...

bir de aynı ameliyatta yağ dolgusu yapıldı yanaklarıma sanki 60 yaşındayım ben de son andaki kararla kabul ettim deli gibi şimdi forumda araştırıyorum masajla eriyebilen bir şeymiş masaj yapıyorum devamlı yani nasıl bir akıl tutulması ile gittim ben normalde kan bile verirken bayılan bi insanım nasıl yüzümle oynattım oyuncak ettim kendimi bilmiyorum umarım yüzümdeki yağlar erir çünkü şu anda şiş ve iğrenç bi ifadem var sanki burnum yetmiyormuş gibi

al canım,kemer senin olsun da o kemer gitti çok şükür.sadece fazla düz,benim istediğim hafif bi kavis.diyorum ya,öyle abartılı bi burun hayal etmedim.bazı doktorlar fazla oyuyor burun sırtını ve burun ucunu fazla kaldırıyor.ben istemiyorum öyle yapay bi görüntü.eskisi gibi mimik yapamamak,burnu hareket ettirememek yetiyor zaten.keşke resimleri gördüğünde sorsaydın bana.ama üzülme,dediğim gibi düzeltilebilecek şeyler bunlar.Allah başka dermanı olmayam dert vermesin.nefesi söyliyim sana,burundaki ödemden oluyor o,sonra düzelecek.ayrıca evde kendini yeme,git yapan doktorun başının etini ye bak benim 6 ay olacak,hala oturmadı.

benim ucu çok kalkık değil ama sırtı çok oyuk. doktorla konuşmaktan sıkıldım hep aynı şeyler. umarım dediğiniz gibi olur. moral veriyorsunuz. çok teşekkürler. sağolun.

benim ucu çok kalkık değil ama sırtı çok oyuk. doktorla konuşmaktan sıkıldım hep aynı şeyler. umarım dediğiniz gibi olur. moral veriyorsunuz. çok teşekkürler. sağolun.
aynı süreçlerden bende geçtim canım,halada geçiyorum gördüğün üzere.sonuçta yüzümün ortasında,direkt göze çarpan uzvum burnum.tabiki güzel olmasını isterim,o kadar acıya katlanmışım.kulaklarımdanda olmuştum mesela,1 kere olsun nasıl oldu diye üzerine düşünmedim.sorun yoktu çünkü.
sıkılma sıkılma,düzelttirene kadar söyle,ömür boyu burnunun böyle kalmasını istemiyorsan söyleyeceksin.hani görmedim nasıldır bilmiyorum ama.gerçekten Allah dermansız hastalık vermesin diyorum tekrar,estetik kaygılar bi şekilde halloluyor.bende değişimi çabuk kabullenebilen bi yapıya sahip değilim,saçımı boyatır eve gelir oturur ağlardım.artık ağlamıyorum,akıllandım,nasıl olsa o da düzeltilebiliyor

Al bende de okadr accık benimkinide oysaydi iyiydi hödükler dogallik adi atinda burnun 1 beden küçügünu yapiyolar burna girmeye korkuyolar beceriksiz cok coooook

işte ifadeni değiştiren asıl sey yağ dolgusu bence henüz fotografını görmedim. Ama yağ dolgusu ilk yapıldığında göz altları cukurlaşır burun dahada minik ve sonradan oturtma gibi kalır. yağ dolgusu zamanla erimeye başlıyacak o zaman ifaden değişecek bence. güzelim ben 2 kilo verdim die nolmus sana bi cirkinlik çökmüş yada iki kilo alınca nolmus bi güzellik gelmiş diyorlar cevremdekiler o 2 kilo bile ifade de ne kadar etkili düşünsene. yüzün şiş şiş tabi sana tuhaf gelecek. bide daha cok cok yeni sanırım senin operasyonun. en az 6 ay gecmeden karar vermek ve o yönde psikolojini etkilemek büyük hata bence. az sabır yüzündeki sişlik insin bence burnuna daha sıcak bakıcaksın. bide fotografını görürsem daha ii yorumlayacağım. umarım seninki sadece kuruntudur umarım zamanla oturur mimiklerin bi kaç ay sonra mutluyum diye yorumlarını okurum.bide makyaj felan yapmadığından bahsetmişsin bence biraz makyajla felan ugras başka ugrasılar bul kendine bu surec daha hızlı gecsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…