Ani seyi yasadim ne tuaf. Benim kadin dogumcum beni sorunsuz dogurttu. Ama yengem dusuk yapti ve dayimla drla tartistilar oneren bendim. Ama dr burdaki en iyi kadin dogumcu olarak gercekten alaninda bir numara ama iste dusuk olacaksa oluyor sonucta oda insan. Onunda yapacagi birsey yoktu.
Bende bakicam doktoruma umarim bende doktorumun sansli hastalarindan olurum
Sizede kolay gelsin insanlarla ugrasmak hele kadinlarla ugrasmak gercekten cok zor
Moralini bozmiyayim lutfen bilmiyorum daha bir yili dolmadi. 6 aylik falandir anca. Ama burnu belli inceydi bu yuzdende hatalari daha cok belki gozukuyodur. Yada guzel burunlari yapmak daha zordur. Moralini yuksek tut iyi dusun iyi olsunOff allah korusun cok korkuyorum ben pisman olmaktan bu simdiki burnumu aramaktan( nolacak bu halimiz kime guvenecegiz kime inanacagiz kafam karisiyor cidden
canımmm çok eski bi konu bu biliyorum ama seninle biraz konuşabilir miyiz :?Burun estetiğinde başarı oranı, problemin büyüklüğüyle ve eski burnun çirkinliğiyle orantılı olabilir mi? tabiki de alakalıdır..ama şöyle bir durum var benim içni ben de oldum 3 ay olacak çok başarılı bir doktora oldum hala da başarılı işler çıkartıyor ben açıkcası diğer hastaların fotolarına baktıkça deli oluyorum elde değil..ben de mi talihsizlik diyorum..fena bir burun değil ama ucu düşük..ki bunu sadece ben demiyorum..3 ayı geçti olumlu bir değişme yok maalesef. biz iyi bir iletişim kuramadık iyi bir hasta-doktor ilişkisi ki doktorum diğer yorumları okuyorum da sıcakkanlı ilgili,sabırlı vs..vs.. demekki ben de sorun var..bu sefer de bende ne sorun var peki diye düşünmekten de kendimi alamıyorum :))..ne bileyim..bazen gerçekten mutsuz oluyorum bazen de umursamıyorum ama az değil 3 ay geçti..doktorum o kadar harika burunlar yapıyorki yapmış ki zaten onları görerek karar vermiştim..benim neden böyle oldu anlamak mümkün değil hani desem burnum zor bir burundu tamam onu kabul ediyorum ama doktorum nice burunları ne güzel yapmış revizyonda da bir numara kendisi..yani doktorumu da iyi seçtiğime inanıyordum ama yürekten inanmasam böyle bir işe kalkışamazdım o kadar cesaretli biri değilim..çok doğal diyip duruyorlar bazıları farketmiyor bile deli oluyorum farketmemelerini açıkcası olumlu göremiyorum eski burnum kemikli büyük ve ucu düşüktü yani farkedilmiyorsa insan başka şeyler düşünüyor elinde olmadan..ne yani o doktora değil de amerikadaki ünlülerin estetik cerrahlarına mı olsaydım?? bana göre bir üst seçenek anca öyle olabilirdi yani o kadar güvenmiştim((((artık diğer hastalarının fotolarına bakmıyorum bakmak istemiyorum..benim şansızlığımdır ..bunca zaman bekledim 1. aydan beri böyle düşünüyorum aylar geçtikçe de olumlu bir gelişme olmadı dayanamayıp yazdım affetsin beni sevgili doktorum..
Aarkadaşlar ben çok kötüyüm yine sabaha dek kabus gördüm titredim uyuyamıyorum nefes alamıyorum on dakika uyudum saatler geçmiş sandım uyandığımda kalbim çok hızlı atıyordu boğulacak gibi oluyorum ama psikolojik değil gerçekten nefes alamıyorum uyandığımda öleceğimi düşünüyorum gece kendi yüzüm ve burnum olduğunu düşünerek uyumaya çalışıyorum ama sabah bakıyorum kesilmiş burnum şoka giriyorum 41 gün oldu ama ben düzelemiyorum bırakın kabullenmeyi gittikçe kötü oluyorum aynaya bakamıyorum yine sayıklıyorum devamlı uyku uyanıklık arasıyım Allahım ben ne yaptım kendime öyle kötüyüm ki şimdi zorla kalktım yatsam daha kötü hiçbir işimi yapamıyorum artık kimse de benimle iletişim kurmuyor herkes azarlıyor kimse anlamıyor ben kendimi istiyorum ben bu şekilde yaşayamam çok korkuyorum dışarı çıkmaya bile korkuyorum öleceğimi düşünüyorum uyanır uyanmaz başlıyor zaten on dakika uyuyabiliyorum nefes alamıyorum
Canım sakinnn sakinn ol noldu sana böyle canım benim neden niye noldu da bu kadar kötü oldun hadi anlat bana ama sakin ol ver numaranı arayayım seni
Canım sakinnn sakinn ol noldu sana böyle canım benim neden niye noldu da bu kadar kötü oldun hadi anlat bana ama sakin ol ver numaranı arayayım seni
Merhaba ben bi hafta kadar önce burun estetiği oldum. Burnum hatrı sayılır derecede kemerli, burun ucum biraz düşük ve burun deliklerim büyüktü. Bu benim özgüvenimi gölgeliyordu. Çevremdeki insanlar arada burnumla ilgili laf söylüyorlardı ya da başkalarının burunlarını eleştirdiklerinde kendime yorarak çok üzülüyordum. Ciddi şekilde canımı sıkmaya, kafama takıp büyük bi sorun haline getirmiştim ve 1-2 senedir sürekli ameliyat olmak istiyordum. Çok araştırdım ve ailemi de kendimi de ikna ettikten sonra sonunda oldum. Doktorum bi kbbci idi, yaptığı burunları görüp hastalarıyla konuşmuştum ve doktoru çokça övüp memnun olduklarını söylediler. Doktorum bana nasıl bi burun istediğimi sormadı; sorunları düzeltecekti. Bana "kemerini alacağız, burun ucunu yarın santim kaldıracağız ve burun deliklerini küçülteceğiz" dedi. Ben de zaten doğal bi burun istiyordum, irdelemedim. Şimdi burnum alçıda, ancak fazlaca kalkık. Yani yarım santim dediği yüksekliği Allah katına çıkarmış. Biliyorum şiş, inecek ama inse inse ne kadar iner ki. Burun deliklerim küçülmüş kemer gitmiş iyi hoşta, burnum yine kocaman dümdüz bir burun olmuş. Hadi indi diyelim, o kadar düz ki bi erkek burnu gibi, kalkıklığı dışında. Doktorum çok güzel olacak, pişman olduğum tek bi yer yok diyerek güven verdi ama şuan o kadar net bi şekilde kalkık kii. İstem dışı sürekli burnumu düşünüyorum, büyük dümdüz kalkık bi burun.. İnince nasıl olur kestiremiyorum ama korku sardı şimdiden. Bi de burdaki bi ton sağlık sorununu okuduktan sonra.. Zaten büyük olan bi burnu niye tekrardan büyük yapmış, neden o kadar kaldırmış anlamış değilim, önden bakınca burun deliklerim net bi şekilde görünüyor. İçimde bi umut inşallah şişler inince daha kibar bi burnum olur.. Umarım sağlık sorunum olmaz. Geri dönüşü olmayan bir yol, Allah gönlümüze göre versin
Neden ki canım çok mu kalkık ya da büyük evet öyleyse hiç sorun etme benim 3 ay olcak inan bi burnum kadar indi şişlerim minnacık kaldı burnum bende biraz daha büyük olsaydı krikr diyorum. Ayrıca kime ameliyat oldun hangi doktorBen ayın 26 sında ameliyat oldum. Şu ak burnumun ucu iğrenç. Hiç beğenmedim. Eski burnum bile güzeldi şu halinden
Hayır canım ucu hala alta sarkık. Benim doktor kapalı ameliyat yapmış. Alt kısmı berbat görünüyor.kontrolde sordum böyle mi kalacak diye, jenifer lopez din de biz mi bozduk burnunu dediNeden ki canım çok mu kalkık ya da büyük evet öyleyse hiç sorun etme benim 3 ay olcak inan bi burnum kadar indi şişlerim minnacık kaldı burnum bende biraz daha büyük olsaydı krikr diyorum. Ayrıca kime ameliyat oldun hangi doktor
Canım bana foto atar mısın bakmak istiyorum. Alla alla o Nasıl doktor ya kullandığı kelime çok çirkin bi doktor bu şekilde konuşuyorsa hatası var ve bunu kabul etmediği izlenimini verir. Keşke iyice araştırıp açık ameliyat olsaydın ama yine de çok erken bekleyip görmek lazım foto gönder merak ettimHayır canım ucu hala alta sarkık. Benim doktor kapalı ameliyat yapmış. Alt kısmı berbat görünüyor.kontrolde sordum böyle mi kalacak diye, jenifer lopez din de biz mi bozduk burnunu dedi
doktorun kimHayır canım ucu hala alta sarkık. Benim doktor kapalı ameliyat yapmış. Alt kısmı berbat görünüyor.kontrolde sordum böyle mi kalacak diye, jenifer lopez din de biz mi bozduk burnunu dedi
Mesajımın üstünden bikaç gün geçmesine rağmen burun ucum biraz düştü bile.. Şuan iyi gözüküyor, ideal duruyor; çokta düşmesin aman diyeyimCanım çok geçmiş olsun ama inan bana o kadar yeni ki ameliyatın. Ben 2,5 sene önce oldum ve kabus yaşadım ilk zamanlarda psikologlara bile gittim.
Dediğin gibi o zaman bende düşünüyordum ne kadar değişir diye ama inan milimlik değişimler bile bütün algıyı yok edebiliyor.
Burun ucun düşecek emin ol ve asla düz görüntü dediği ödemlerden burun sırtı şiş olduğu için doktorun verdiği hafif kavisi görmeni engeller.
Sadece bol su iç ve ödemler çabuk insin ama en az 4 ay gerekli bu değişimleri görmen için inan.
tekrar geçmiş olsun.
Bende olmak istiyorum ama cokk korkuyorum olan arkadaslari tebrik ediyorum buyuk cesaret.anesteziden korkuyorum ondan hep geciktiriyorum.bide oldum diyelim 20.yil sonra o burun coker mi?ikinci ameliyat bitirir beni.ailem ztn desteklemiyor.offf kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?