@Diclepsklg# bu arkadasin paylastigi resim kaldirilmis neden. Ben bu sitedeki hep iyi yorumlar oldugu icin bir dr estetik ameliyat olucam.
Neden cunku hep bu dr kotu ameliyat yapmadigi yazilmis. Arkadasin dr bilmiyorum belki benim drum bilmiyorum uyeliginin iptal edilmesi hele resimlerin silinmesi beni endiselendirdi gercekten bilgilendirilmek istiyorum arkadasin 1 msj yazmis sonra yok engelli nedeni tutumuysa. Burda tam tersini yapan fanatik derecesinde doktorunu savunan insanlar var. Buda insanlari yonlendirmektir. Belkide cok para dokup aslinda alakasi olmayan bir magduriyet yasamalarina sebep olacaklar buda kotu degilmi. Yermek kadar. Birine olmayacak vaatlerle bir dr yonlendirmek maddi manevi bu insanlara zarar vermezmi.
Bilemedim ben olumlu olumsuz tum elestirilerin yayinlanmasindan yanayim. Yok eger cok yermek yasaklanma sebebiyse. Cok ovmekte yasaklanma sebebi olmali.
Ben anlamadigim icin gercekten cevabi merak ediyorum
Vallahi isiniz zor Allah yardim etsin binlerce konuyu tabiki takip etmeniz imkansiz bu konuda artik yardimci olmaya calisirim insallah size..Reklam yapanları bildirmelisiniz, siz bildirmezseniz biz hepsini göremez, müdahale edemeyiz.
Hergün forumda, ki forumun birçok bölümü var, yüzbinlerce üye binlerce yorum yapıyor, yönetim olarak bu yorumların hepsini anında görme imkanımız yok, bu sebeple mesajların altına KİB butonu konuldu, sizler şüphe ettiğiniz üyelikleri ya da içerikleri bildirin diye
Lütfen bildirin.
Ben teşekkür ederim, evet lütfen bizden yardımlarınızı esirgemeyin, reklam mı yapılıyor, karalama mı yapılıyor hemen bildirin.Vallahi isiniz zor Allah yardim etsin binlerce konuyu tabiki takip etmeniz imkansiz bu konuda artik yardimci olamya calisirim insallah siz..
Suphelendihil an kibyaparim.
Tsk ederim
Acikcasi onu bende bilemem.Anlayışınız için ben teşekkür ederim, reklam veya karalama olduğunu düşündüğünüz yorumlar olursa, yorumların altındaki KİB butonuna basarak bize yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Ayrıca ameliyat olacaksanız mutlaka doktorunuzu iyi araştırın
Saygılarımla...
Etkilenme kelimesi yetersiz geldi banaValla dediğim gibi herkesin aklı var dr seçimini de ona göre yapasın kimse kimseyi yönlendremez koca insanlarız ha etkileniriz gideriz o ayrı ama ben çok övülen dr yede gitsem o anda elektirik almasam olmam ameliyatımı birde bakarım bu ameliyatları çok yapıyormu? görüürm sonuçlarını özelden de yazışırım sonuçları hakkında bunlar donedir benim için!!! Onur erolada ameliyat olup memnun olmayan var beklentiyle de alakal şeyler bunlar sadece onu biliyorum, burunda ben Muhhammet beyi beğenirim ha memnun olanda var olmayanda ben bakarım ameliyat sonucu çoğunluk memnun mu?
Ben bazen kib butona basmaktan korkuyorum benide cimbizlarsin diyeBen teşekkür ederim, evet lütfen bizden yardımlarınızı esirgemeyin, reklam mı yapılıyor, karalama mı yapılıyor hemen bildirin.
Hakaret, çok afedersiniz küfür, tartışmalarda da hemen KİB yapın, elimizden geldiğince çabuk bir şekilde gelir gerekeni yaparız, şüphelendiğiniz üyelikleri de bildirin, altından birşey çıkmasa da sorun değil, biz araştırırız sizlerin içi rahat eder hiç olmazsa.
Birlikte hareket edersek bölümde yaşadığınız sorunlar daha kolay alt edilir
Sağlıklı günler dilerim
Aynen gidip gorusmek cok cok onemli birde butun doktorlarin memnun hastalari varsa olmayanlarda var bunu bilmek ne istedigini iyi anlatmak doktora cok onemliValla dediğim gibi herkesin aklı var dr seçimini de ona göre yapasın kimse kimseyi yönlendremez koca insanlarız ha etkileniriz gideriz o ayrı ama ben çok övülen dr yede gitsem o anda elektirik almasam olmam ameliyatımı birde bakarım bu ameliyatları çok yapıyormu? görüürm sonuçlarını özelden de yazışırım sonuçları hakkında bunlar donedir benim için!!! Onur erolada ameliyat olup memnun olmayan var beklentiyle de alakal şeyler bunlar sadece onu biliyorum, burunda ben Muhhammet beyi beğenirim ha memnun olanda var olmayanda ben bakarım ameliyat sonucu çoğunluk memnun mu?
Acikcasi onu bende bilemem.
Yani bende ameliyat olucam memnun kalirsam buyuk ihtimalle bende dr burda memnuniyetimi paylasicam. Tersini demeye dilim varmiyor. Tersi hic oluyacak dusuncesiyle ben sadece iyi tarafini yaziyim. Iyi diyelim iyi olsun. Galiba biraz hatada bizde kizlar sadece internetteki yorumlarla degil gidin kendiniz gorun iyice emin olun herseyi sorun doktorun hastalariyla konusun ama internetten degil kendi ofisinden gidin bizzat gorun tanisin. Icinize sinsin ole ameliyat karari alin Bende doktoruma gidicem derdimi anlaticam ve insallahta istedigim gibi ameliyatim sorunsuz istedigim goruntuye en azinda yakin bir sekilde olucak.
Etkilenme kelimesi yetersiz geldi bana
Ha ben yurt disinda olmanin dezavantijini yasiyorum tabi yani gidip te ayni gun muane ve ameliyat ne elektrik almaya zamanin oluyor nede dusunme zamanin malesef ve o gun zaten ameliyat piskolojisiyle hic bir sey gelmiyor aklina.. Sonra o sakinlestirici ilaci da icince geri donusu olmuyor malesef hic bir seyin
Mesela ben cok hastasiyla konusamadim neden se ameliyat olan gitmis girmiyolar artik foruma
Tabiki ayni drun her yaptigi ameliyat guzel olacak diye bir garanti yok insanlarda bunu anlamiyor
Iste bende istanbulda degilim gidip drlari arastirayim diyecem kalacak yerde kocaminda vakti yok. Cocuklarda kucuk. Bu cok dezevantaj.Etkilenme kelimesi yetersiz geldi bana
Ha ben yurt disinda olmanin dezavantijini yasiyorum tabi yani gidip te ayni gun muane ve ameliyat ne elektrik almaya zamanin oluyor nede dusunme zamanin malesef ve o gun zaten ameliyat piskolojisiyle hic bir sey gelmiyor aklina.. Sonra o sakinlestirici ilaci da icince geri donusu olmuyor malesef hic bir seyin
Mesela ben cok hastasiyla konusamadim neden se ameliyat olan gitmis girmiyolar artik foruma
Tabiki ayni drun her yaptigi ameliyat guzel olacak diye bir garanti yok insanlarda bunu anlamiyor
Aynen gidip gorusmek cok cok onemli birde butun doktorlarin memnun hastalari varsa olmayanlarda var bunu bilmek ne istedigini iyi anlatmak doktora cok onemli
Evet yok zaten burun icin bir gun once randevu verdi artik hop diye girmicem ameliyatabenim sözüm sana değil arkadaşım sen zaten çok araştırdın okudun süzgeçten geçirdin erken evre panic yaşıyorsun buda normal memnun kalırsın kalmazsın bunları bilemem tabi bak burun da da gün aldın ameliyat olacaksın önce gel görüş o zaman ameliyata hop girme ne diyim. Herkesin aklı fikiri var tartsın biçsin öyle girsin ameliyata
Evet, iyi düşünün iyi olsun inşallah.
Doğru, burada insanlar olumlu mesajlarda yazıyor, olumsuz mesajlarda, doktor memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor, benim memnun olduğum doktordan siz memnun kalmayabilirsiniz, ki benim başıma da geldi, gayet memnun kaldığım kadın doğumcumdan başka bir arkadaşım hiç memnun kalmadı, hatta epeyce sürtüştüler, bende tavsiye ettiğime pişman oldum, o gün bugündür asla doktor tavsiye etmem mesela.
Gidip kliniğinde görmek, doktorla birebir görüşmek, yaptığı ameliyatların detaylarını bizzat kendisinden öğrenmek çok mühim.
Görüşmelisiniz ki içinize sinmiyorsa farklı doktorları araştırabilesiniz, sağlık bu sonuçta, yorumlara göre riske atılmamalı.
Off allah korusun cok korkuyorum ben pisman olmaktan bu simdiki burnumu aramaktanIste bende istanbulda degilim gidip drlari arastirayim diyecem kalacak yerde kocaminda vakti yok. Cocuklarda kucuk. Bu cok dezevantaj.
Bide birazda sans mi ne bir arkadasim burnunu yaptirdi minicik guzelim burnu bide yapti.
Sonuc burnu yamuk bir tuaf bide buyumus. Ustune kasi gozu cok guzeldi onlarda bozulmus. Kiza bisey diyemedim ama sorunsuz burnu doktoru ne hale getirmis
AynenMune tek mesajım yoktur git benim dr ye ol diye!!!! Tavsiye etmem ben memnunum kişinin memnun kalcağının garantisini ben veremem kendi versin kararını
Reklam yapanları bildirmelisiniz, siz bildirmezseniz biz hepsini göremez, müdahale edemeyiz.
Hergün forumda, ki forumun birçok bölümü var, yüzbinlerce üye binlerce yorum yapıyor, yönetim olarak bu yorumların hepsini anında görme imkanımız yok, bu sebeple mesajların altına KİB butonu konuldu, sizler şüphe ettiğiniz üyelikleri ya da içerikleri bildirin diye
Lütfen bildirin.
Off allah korusun cok korkuyorum ben pisman olmaktan bu simdiki burnumu aramaktan( nolacak bu halimiz kime guvenecegiz kime inanacagiz kafam karisiyor cidden
Ani seyi yasadim ne tuaf. Benim kadin dogumcum beni sorunsuz dogurttu. Ama yengem dusuk yapti ve dayimla drla tartistilar oneren bendim. Ama dr burdaki en iyi kadin dogumcu olarak gercekten alaninda bir numara ama iste dusuk olacaksa oluyor sonucta oda insan. Onunda yapacagi birsey yoktu.Evet, iyi düşünün iyi olsun inşallah.
Doğru, burada insanlar olumlu mesajlarda yazıyor, olumsuz mesajlarda, doktor memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor, benim memnun olduğum doktordan siz memnun kalmayabilirsiniz, ki benim başıma da geldi, gayet memnun kaldığım kadın doğumcumdan başka bir arkadaşım hiç memnun kalmadı, hatta epeyce sürtüştüler, bende tavsiye ettiğime pişman oldum, o gün bugündür asla doktor tavsiye etmem mesela.
Gidip kliniğinde görmek, doktorla birebir görüşmek, yaptığı ameliyatların detaylarını bizzat kendisinden öğrenmek çok mühim.
Görüşmelisiniz ki içinize sinmiyorsa farklı doktorları araştırabilesiniz, sağlık bu sonuçta, yorumlara göre riske atılmamalı.
İşte insanların memnuniyet, istek ve beklentilerine göre değişiyor doktor memnuniyeti, kimi doktorun resmiyetini bile nahoş bulabilir, yakınlık ister, hele ameliyat olacaksanız doktorun neşterdeki ustalığı kadar ilgi göstermesi de kriter olabiliyor, kimi de beni yeteri kadar bilgilendirsin, el becerisi ve tecrübesi bana kafi der.
Bu yüzden burada X doktordan memnunum diye yazıldığında aaa çok memnun kalınmış bende ona ameliyat olmalıyım demeden önce doktorun kendisiyle görüşmek lazım.
Ben memnunum ama neye göre memnunum değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?