Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

benim de 5. günüm, alçım çıkmadı henüz. Çok bir değişiklik beklemiyorum. Biraz daha küçülmesi yeterli benim için. mükemmel burun çıkmazdı benim burnumdan zaten. Özellikle kbbci değil estetik cerrah tercih ettim. doktorum şöyle söyledi ameliyattan önce: bu halinden daha iyi görünümde olacak. Mükemmel olmasın ama öncesinden daha iyi olsun. İnşallah sonuçtan memnun kalırız hepimiz.

Canım B'nde kbb ciye oldum ameliyat. Seklinden falanda memnunum. Gercekten ödemin falan varsa burun sekli farklı duruyor. Geçince daha düzgün olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım B'nde kbb ciye oldum ameliyat. Seklinden falanda memnunum. Gercekten ödemin falan varsa burun sekli farklı duruyor. Geçince daha düzgün olabilir

burun ucuna kıkırdak eklendi benim. 12. günümdeyim ve burnumun ucu limon gibi şiş ve yuvarlak. dokununca hissetmiyorum. bir kere yanlışlıkla elim çarptı çok acıttı. Senin de ilk haftalarda böyle mi olmuştu. bu yuvarlak görünüş değişecekmi yoksa bu şekilde kalacak sadece şişlikleri mi inecek.

Daha cok erken 12. Gün. O burnunun ucuda iner diye düşünüyorum. Yanları ve ucu şiş oluo zaten genelde. Ilk zamanlar bnmde şişti. 3 ,5 ay oldu ben olalı.Resim atıyım sana.

çok güzel olmuş burnun. inş. benimde böyle olur

ben şişliği olduğunun farkındayım zaten ama benim korkum şişliği indiğinde de yine burun ucumun şeklinin bu şekilde yuvarlak kalması. Yani şişliği indiğinde şekli değişir diyorsun sen sivrileşme olur diyorsun öylemi. Senin de burnun ucunun şekli yuvarlakmıydı hatırlıyormusun?

Canm evet benimde ilk zamanlar daha yuvarlaktı burnumun ucu. Az biraz daha indi. Resim varsa bi atarmısn. Bakıyım. Okadar göze batan bi yuvarlakmı yani

evet canım ben de aynı şeyi istiyorum.minicik hokka bir burun değil de daha kibar bir burnum olsa da yeter.zaten benim yüzüm de büyük küçük bir burun bana yakışmaz.

canım resim ekler misin.... benim burnumun ucuda alçı çıktığında çooook tombişti ve sanırım öyle kalacak

ikinci ayım bitmek üzere ama burun ucum hala çok tombiş

evet canım ben de aynı şeyi istiyorum.minicik hokka bir burun değil de daha kibar bir burnum olsa da yeter.zaten benim yüzüm de büyük küçük bir burun bana yakışmaz.

Benim yüzüm de büyük, sanırım burnu büyük olanların yüzü de büyük oluyor. Büyük olması çok sorun değil de şekli düzgün olsun istiyor insan.

Ameliyatımın üzerinden üç sene geçti desem??

Ameliyatımın üzerinden üç sene geçti desem??

Çok rahatsız esıyorsa iyi bir doktora revizyon olabilirsiniz. Tabi bunu arastrmak gerekiyor. Birazda şans olduğunu düşünüyorum. Mutlaka her doktordan bi memnun olmayan çıkıyor.

şans falan değil kendileri zaten başarısız doktorlar.

Sans derken sunu demek istedi galiba. Çok iyi bir doktora ameliyat olup kotu bir burna sahip de olabilirsin ya da adi sani duyulmamis bir doktora ameliyat olup memnun da kalabilirsin. Sans payi var az da olsa.

Evet aynen öyle demek istedim :) ben Bolu'da oldum ameliyatımı. Memnunda kaldım yani. Bu forumdada cok ünlü doktorlara olanlar var. Bazılarını okursanız hiç memnun değiller. Biraz şans payı var. Doktorda tabiki oldukça önemli bir faktör

Burnun gerçekten çok güzel olmuş, benim de 9. günüm bugün. Memnunum şimdilik ama şişlikler inerse daha da memnun olucam. Burnumun ucundaki yuvarlaklık şişlikle ilgilidir umarım.

Cok memnunum iykide yaptirmisim 2 haftalik burnum baktikca mutllu oluyorumm darisi olmayanlara:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burnun gerçekten çok güzel olmuş, benim de 9. günüm bugün. Memnunum şimdilik ama şişlikler inerse daha da memnun olucam. Burnumun ucundaki yuvarlaklık şişlikle ilgilidir umarım.

Tesekkur ederim :) şişlikle ilgilidir diye tahmin edıorum. B'nde bile az da olsa var yani :) zamanla düzelir umarım

benim burun ucumda tombik bırakılmış.... ilk günlere nazaran biraz indi ama daha çoook inmesi lazım, mutlu olmam için

o kadar da iner mi bilmiyorum...

benim burun ucumda tombik bırakılmış.... ilk günlere nazaran biraz indi ama daha çoook inmesi lazım, mutlu olmam için

o kadar da iner mi bilmiyorum...

THhALiA06cım çok umutsuz konusuyorsun herkesin yapısı farklı belki senin şişlerin geeç iniyordur benim arkadaşım olmuştu herkes kızla dalga geçti eskisinden büyük olmuş die şimdi minicik kaldı yavaş yavaş iniyo üzülme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…