Mesajına cvp vermiyorum verilmiyor yani ayarlarına bak istersen. Burdan yazıyorum bak kimse yok yere bütün bunları yazmaz doktor başarısız ve ben ne ilk nede sonun. Kızlar yazmiyor çekiniyor çünkü sustuyorlar + revizyon olabilmek için bile olsa bişey demiyorlar çünkü doktorlar birbirini tanıyor sende biliyorsun dur. Benim korkum yok herseyin ispatı var kanıtlarim dediklerimi sanada güvenmiyorum onlardan birisin galiba bişey bilmeden sert tepki verdin. Düşün bi kim yok yere öyle yapar ? Resimlerimi ekledim kaldırdılar yorum yaptım olumsuz uyeligime son verildi. Ve kimse bişey yazıyorsa korktuğu için yazmıyor. Ama yakinda onlarda arkamdan gelecekler burunlari bi düzelsin. Bu forumdaki hersey yalan inanma bende burdan bulmuştum Doktorumu. Nefesim aldı benden hemde hiç bi sorunum yokken. Ben onunla ilgili hiç olumsuz bişey görmemiştim ilk ameliyat imdi araştırmadan gittim hayatımı mahfetti. 1 buçuk senEdir böyleyim. Bunlar böyle para kaziyor bi reklamlar kaç ameliyat yapıyorlar. Dua etsin o burnum düzelsin diye yoksa dahada kötüsunu yaparım yakında yurt dışında ameliyat olcam nefes alamıyorum çünkü herseyden geçtim nefesim düzelsin yeter.Iste buda benim en büyük korkum
Slm geçmiş olsun burnunuz eski haline göre milyon kat daha güzel görsel olarak hiç bunalıma girmeyin bencearkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınıza önceki ve sonraki hallerini yüklüyorum. şimdi sadece burnumu görünce aman ne güzel olmuş işte diyeceksiniz biliyorum ama yüzüm bir bütün olarak bu burnu kaldırmadı, eski burnum ince olduğu için ve yüzüme uyduğu için bambaşkaydım. her şeyi geçtim mükemmel bile yapsa estetik olma fikri yüzümün değişmesi beni çok ama çok yıprattı. hala kendime inanamıyorum sanki bir kabus görüyor gibiyim. hele o yağ dolgusu falan... ben nasıl yaparım öyle şeyleri....(((
o eline gelen sey kemik benim de elime gelmisti ben gecer diyordum gecmedi. nefes konusunda soyleyebilecegim pek bir sey yok cok sıkıntım olmamıstı. sanırım nefes kısmınla da oynanmıs senin. sola dogru kayıksa eminsen ön kamera yanıltıcı olabilir. eminsen burnunun yamuklugundan kıkırdak dokunla oynanmıs vs olabilir ilk ameliyatımda başıma gelmişti. seni oyalıyor gibi sanki doktorun. başka bir doktora muayene olmanı öneriyorum.
- Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Ona kalsa 1 yılda nefes alırmışım ! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim
bence senin psikiyatra gitmen gerek eski burnun özlenecek gibi degil. suandaki de sisler inince bu topaklık bu kadar kavis kalmaz geçmis olsun.arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınıza önceki ve sonraki hallerini yüklüyorum. şimdi sadece burnumu görünce aman ne güzel olmuş işte diyeceksiniz biliyorum ama yüzüm bir bütün olarak bu burnu kaldırmadı, eski burnum ince olduğu için ve yüzüme uyduğu için bambaşkaydım. her şeyi geçtim mükemmel bile yapsa estetik olma fikri yüzümün değişmesi beni çok ama çok yıprattı. hala kendime inanamıyorum sanki bir kabus görüyor gibiyim. hele o yağ dolgusu falan... ben nasıl yaparım öyle şeyleri....(((
ben sana ters bisey demedim ki ben ne ameliyat oldum ne baska bisey. yorumlarin beni tereddüte düsürdügü icin sana samimiyetle bi soru sordum böyle cikismana anlam veremedim!Mesajına cvp vermiyorum verilmiyor yani ayarlarına bak istersen. Burdan yazıyorum bak kimse yok yere bütün bunları yazmaz doktor başarısız ve ben ne ilk nede sonun. Kızlar yazmiyor çekiniyor çünkü sustuyorlar + revizyon olabilmek için bile olsa bişey demiyorlar çünkü doktorlar birbirini tanıyor sende biliyorsun dur. Benim korkum yok herseyin ispatı var kanıtlarim dediklerimi sanada güvenmiyorum onlardan birisin galiba bişey bilmeden sert tepki verdin. Düşün bi kim yok yere öyle yapar ? Resimlerimi ekledim kaldırdılar yorum yaptım olumsuz uyeligime son verildi. Ve kimse bişey yazıyorsa korktuğu için yazmıyor. Ama yakinda onlarda arkamdan gelecekler burunlari bi düzelsin. Bu forumdaki hersey yalan inanma bende burdan bulmuştum Doktorumu. Nefesim aldı benden hemde hiç bi sorunum yokken. Ben onunla ilgili hiç olumsuz bişey görmemiştim ilk ameliyat imdi araştırmadan gittim hayatımı mahfetti. 1 buçuk senEdir böyleyim. Bunlar böyle para kaziyor bi reklamlar kaç ameliyat yapıyorlar. Dua etsin o burnum düzelsin diye yoksa dahada kötüsunu yaparım yakında yurt dışında ameliyat olcam nefes alamıyorum çünkü herseyden geçtim nefesim düzelsin yeter.
Mesajına cvp vermiyorum verilmiyor yani ayarlarına bak istersen. Burdan yazıyorum bak kimse yok yere bütün bunları yazmaz doktor başarısız ve ben ne ilk nede sonun. Kızlar yazmiyor çekiniyor çünkü sustuyorlar + revizyon olabilmek için bile olsa bişey demiyorlar çünkü doktorlar birbirini tanıyor sende biliyorsun dur. Benim korkum yok herseyin ispatı var kanıtlarim dediklerimi sanada güvenmiyorum onlardan birisin galiba bişey bilmeden sert tepki verdin. Düşün bi kim yok yere öyle yapar ? Resimlerimi ekledim kaldırdılar yorum yaptım olumsuz uyeligime son verildi. Ve kimse bişey yazıyorsa korktuğu için yazmıyor. Ama yakinda onlarda arkamdan gelecekler burunlari bi düzelsin. Bu forumdaki hersey yalan inanma bende burdan bulmuştum Doktorumu. Nefesim aldı benden hemde hiç bi sorunum yokken. Ben onunla ilgili hiç olumsuz bişey görmemiştim ilk ameliyat imdi araştırmadan gittim hayatımı mahfetti. 1 buçuk senEdir böyleyim. Bunlar böyle para kaziyor bi reklamlar kaç ameliyat yapıyorlar. Dua etsin o burnum düzelsin diye yoksa dahada kötüsunu yaparım yakında yurt dışında ameliyat olcam nefes alamıyorum çünkü herseyden geçtim nefesim düzelsin yeter.
Bana biri tek bir msj sonra arkadasin engellemesini anlatabilirmi. Gercekten bunu anlayamadimMaalsef burada mazlumu oynama site üzerinde dr tehdit etme!! hatta parasını geri isteme sonucu iyi de olan ama geriye para talep eden!!! ben k.k da yazacağım sizi rezil edeceğim değip burayı kullanan çok . Ben ve arkadaşlarım yazdık memnuniyetsizliğimiizi tabi bunu sınırlar için de yok bu dr memede başarısız diplomasını yırtsın yok burun da fiyasko gibi söylemlerle değil herşeyin bir adabı var!!!!Önce doktorunla çözmeye çalışırsın sorun varsa ha çözüm üretmedimi sende eminmisin sonucun doktorun başarıızlığı ile orantalı olduğuna (bunu ik doktorla belgelemen lazım ) yargı yoluna başvururusun burada bunu yapan arkadaşlarım da oldu.
K.k da bende yazdım başarısız bulduğum ve revizyon olduğum ameliyatımı memnun değilim diye tüm eleştiri yazılarım da duruyor kaldırılmadı!!!
@Diclepsklg# bu arkadasin paylastigi resim kaldirilmis neden. Ben bu sitedeki hep iyi yorumlar oldugu icin bir dr estetik ameliyat olucam.Çok samimi soruyorum,
- doktorunuza durumu bildirdiniz mi ?
* evet ise
- size ne önerdi ? tepkisi ne oldu ? size önerdiği çözümü kabul ettiniz mi etmediniz mi ? size bir çözüm önerdi mi ?
* hayır ise
- durumu doktorunuza bildirmeyip burada nasıl bir çözüm üretmeye çalışıyorsunuz ? yasal haklarınızı neden kullanmıyorsunuz ?
size sorularım bitti. Şimdi gelelim mmenuniyetsizlik yaşayanlara. Her doktorun operasyon sonuçları %100 başarılı değildir bunu iddia eden doktor varsa yalan söylüyordur. Fakat operasyon sonucundan memnun değil iseniz ;
- Öncelikle doktorunuzla iletişime geçmelisiniz, doktorunuz çözüm üretmiyor ise buraya gelip süreci açık açık yazıp memnuniyetsizliğinizi dile getirebilirsiniz. Bu tür hiç bir yorum siteden kaldırılmamaıştır.
Doktorunu tehdit eden, şunları vermez isen KK da yazarım diyenlerin tüm yazışmaları siteden kaldırılmıştır. Operasyon ücretinin üzerinde para(tazminat) talep ediyorsanız bunun yeri KK değil mahkemelerdir.
Bu sebeple burada mazlumu oynayıp ne bizi ne de diğer üyeleri salak yerine koymayın.Jelesec isimli üye geçmişte yaşadığı olumsuz tecrübeleri burada yazmış noktasına virgülüne dokunulmadan yayınlanmıştır.
Doktorunu burada arayıp bulanın da hakkını burada arayanında aklından şüphe ederim. Bu sitede sadece fikir edinebilirsiniz. EN doğru kararı gidip doktor ile görüştükten sonra siz vermelisiniz.
Bir diğer memnuniyetsiz kitlede doktorunu tehdit etmek için burayı kullanıyor doktorundan alacaklarını aldıktan sonra da şunu silin bunu silin diye bize geliyor bu üyelere neden kimse tepki vermiyor ? Soran oldumu da KK da yorumlar siliniyor yalanını yayıp duruyorsunuz.
Bu sitede site kruallarını aykırı yazılmış veya yasal olarak ihtarname gelmemiş hiç bir yazıya müdahale edilmemektedir. Şu konu neden kaldırıldı dediğinizde hepinize gösterebileceğimiz yasal ihtarnameler elimizde mevcuttur.
Amacı üzüm yemek olanları tenzih ederim ama bağcıyı dövmek isteyenlere bu sitede prism verilmemektedir.
Şu yazıyı da lütfen dikkatlice okuyun. (tıklayın)
Bilginize.
ya sen ciddi misin eski burnunu özlüyor olamazsın..arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınıza önceki ve sonraki hallerini yüklüyorum. şimdi sadece burnumu görünce aman ne güzel olmuş işte diyeceksiniz biliyorum ama yüzüm bir bütün olarak bu burnu kaldırmadı, eski burnum ince olduğu için ve yüzüme uyduğu için bambaşkaydım. her şeyi geçtim mükemmel bile yapsa estetik olma fikri yüzümün değişmesi beni çok ama çok yıprattı. hala kendime inanamıyorum sanki bir kabus görüyor gibiyim. hele o yağ dolgusu falan... ben nasıl yaparım öyle şeyleri....(((
Bana biri tek bir msj sonra arkadasin engellemesini anlatabilirmi. Gercekten bunu anlayamadim
Ben bu sitedeki cok cok iyi yorumlardan dr secimi yapan biri olarak soruyorum. Simdi biri kotu sonuc alip paylasinca tmm uyarilir eger tehtitkar konusuyorsa ama birakin burda biz karar verelim. Dogruya yanlisa. Kisinin maksadi sadece karalamaksa bunu anlariz. Resim kaldirmak uyegilini iptal etmek. Bu kafada soru isareti birakiyor. Eger karsi taraf haksizsa bile hakli duruma getiriryorsunuz.
Burda dr ovup reklam derecesinde yere goge sigdiramiyip. Kusursuzmus gibi sunmak serbestse.
Aksi durumla karsilastigini idda eden birine bu dr bence iyi degildir deyip yermekte normaldir.
Aksini yaptiginizda burdaki tarafsizliktan suphe duyarim
@Diclepsklg# bu arkadasin paylastigi resim kaldirilmis neden. Ben bu sitedeki hep iyi yorumlar oldugu icin bir dr estetik ameliyat olucam.
Neden cunku hep bu dr kotu ameliyat yapmadigi yazilmis. Arkadasin dr bilmiyorum belki benim drum bilmiyorum uyeliginin iptal edilmesi hele resimlerin silinmesi beni endiselendirdi gercekten bilgilendirilmek istiyorum arkadasin 1 msj yazmis sonra yok engelli nedeni tutumuysa. Burda tam tersini yapan fanatik derecesinde doktorunu savunan insanlar var. Buda insanlari yonlendirmektir. Belkide cok para dokup aslinda alakasi olmayan bir magduriyet yasamalarina sebep olacaklar buda kotu degilmi. Yermek kadar. Birine olmayacak vaatlerle bir dr yonlendirmek maddi manevi bu insanlara zarar vermezmi.
Bilemedim ben olumlu olumsuz tum elestirilerin yayinlanmasindan yanayim. Yok eger cok yermek yasaklanma sebebiyse. Cok ovmekte yasaklanma sebebi olmali.
Ben anlamadigim icin gercekten cevabi merak ediyorum
Bakin sunu dusunun. Biri dr yerden yere vursa yada biri drunu en iyi dr gibi gosterse hangisi daha kotu dusunun. Kisi yerden yere vursa bile iyi dr yaptiklariyla zaten kendini akliyicak.Eminim gecerli sebepler vardır site yönetimi kaldırdıysa o kadarını bilemiyorum yani incele me yapılır öyle ayıklanır. Bunu hep yazdım site yönetimiKazen beyde çok yazdı okudum denk gelip, buradaki yorumlarla dr seçip gitmeyin, yani kimin ne olduğu okuyunca eski mesajlardan yorumlardan belli araştırın seçimi öyle yapın dr yerende çok övende bu hep vardı !!! Site yönetimi elinden geldiğince bunları ayıklıyor sonuçda bazı yazılar hem siteyi hemde yazan üyeyi zor duruma düşüyor,yok işte çok öven yada reklam yapan üyeleri de temizliyorlar bunları kiplerseniz incelemey alınıyor.
Tmm tesekur ederim bende eger kisi kendi resmi degilse. Yada siz bunun karalama icin yaptigindan eminseniz ole oldugunu dusunuyorsaniz dogru ozaman silinmesi dogru olandirSayın Demet_demet_demet,
üyeliğinin silindiğini söylediğiniz kişi farkındaysanız 2. üyelikti, tek bir mesajla üyeliğinin iptali 2. üyelik oluşundandır.
Doktor ya da herhangi bir meslek sahibi birini, bir kurumu, kuruluşu kötülemek karalamak, site kurallarından ziyade yasalara aykırı olduğundan kaldırılmak zorundadır, zira bu tip yazılar dava edileceğinden siteye ihtarlar gelmektedir ve site yönetimi de gönderilen yasal ihtarnamelere uymakla mükelleftir.
Fotoğraflar silinebilir çünkü o fotoğrafların o kişiye ait olup olmadığı net değildir, fotoğraflar kişinin kendisine ait değilse bu da hukuken suçtur, kaldırılması gerekir.
Kendisine aitse ve gerçekten mağdursa da mağduriyetin giderilmesi için en uygun platform yasal merciilerdir, burada doktor, klinik vs hakkında karalama yapmak, kendilerini haklıyken haksız duruma düşüreceği gibi hukuki bir takım sorunlar yaşamasına sebebiyet verir.
Aynı şekilde kötüleme/karalamanın tam zıttı olarak aşırı övme, sürekli aynı doktor hakkında yanlı, abartılı, yönlendirici yorumlarda "Reklam" statüsünde sayıldığından reklam yapan kişinin üyeliğine son verilip yorumları kaldırılmaktadır.
Doktorlar, klinikler, hastaneler, merkezler hakkında olumlu olumsuz eleştiriler, memnuniyetler ve memnuniyetsizlikler dile getirilebilir, dile getirilenler karalama veya reklam tarafına yönelmişse müdahale edilir.
Saygılarımla...
Anlayışınız için ben teşekkür ederim, reklam veya karalama olduğunu düşündüğünüz yorumlar olursa, yorumların altındaki KİB butonuna basarak bize yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Tmm tesekur ederim bende eger kisi kendi resmi degilse. Yada siz bunun karalama icin yaptigindan eminseniz ole oldugunu dusunuyorsaniz dogru ozaman silinmesi dogru olandir
Iste bende o insanlardan biriyim malesef o kadar konusulmus bir dr hakkinda sadece memmun olan kisilerin mesaji kalmis sanki.. Tabi insan ister istemez bu yorumlara kaniyor piskolojik olarak da etkileniyor degilmi tamam yinede kendimiz karar vermekte ozguruz ama hani o kadar ovulunce bir dr guveniyosun gidiyosun ona ameliyat oluyosun benim gibi ..Bakin sunu dusunun. Biri dr yerden yere vursa yada biri drunu en iyi dr gibi gosterse hangisi daha kotu dusunun. Kisi yerden yere vursa bile iyi dr yaptiklariyla zaten kendini akliyicak.
Peki yalan yere dr reklami yapan biri sizin sagliginizi pisikolojinizi goruntunuzu eskiden bile daha kotu hale belki getirecek. Burda benim bile hadi ya dedigim drunun her yaptiginin arkasinda duran hastalar var bunlarin sayesinde dr ameliyat ucreti bile 2ye 3 katlaniyor hasta sayisi artiyor.
Hangisinin burdaki insanlara daha cok zarari dokunuyor.
Kimseyi zan altinda tutamam. Biri cok memnun kalmistir ona gore elbette en iyi dr kendi doktoru.
Biride tam tersi yine ayni doktora olmustur oda. Ama cok mutsuz kalmistir gercektende problemli ameliyati icin elbet onun icin ayni doktor en kotu doktordur. Bunlari anlayabiliyorum buraya kadar hicbirine yanlistir paylasma diyemeyiz.
Yok bunlarin disinda hasta falanda belki degil dr oven yada onu kotuluyen biriyse tamam.
Ama eger hastasiysa kendi yasadiklarini bilmek isterim. Drda bundan bence rahatsiz olmamali sitede rahatsiz olmamali.
Iste bende o insanlardan biriyim malesef o kadar konusulmus bir dr hakkinda sadece memmun olan kisilerin mesaji kalmis sanki.. Tabi insan ister istemez bu yorumlara kaniyor piskolojik olarak da etkileniyor degilmi tamam yinede kendimiz karar vermekte ozguruz ama hani o kadar ovulunce bir dr guveniyosun gidiyosun ona ameliyat oluyosun benim gibi ..
Sonrada memmun olmayinca dedigi seyler ne oluyor ben onermedim ki sen kendin sectin yada piskolojin bozuk senin derler !! Ve yine sen o hayal kirikliginla maddi manevi sikintilarla bas gelemeye calisirsin .. Boyle yaptikca insanlari forumdan uzaklastirmak istiyorlar sanki ..
Madem cok ovenlerde dogru bisey yapmiyor o zaman onlarinda uyeligi iptal edilsin yazik degilmi o kadar maddi manevi insanlar kaniyor yazik bence!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?