Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Benim arkadaşımda düşük yaptı, dediğiniz gibi olacağı varsa oluyor ama tavsiye edince sizde hedef oluyorsunuz ben tövbeliyim asla doktor adı vermiyorum artık.

İnşallah siz ve diğer herkes ameliyatlarından memnun kalır

Teşekkür ederim, hemcinslerimle burada arada didişsekte ortak payda da buluşuyoruz

Çok böldüm konunuzu, bana müsade sağlıkla kalın

Off allah korusun cok korkuyorum ben pisman olmaktan bu simdiki burnumu aramaktan ( nolacak bu halimiz kime guvenecegiz kime inanacagiz kafam karisiyor cidden
Moralini bozmiyayim lutfen bilmiyorum daha bir yili dolmadi. 6 aylik falandir anca. Ama burnu belli inceydi bu yuzdende hatalari daha cok belki gozukuyodur. Yada guzel burunlari yapmak daha zordur. Moralini yuksek tut iyi dusun iyi olsun

canımmm çok eski bi konu bu biliyorum ama seninle biraz konuşabilir miyiz :?

A

Merhaba ben bi hafta kadar önce burun estetiği oldum. Burnum hatrı sayılır derecede kemerli, burun ucum biraz düşük ve burun deliklerim büyüktü. Bu benim özgüvenimi gölgeliyordu. Çevremdeki insanlar arada burnumla ilgili laf söylüyorlardı ya da başkalarının burunlarını eleştirdiklerinde kendime yorarak çok üzülüyordum. Ciddi şekilde canımı sıkmaya, kafama takıp büyük bi sorun haline getirmiştim ve 1-2 senedir sürekli ameliyat olmak istiyordum. Çok araştırdım ve ailemi de kendimi de ikna ettikten sonra sonunda oldum. Doktorum bi kbbci idi, yaptığı burunları görüp hastalarıyla konuşmuştum ve doktoru çokça övüp memnun olduklarını söylediler. Doktorum bana nasıl bi burun istediğimi sormadı; sorunları düzeltecekti. Bana "kemerini alacağız, burun ucunu yarın santim kaldıracağız ve burun deliklerini küçülteceğiz" dedi. Ben de zaten doğal bi burun istiyordum, irdelemedim. Şimdi burnum alçıda, ancak fazlaca kalkık. Yani yarım santim dediği yüksekliği Allah katına çıkarmış. Biliyorum şiş, inecek ama inse inse ne kadar iner ki. Burun deliklerim küçülmüş kemer gitmiş iyi hoşta, burnum yine kocaman dümdüz bir burun olmuş. Hadi indi diyelim, o kadar düz ki bi erkek burnu gibi, kalkıklığı dışında. Doktorum çok güzel olacak, pişman olduğum tek bi yer yok diyerek güven verdi ama şuan o kadar net bi şekilde kalkık kii. İstem dışı sürekli burnumu düşünüyorum, büyük dümdüz kalkık bi burun.. İnince nasıl olur kestiremiyorum ama korku sardı şimdiden. Bi de burdaki bi ton sağlık sorununu okuduktan sonra.. Zaten büyük olan bi burnu niye tekrardan büyük yapmış, neden o kadar kaldırmış anlamış değilim, önden bakınca burun deliklerim net bi şekilde görünüyor. İçimde bi umut inşallah şişler inince daha kibar bi burnum olur.. Umarım sağlık sorunum olmaz. Geri dönüşü olmayan bir yol, Allah gönlümüze göre versin

Canım çok geçmiş olsun ama inan bana o kadar yeni ki ameliyatın. Ben 2,5 sene önce oldum ve kabus yaşadım ilk zamanlarda psikologlara bile gittim.

Dediğin gibi o zaman bende düşünüyordum ne kadar değişir diye ama inan milimlik değişimler bile bütün algıyı yok edebiliyor.
Burun ucun düşecek emin ol ve asla düz görüntü dediği ödemlerden burun sırtı şiş olduğu için doktorun verdiği hafif kavisi görmeni engeller.
Sadece bol su iç ve ödemler çabuk insin ama en az 4 ay gerekli bu değişimleri görmen için inan.
tekrar geçmiş olsun.

Ben ayın 26 sında ameliyat oldum. Şu ak burnumun ucu iğrenç. Hiç beğenmedim. Eski burnum bile güzeldi şu halinden

Ben ayın 26 sında ameliyat oldum. Şu ak burnumun ucu iğrenç. Hiç beğenmedim. Eski burnum bile güzeldi şu halinden
Neden ki canım çok mu kalkık ya da büyük evet öyleyse hiç sorun etme benim 3 ay olcak inan bi burnum kadar indi şişlerim minnacık kaldı burnum bende biraz daha büyük olsaydı krikr diyorum. Ayrıca kime ameliyat oldun hangi doktor

Hayır canım ucu hala alta sarkık. Benim doktor kapalı ameliyat yapmış. Alt kısmı berbat görünüyor.kontrolde sordum böyle mi kalacak diye, jenifer lopez din de biz mi bozduk burnunu dedi

Hayır canım ucu hala alta sarkık. Benim doktor kapalı ameliyat yapmış. Alt kısmı berbat görünüyor.kontrolde sordum böyle mi kalacak diye, jenifer lopez din de biz mi bozduk burnunu dedi
Canım bana foto atar mısın bakmak istiyorum. Alla alla o Nasıl doktor ya kullandığı kelime çok çirkin bi doktor bu şekilde konuşuyorsa hatası var ve bunu kabul etmediği izlenimini verir. Keşke iyice araştırıp açık ameliyat olsaydın ama yine de çok erken bekleyip görmek lazım foto gönder merak ettim

Burada herkes gibi ben çok uzun bir süre için rinoplasti istedim ve düşünme ve bunun izliyorsunuzdur yıllar geçirmişti. Yıllar yılı benim hedefleri ve yapılacak listeleri her zaman "bir burun ameliyatı" dahil. Benim gençler ve yetişkinlikte burnum bile büyük gibiydi ve yüzün geri kalanı asla yakaladı.Seslimelodi gibi Sadece bu değil ama estetik ameliyatımdan sonra güzel görünüm kazandı ve burnumu seviyorum : ) doktora yönlendiren üyelerinizde ....hanımefendiye çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajımın üstünden bikaç gün geçmesine rağmen burun ucum biraz düştü bile.. Şuan iyi gözüküyor, ideal duruyor; çokta düşmesin aman diyeyim Yine de burnum hala çok büyük yani şişlik anlamında değil uzunluk anlamında. Sürekli kabus görüyorum, rüyamda arkadaşlarım "Boşa ameliyat olmuşsun hiç bi fark yok hala büyük" diyorlar. İşim gücüm aklım burun oldu ameliyattan beri. İnsan "aman üstümü kapatsın yeter diye herhangi bi kıyafet" almayıp nasıl en güzeli arıyorsa ben de o kadar acı, para, günahın karşılığında en iyisini istemeden edemiyor tabi. Düşününce de en azından kemer gitti, ne kadar kötü olabilir ki diyorum.. Ama haklısınız, çok erken. Teşekkür ederim, bi nebze olsun rahatladım. :)

Bende olmak istiyorum ama cokk korkuyorum olan arkadaslari tebrik ediyorum buyuk cesaret.anesteziden korkuyorum ondan hep geciktiriyorum.bide oldum diyelim 20.yil sonra o burun coker mi?ikinci ameliyat bitirir beni.ailem ztn desteklemiyor.offf kafamda deli sorular

Arkadaşlar merhaba,yeni üyenizim nisanın 15inde burun ameliyatı oldum.Estetik açıdan çok kötü değildi sadece kemerliydi yan profilden beğenmiyordum alınması gereken et vardı olmuşken estetik de olmak istedim keşke istemeseydim tam bi kabus yaşadım psikolojim bozuldu çöktüm resmen burnum yamuldu Sağa doğru nefes alamıyorum burnumdan ve göz hiZasında kemik çıkıntısı oldu geçen cumartesi kontrole gittiğimde o kemik seni rahatsız etmez ama kayma var en kısa zamandadüzeltme yapıcağını söyledi ve ben yıkıldımkorkuyorum napıcağımı bilmiyorum ona güvenimyok çünkü artık

Ben de anesteziden korkuyorum. O yuzden lokal oldum :)

Geçenlerde; 14. ayımda olmama rağmen burun estetiğimden memnun olmadığımı, sonucun tatmin edici olmadığını, en önemlisi de ameliyattan sonra ortaya çıkan bir nefes problemi yaşadığımı, tüm bu sorunlar karşısında doktorumun bana yardımcı olmak yerine; lazer peeling yaptır derin incelsin, kbb a git nefes yoluna baktır gibi gereksiz öneriler sunduğunu söylemiştim. Bu doktor hakkında forumlarda hiç bir olumsuz yorum görmediğim için, Türkiye'nin en iyi doktorları arasında yer aldığı için güvenip ameliyat oldum. Başka insanlar da aynı hataya düşmesin fikir edinsinler diye buraya yazmıştım ancak doktor olumsuz yorumlardan rahatsız olduğu için tüm başlıklar kapandı. Site yönetimine de adil davrandığı için teşekkür ediyorum. Kısacası bu ameliyat hem maddi hem manevi yönden ağır bir ameliyat, şekli de geçtim düzgün olan nefesiniz bozulduğunda canınız gerçekten çok sıkılıyor. Forumlar dışında da iyce araştırmadan ameliyat olmayın kimseye.. reklam yaparken çok güzel yapıyorlar ama olumsuz örnekleri devamlı engelliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…