Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

nefesi düzgün olanlar nolur ikinci operasyona girmeyin benim için oyuk olması çok üzücü kısacık kaldı burnum ama nefesim düzelirse artık takmayacağım yani sağlığım en önemlisi nolur siz de üzülmeyin
 
düzelecek canım merak etme!burnum seninki kadarken içinde öyle bi ödem vardıki,aynı senin gibi kendimi hep öyle kalacağım zannediyordum.doktora kontrole gidince sorun olmadığını öğrenince rahatlıyordum.sıcaklar ödemi arttırıyor,ben öyle gördüm.burnumun uç kısmı top gibi şişiyo,içide şişiyo.sanırım damarlar genişliyormuş.ama geçecek,bi endişen olmasın.keşke doktoruna ben kavis istemiyorum deseydin baştan.bende istediğim halde söylemedim nasıl olsa yapar diye,şu an pişmanım.
 

en baştan beri en çok vurguladığım şey kavisti hatta kendi yaptığı burun vardı düz onu da göstermiştim ama... söyledikleriniz içimi rahatlatıyor, o kadar inanmak istiyorum ki bir gün nefesimin düzeleceğine. bazılarının 40 güne düzeliyor anlamıyorum bizimki neden böyle... belki de çok işlem gördüğünden. desteğinize teşekkür ederim vakit ayırıp yazıyorsunuz.
 
Bende ayni durumdayim arkadasim bugun ameliyatin 9. Gunu su an cok sis oldugu icin normal gibi gorunebilir ama sisler inince kucucuk olucak eski hali oldukca kemerli ve genisti bu halime zor alisicam
 

Eklentiler

  • 1439052394421.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 984
Bende ayni durumdayim arkadasim bugun ameliyatin 9. Gunu su an cok sis oldugu icin normal gibi gorunebilir ama sisler inince kucucuk olucak eski hali oldukca kemerli ve genisti bu halime zor alisicam

öncelikle çok geçmiş olsun. benim dokuzuncu günümle 40 arasında çok fark var. beni 9. gün görseniz çığlık atar kaçardınız. lütfen sabredin çok şiş şu an hem yüz hem burun. ama alışma konusunda yorum yapamıyorum bunu diğer arkadaşlara bırakıyorum. inşallah siz süreci daha kolay atlatırsınız.
 
Bir de arkadasim soylemeyi unuttum yeni burnun gercekten cok cok daha guzel sadece yillardir eskisine aliskin oldugun icin su an alisamadin bende oyleyim buyuk bi burnum vardi ve otuzbes yil onunla yasadim dokuz gunde yenisine alisamamis olmam cok dogal sanirim
 

elbette çok doğal ki sizin burnunuz da güzel görünüyor ve bence iyileşme süreciniz de normal. benim gözümdeki kanlar 30. gün geçti. göz altlarım hala mor kapatıcı kar etmiyor. içinizi ferah tutun benim kadar şişmemişsiniz.
ama anlıyorum bizimki gibi kemerli düşük burundan estetikli burna geçiş çok zor.
 
Bende buraya daha once yazdimmi bilmiyorum ama bogazici tip merkezi magduruyum burnumu kbb ve estetisyen ortaklasa mahfettiler buda yetmiyormus gibi daha sonrasinda hic ilgilenmediler mahkemeye verdim sonuc takipsizlik tabiki

Siz siz olun o kurumdan uzak durun revizyon olucam hem cesaretim yok hem korkuyorum ya daha beter olursa diye

Ayrica orda ameliyat olup memnun olani gormedim
 
bir de en çok ne koyuyor bilir musunuz arkadaşlar? ben güzelleşmek için değil de yıllardır insanlar bakıyor lütfen bana kimsenin bakıp da üzerinde yorum yapmayacağı kadar doğal belli belirsiz düzeltilmiş bir burun yapın dedim. doktorum da burnundaki kemiği alınca dramatik bir değişiklik olacak dedi ama bana hikaye gibi geldi... sandım ki kimse fark etmeyecek ben de hemen alışacağım falan. şimdi o kadar belli ki işyerinde insanlar beni tanımıyor aa siz miydiniz ne kadar değişmişsiniz hayırlı olsun diyenler, siz delempicka'nın kardeşi misiniz diyenler... herkes eskisinden çok burnuma odaklandı. offff of! sağlığım yerine gelsin bunları önemsemeyeceğim ama şu hassas dönemimde çok koyuyor.
 


ben de hep ora ile ilgili şikayetler okudum forumda ne oldu burnunuza nefes mi alamıyorsunuz
 
ben de hep ora ile ilgili şikayetler okudum forumda ne oldu burnunuza nefes mi alamıyorsunuz
Nefes alamiyorum ,ameliyat sonrasi durup durup kanama peydah oldu.bu da yetmiyormus gibi acik ameliyat olmustum acilis yerlerinde iz kaldi . iki kere ameliyat oldum orda hala ayni ve sanki simariklik yapiyormusum gibi "e tamam artik yani " tavri takindilar. Oraya git gel mutsuz saglik sorunuyla ugrasan onlarca kadinla tanistim .aman diyorum uzak durun kasap mezbaasi gibi .ilk basta cok ilgililer ama sonrasi yok .rus ruleti oynamak gibi
 

İnşallah doğru düzgün bir yerde titiz bir doktora revizyon olup kurtulursunuz. Gerçekten okuyanlar dikkate alsınlar forumu altüst ettim herkes mutsuz orada olan. Revizyon başlıklarında uygun bir doktor bulabilirsiniz belki. Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim. Sağlığımız çok önemli.
 
Bende ayni durumdayim arkadasim bugun ameliyatin 9. Gunu su an cok sis oldugu icin normal gibi gorunebilir ama sisler inince kucucuk olucak eski hali oldukca kemerli ve genisti bu halime zor alisicam
Merak etme burin ilk bir ayin sonuna dogru hafif dusecektir.Ama normal bir geis gibi dusin en son genelde iki kas arasi sislikler iner kenarlar ice dogru hafif coker ama en az iki ay icinde olur bunlar alti ay boyunca deri kendne ancak gelecektir
 
T
Merak etme burin ilk bir ayin sonuna dogru hafif dusecektir.Ama normal bir geis gibi dusin en son genelde iki kas arasi sislikler iner kenarlar ice dogru hafif coker ama en az iki ay icinde olur bunlar alti ay boyunca deri kendne ancak gelecektir
Tsekkur ederim canim :) burdan okudugun en kucuk olumlu bi yorum moralimi duzeltiyo
 
Cok tesekkurler canim insallah hepimiz icin hersey yolunda gider pffffff zaman gecmiyo...
 
söylediğini yapmış ve dramatik bi değişimle estetik olduğu belli olan bir burun yapmış demekki,takılma boşver..zamanla burnuna sende alışırsın,etrafındakilerde alışır.senin istediğin burun,benim burnum.Aa estetik mi yaptırdın?ama hiç belli olmuyorki! diyolar,benimde asabım bozuluyo tam tersine.e be kardeşim tamam doğal olsun,olsunda bu kadarda olmasın.aylardır görmediğim birileriyle karşılaştığımda hiç kimse bana,yaa sende bi değişiklik var,ama ne? diye sormuyor,ya da yüzüne başka bi güzellik gelmiş,naptın sen? falan demiyorlar.
diyorum ya,istediğim çok çok başkalaşmış,sanki bana ait değilmiş gibi duran bir burun değildi.burnumun ucuda indikçe indi,1 yıl dolunca eski hali gibi iyice aşağıya inmese bari.
böyle konuştukçada bi daha kontrole gidesim gelmiyor.
 
arkadaşlar ben çok kötüyüm yine sabaha dek kabus gördüm titredim uyuyamıyorum nefes alamıyorum on dakika uyudum saatler geçmiş sandım uyandığımda kalbim çok hızlı atıyordu boğulacak gibi oluyorum ama psikolojik değil gerçekten nefes alamıyorum uyandığımda öleceğimi düşünüyorum gece kendi yüzüm ve burnum olduğunu düşünerek uyumaya çalışıyorum ama sabah bakıyorum kesilmiş burnum şoka giriyorum 41 gün oldu ama ben düzelemiyorum bırakın kabullenmeyi gittikçe kötü oluyorum aynaya bakamıyorum yine sayıklıyorum devamlı uyku uyanıklık arasıyım Allahım ben ne yaptım kendime öyle kötüyüm ki şimdi zorla kalktım yatsam daha kötü hiçbir işimi yapamıyorum artık kimse de benimle iletişim kurmuyor herkes azarlıyor kimse anlamıyor ben kendimi istiyorum ben bu şekilde yaşayamam çok korkuyorum dışarı çıkmaya bile korkuyorum öleceğimi düşünüyorum uyanır uyanmaz başlıyor zaten on dakika uyuyabiliyorum nefes alamıyorum
 
her şey üst üste geliyor şimdi de ailemden biri acile kaldırıldı ben artık dayanamayacağım
Allah Allah,tamam beğenmeme üzülme durumunu anlarımda,sen niye bu kadar ağır bir depresyon haline girdin açıkçası anlayamıyorum.ya da hem burun estetiği hemde yaşadığın diğer gündelik sıkıntılar birleşince ortaya böyle bi sonuç çıktı.
bence hiç durma,yarın doktoruna git,seni rahatlatacak bir şeyler yapsın mutlaka ve naçizane benim tavsiyem birde psikoloğa bir seanslıkta olsa bi git bakalım.
hayatı kendine zindan etme canım,bunun geçebilecek bi sorun olduğunu düşün.önce nefes sorunun çözülsün,baktın zamanla burnunun şekli içine sinmiyor,evet zor ama ikinci bi operasyonla düzeltirler,geçer,rahatlarsın.ucunda ölüm yok yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…